woensdag, april 23, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 23 April 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
23 April 2014

De versnelling/bezieling is nu in alle ernst begonnen, en die gestadige stroom van bezoekers die wij in onze laatste brief aanhaalden zullen zeer zeker hun aankomst nu bekendmaken. Want zie, dit is een binnenkomend getijde van zulke proporties dat als jullie het zouden kunnen zien vanuit onze uitkijkpost, jullie inderdaad gebiologeerd zouden zijn door de pracht ervan. Want dit is geen eenvoudige uitlijning in de hemel, dit is in een daadwerkelijk feit een gigantische en overweldigende verschuiving die er jullie kant op komt, aangezien jullie allemaal op jullie beurt geconfronteerd worden met een gehele schare aan welwillende infiltranten vanuit de buitenste gebieden. En wanneer wij zeggen infiltranten, bedoelen wij het op de best mogelijke manier aangezien deze schijnbare onbelangrijke vonken van Licht zich in/naar een gigantisch vreugdevuur van vlammende Liefde zullen veranderen waar zij landen. Want zij zullen niet gestopt worden door wat voor strijdmacht of ontkenning dan ook, ongeacht hoe hard jullie ook proberen anderszins te denken, want zij zullen allemaal een rechte lijn naar jullie hart maken. En zelfs als sommigen van jullie nog steeds gedachten mogen herbergen over jullie eigen tekortkomingen, zijn zij niets anders dan loutere verzinsels van jullie verbeelding. En dus, waar jullie nog steeds aan zullen denken als een belemmering voor jullie eigen vooruitgang is niet echter dan de rest van de illusie die jullie om jullie heen zien.
Want zie, jullie verstand is nog steeds bezig zich de wereld in te beelden waarvan het denkt dat jullie daar nog steeds deel van uitmaken, en dus, zal het doorgaan dezelfde film te projecteren, datzelfde eindeloze ronddraaien van negatieve beelden waarin jullie ondergedompeld werden, schijnbaar voor eeuwig. Want jullie verstand weet alleen wat het geleerd werd om te doen, en dus, zal het alles doen dat het kan om "het goede werk hoog te houden". En dus, zal de eindeloze litanie van negativiteit waar zovelen van jullie aan onderworpen zijn doorgaan, maar nogmaals, dit is allemaal binnenin jullie opgemaakt om ervoor te zorgen dat jullie je thuis voelen. Want het menselijke wezen werd ten koste van alles geherprogrammeerd om verandering te weerstaan, en dus, wanneer het ook is dat een verandering zoals deze aan de horizon opdoemt, kan de weerkaatsing hiervan op voorhand gevoeld worden, en zullen de innerlijke alarmbellen afgaan. Want wanneer het ook is dat het Licht naderbij aan het komen is, het is alsof het eraan voorafgaand tegen een gevechtslinie aanduwt, en de druk zal toenemen, en net zoals wat voor super gevoelige dieren dan ook de eerste roerselen van een aardbeving kunnen voelen lang voordat mensen dat kunnen, zo ook zal jullie innerlijke wezen reageren op deze voorafgaande signalen van de binnenkomende "lichtbeving". En dus, zal het alarm in werking gesteld worden, de vecht of vlucht instincten zullen geactiveerd worden, en jullie zullen allemaal op de één of andere manier de hormonale paniektrein die uit het station vandaan begint op te trekken voelen, jullie met zich meetrekkend op een immer verhogende snelheid. Met andere woorden, zullen de binnenkomende energieën altijd voorafgegaan worden door een toevloed van onrust in velen van jullie, en dus, zal het verstand zelfs meer brandstof aan het vuur toevoegen door te beginnen scenario's op te roepen van de ergste gevallen, iets waar het zeer deskundig in is om te doen.

Dus wij zeggen weer, ga naar binnenin jezelf, en wanneer wij zeggen binnenin, bedoelen wij die innerlijke kern, diep onder de laag van ongerustheid waar de meer oppervlakkige delen van jullie momenteel in zwemmen, en vind die diepe poel van evenwichtig water waar je vreedzaam kunt drijven, je gereed makend om deze binnenkomende deeltje van Licht in je op te nemen die zullen helpen om die innerlijke vlam op een zeer nieuwe manier in lichterlaaie te zetten. Want die innerlijke vlam moet niet gevreesd worden, verre van dat, want die innerlijke vlam zal alleen het oude afval in vuur en vlam zetten, het zal geen grote ravage aanrichten aan alles dat naar de hogere waarheid opstijgt. Dus die vlam mag helder genoeg zijn om ervoor te zorgen dat jij je ogen voor een moment sluit vanwege de kracht dat het bevat, maar je zult snel aangepast zijn aan deze nieuwe helderheid, en het zal niet lang duren voordat je het volledig in kunt drinken en van de overheerlijke smaak kunt genieten die het met zich meebrengt.
Dus herinner je dit in de dagen die er voor je liggen als je het gevoel hebt dat jouw verstand en jouw lichaam rebelleren vanwege deze nieuwe sintels van helder licht die jouw wezen binnenkomen. Zij zijn geen infiltranten zoals jullie gewend zijn over hen te denken, zij drijven eenvoudig een wig van zichzelf tussen de echte jij en de wereld van de illusie, de kloof verbredend tussen jullie beide tot zo een graad, dat het bij tijden aan zal voelen alsof je een kloof aan het overschrijden bent. Dus ja, dit mag bij tijden verontrustend zijn, maar dat is omdat jullie verstand nog steeds zal proberen het goede werk te blijven handhaven door te proberen om zich vast te grijpen aan de laatste strootjes die van het oude overblijven, maar aangezien de greep immer glibberiger wordt, mag het gevoel van een vrije val wederom het meest vooraan in jullie gedachten zijn. Herinner je gewoon, dat je niet omlaag valt, je wordt feitelijk zo hoog en zo snel omhoog gebracht, dat het niet voor niets is dat men de zinsnede kan gebruiken van duizelingwekkende hoogtes. En net zoals voor bergbeklimmers, zal een te snelle verandering van hoogte altijd een tijd voor fysieke heraanpassing met zich meebrengen en ja, een tijd voor fysieke reacties. Maar nogmaals, zelfs als zij bij tijden verwarrend mogen zijn en jou achter mogen laten dat je het helemaal niet meer weet om te verklaren wat, wie of waar je op een gegeven moment bent, kunnen wij je vertellen dat je altijd precies daar zult zijn waar je bedoeld bent om te zijn. Dus probeer om jezelf eraan te herinner dat hierin, het altijd het beste is om eenvoudig toe te staan wat het ook is dat langskomt om te gebeuren, en niet klem te raken in het proberen deze première vlucht op wat voor manier dan ook te controleren. Want deze winden van Liefde mogen jou ver weg dragen van iedere bekende bestemming, maar dat betekent niet dat je verloren zult raken. Verre van dat, dit zal eenvoudig betekenen dat je op het punt staat om zoveel meer over het waarom, wie en waar van dit alles te ontdekken.
The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten