zaterdag, april 12, 2014

Aisha en de CC's - Energie Update 12 April 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
12 April 2014

Zoals velen van jullie opgemerkt hebben, is deze snelheidsverhoging inderdaad een doorgaand project, en zelfs als je het klaarspeelt om hier en daar een kleine adempauze te krijgen, kunnen deze tijden inderdaad het beste omschreven worden als bestaande uit een gestage stroom van immer toenemende manifestaties van energetische epistels die naar jullie toe gesmeten worden op een immer verhogende snelheid. Met andere woorden, vergt het een handige hand om in staat te zijn met dit alles te jongleren en nog steeds in staat te zijn om een gevoel van doel in alles te ontdekken, omdat, terwijl jullie nu goed en waarlijk ondergedompeld zijn in deze exprestrein die afkoerst op die immer naderbij komende toegangspoort welke jullie verderop aldus verleidelijk zien, jullie het moeilijk zouden kunnen vinden om eenvoudig te ZIJN. Want zoals wij jullie vertelden, is het handhaven van een verbinding met het NU inderdaad essentieel in dit alles, maar zoals wij jullie ook vertelden, in tijden zoals deze, zal het uitdagender dan gewoonlijk zijn. En wij wagen het te veronderstellen dat jullie hier allemaal mee in kunnen stemmen, tenminste op het één of andere punt tijdens jullie dag.
Want als deze energieën doorgaan met jullie heen en weer te gooien aangezien zij doorgaan in de richting van jullie planetaire en inderdaad jullie fysieke lichaam in een genadeloze processie te slingeren, zullen jullie jezelf gewaarworden bijna ontdaan te zijn van wat voor gevoel van evenwichtigheid dan ook. Sommigen hebben het vergeleken met een gevoel van het vrije vallen, en zelfs het eigenlijke woord zelf mag velen een verontrustende knoop in vele fladderende magen brengen. Maar denk eraan, wanneer wij over het vrije vallen spreken, is het niet als in omlaag vallen of terug omlaag tuimelen in/naar deze lagere trillingen, tamelijk het tegenovergestelde. Dit gevoel van de vrije val, van een vreemd soort van gewichtsloosheid of onvermogen om jouw eigen grenzen op de oude manier gewaar te worden, is feitelijk een signaal van dat je wederom in frequentie opgetild wordt. Dus wat jouw schijnbaar omlaag lijkt te brengen tilt jou feitelijk immer hoger, maar aangezien jouw fysieke lichaam een moeilijke tijd heeft om deze verwarrende nieuwe signalen te lezen die jouw lichaam van buitenaf binnenkomen, zal het als laatste redmiddel gebruik maken van hetzelfde oude detectiesysteem dat deze gecodeerde signalen voor geheel iets anders zal lezen. En dus, wat in feite goed nieuws is zal misverstaan worden voor het tegenovergestelde, en aangezien jouw fysieke lichaam het nog niet klaargespeeld heeft om zichzelf volledig opnieuw af te stemmen om volledig al deze nieuwe soorten van boodschappen te interpreteren, zal het wederom op allerlei soorten van manieren terugvallen op het triggeren van de oude alarmbellen.

Denk eraan, jullie lichaam is eraan gewend om de status-quo te handhaven gedurende zo een lange tijd dat wanneer het dan ook een periode binnengaat van zoveel veranderlijkheid en nieuwheid, dat het geneigd is om wederom een signaal af te geven van een aanval van stress/nood, en wij weten dat velen van jullie dit op uiteenlopende manieren gevoeld hebben. Dus ja, deze zijn inderdaad intense tijden, en zij mogen een heleboel aan verschillende fysieke en inderdaad emotionele uitdagingen voor velen van jullie voortbrengen, maar nogmaals, de worteloorzaak voor dit alles is inderdaad iets dat jullie allemaal tot voordeel zal strekken. En het is al hoogst voordelig voor jullie, het is eenvoudig dat jullie fysieke lichaam tijd nodig heeft om zichzelf opnieuw aan te passen zodat het ook een klein beetje meer kan beginnen te ontspannen in deze gloednieuwe energetische atmosfeer die rondom jullie heen op diens plaats gezet is.   
Want denk eraan, zelfs als jullie allemaal al verschoven zijn in/naar deze gloednieuwe omgeving en jullie begonnen zijn om de eerste diepe ademteugen te nemen van deze nieuwe en veel duurzamere atmosfeer, is deze atmosfeer verre van stabiel. En wanneer wij dat zeggen, is het niet om te impliceren dat het fragiel is of uit balans, het is eenvoudig om het signaal af te geven dat deze nieuwe energetische omgeving nog steeds zeer veel in diens beginstadium is, en het zal doorgaan te groeien, te ontwikkelen en uit te breiden op een toenemende snelheid. Nogmaals, jullie zijn niet bekwaam van het managen van het volledige spectrum van deze energetische potentiëlen om deze te consumeren, nog niet, en daarom zullen deze deeltjes naar jullie toe komen in immer verhogende stappen, om jullie onder druk staande lichamen beter toe te staan om hen te absorberen en met hen te wisselwerken.  
Dus doe het langzaam aan, en sta je lichaam de tijd en de ruimte die het nodig heeft toe om zichzelf te laten wennen aan al dit nieuwe, en denk eraan om op een dagelijkse basis in te checken met jouw centrum, hoe beter de verzekering te vinden die je nodig zult zijn in deze eerder tumultueuze tijden. Want nu, is alles in een voortdurende staat van verandering, En wij bedoelen dat welzeker zeer letterlijk, maar het enige dat niet beïnvloed wordt door al deze energetische herstructurering is jullie innerlijke kern. Want dat is permanent gegraveerd met de eindeloze trillingen van de Schepping, en als zodanig, weet het waar je op afstevent. Want het is daar al, jou naar huis toe gidsend, stap na stap, en het zal je helpen jouw weg te vinden ongeacht hoe verwarrend jouw omgevingen ook zullen zijn. Zowel deze binnenin jouw eigen lichaam, als ook alles dat dit verbazingwekkende fysieke voertuig dat je bewoont omringt.
Dus wederom zeggen wij dat alles goed is, en dat is het antwoord dat je van jezelf zult krijgen wanneer het ook is dat je de tijd vind om in stilte achterover te leunen en gewoon met jezelf te ZIJN. En dat is wat wij jullie vragen om te doen in de tijd die eraan komt. Want wij denken dat jullie gewaar zullen worden dat de herrie en de verwarring alleen maar door zullen gaan steeds meer te weerklinken door niet alleen jullie lichaam, maar jullie gehele wereld. Dus blijf verbonden met jezelf, en je zult deze kleine gebieden van kalme zekerheid vinden die je zullen helpen om wat voor storm dan ook te doorstaan die je tegen zou kunnen komen in de dagen die er in het verschiet liggen. En denk eraan, jij bent van veel, veel sterker spul gemaakt dan dat jij je zelfs maar kan beginnen voor te stellen, en geen enkele storm, energetisch of anderszins, is in staat om jou uiteen te blazen zolang als je een stevige verbinding met JOU/JEZELF onderhoudt.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten