vrijdag, april 18, 2014

Aisha en de CC's - Energie Update - 17 April 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
17 April 2014

Zoals velen van jullie al vastgesteld hebben, is dit seizoen waarlijk een seizoen voor verandering, en het gebeurt op ontelbare lagen tegelijkertijd. Want zoals wij al in vele eerdere boodschappen verklaard hebben, is dit op geen enkele manier een misleidende mooie voorstelling, dit is een diepgaande en complete verandering, uit de werkelijke kern van jullie wezen vandaan komend en steeds verder naar buiten uitstralend binnen jullie gebied van invloed. En wanneer wij zeggen gebied van invloed, refereren wij naar een veel groter gebied dan dat jullie je misschien voorstellen, want wij refereren naar deze volledige wereld van jullie.  
Want aangezien jullie bekwaamheid om je te verbinden zich veelvoudig heeft verhoogd tijdens alleen al deze laatste korte periode aan tijd, zo ook heeft jullie bekwaamheid om een belangrijke impact te hebben op de wereld rondom jullie heen zich verhoogd. En dus, zijn jullie niet langer een solitair eiland meer, opgesloten binnenin een kleine bubbel van een energetisch membraan, dat daar is om jullie veilig weggestopt te houden van de drukte van de buitenste wereld. Nu, zijn jullie een waarachtig lid van de galactische strijdmachten, degenen die een invloed op alles en iedereen rondom jullie heen hebben. Want nu, trillen jullie op een frequentie welke op geen enkele manier ingedamd kan worden, specifiek niet door wat voor laag aan dichtere energieën dan ook, ongeacht hoe dik zij de bodem ook bedekken. Want zoals jullie misschien al gezien hebben, verspilt deze dikke mist van oud miasma, welke nog steeds in geïsoleerde gebieden hier en daar op jullie wereldbol treuzelt, geen tijd om te proberen hun onaangenaam ruikende uitscheidingen wijd en zijd te verkondigen. Maar net zoals wat voor geur dan ook, ongeacht hoe penetrerend, zal altijd uiteen vliegen ongeacht hoe overweldigend het ook schijnt te zijn, dit luide geluid zal ook weldra vervagen.

Want dit ratelen van oude geraamtes, deze laatste minuut van het paniekerig verstoren van oude fantomen is slechts een show voor de massa's, een act die tevergeefs opgezet is om te proberen jullie ervan te overtuigen dat deze dichte mist van oude en ouderwetse ideeën meer substantieel zijn dan het dunne kleine op schaal gemaakte model dat zij werkelijk zijn. Want zie, de oude strijdmachten vloeien al weg aangezien zij steeds verder samengeperst worden in/naar hun laatste hoeken door de uitbreiding van het binnenkomende licht, en door de uitbreiding van jullie allemaal.
Want jullie zijn niet langer meer een plaatselijke macht waar rekening mee gehouden moet worden, jullie zijn al waarlijk een wereldwijde macht om rekening mee te houden. Niet simpelweg door het feit dat jullie loutere aantallen aan het toenemen zijn, maar ook door het feit dat jullie energetische gebieden nu zo groot zijn geworden, dat jullie je licht verder weg werpen dan dat jullie kunnen zien. En ja, wij bedoelen dat op een zeer letterlijke manier, aangezien jullie energetische invloed zo verreikend is nu, dat het feitelijk wereldwijd op een individuele schaal is. En wat bedoelen wij daarmee? Het feit is, aangezien jullie allemaal op een manier gehandeld hebben dat deze gloednieuwe frequentielaag in staat gesteld heeft om bovenop de oude, veel minder krachtige laag te zijn, hebben jullie ook dit gebied in staat gesteld op een zeer andere manier te werken. Want jullie dragen ook individueel dezelfde frequentie zoals het gehele raster samengesteld heeft, en als zodanig, zijn jullie een volledig geheel zelfs als je een fractie bent. En dus, wat je met je meebrengt, is de volledigheid van het gebied, niet slechts "jouw" stukje ervan. Want toen jullie dit gehele nieuwe raster samenstelden, deden jullie dit op een manier die ook handelde als een fragmentatie. Met andere woorden, is de singulariteit die jullie waren niet langer meer, want deze "singulariteit" welke jij als een individu was, is op een zodanige manier opgesplitst, dat het een soort van "energetische soep" gecreëerd heeft die samengesteld is uit de verschillende fragmenten van elk en iedereen van jullie. En als je dit grote gebied van energie met een pan met soep vergelijkt, kan je enige van de energetische emissies, die vanaf de externe werelden komen, vergelijken als een soort van kosmische blender welke deze soep op een dusdanige manier dooreen geroerd heeft, dat alle oude fragmentaties een gloednieuwe samenstelling van EENheid geworden zijn.
Wij weten dat deze woorden nogal verwarrend mogen schijnen te zijn, maar wat wij proberen over te brengen, is eenvoudig dit: aangezien jullie het allemaal klaargespeeld hebben om  je met dit nieuwe raster te verbinden, ontkoppelden jullie je ook van het oude bestaande raster, waar elk en iedereen van jullie beschouwd werd als afgescheiden energie gebieden. En terwijl jullie dit gehele nieuwe zwaartekracht gebied binnengingen, deden jullie ook afstand van de oude ideeën van "van jou" en "van mij", en werden jullie I of 1 om een nummer te gebruiken waar jullie meer bekend mee zijn. Want de Engelse manier om naar jezelf te refereren, de hoofdletter I, is ook de oude manier van het refereren naar het getal 1, dus wat er hetzelfde uitziet, kan in feite niet meer anders zijn. Met andere woorden, "I" ziet er hetzelfde uit, maar nu is I "1" geworden, als in ÉÉN.
Laat ons het daarbij laten, en jullie verlaten om na te denken over de betekenis van deze ietwat verwarrende hoofdletters en nummers, en wij vragen jullie wederom om dat in het comfort van jullie eigen ruimte te doen. Want wij zijn er zeer zeker van dat jullie daar de waarheid van deze boodschap zullen vinden om de nieuwe I, de 1 te zijn, de enige samengesteld uit ALLE.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten