dinsdag, april 29, 2014

Aisha en de CC's - Een Korte Energie Update - 29 April 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
29 April 2014

Vandaag zal de Zon jullie wederom met gunstige geschenken overgieten, en zelfs als deze dag er minder dan gewoon voor sommigen van jullie uitziet, is het nochtans gewoon eentje in een lange lijn van extra krachtige dagen, tjokvol met overheerlijke traktaties voor jullie innerlijke wezen. Laat ons dit uitleggen.
Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, kan die innerlijke dialoog tussen jullie innerlijke wezen en dit externe Licht bij tijden koortsachtige hoogtes bereiken, en wij bedoelen dat ook in een zeer letterlijke betekenis, aangezien enige van de reacties, door de wrijving veroorzaakt door deze binnenkomende raketten en jullie eigen energetische gebied, inderdaad behoorlijk veel hitte binnenin jullie fysieke lichaam kan creëren. Andere reacties kunnen ook overduidelijk zijn, en zoals wij al in een eerdere brief besproken hebben, kan het gevoel van duizeligheid nu zeer wel overheersend zijn, en mogen jullie je voelen alsof je op een onstabiele bodem, in iedere betekenis van het woord, rond beweegt.
Nochtans, zijn deze slechts symptomen van het werk dat in voortgang is, met een nadruk op voortgang, en als zodanig, zoemt jullie lichaamssjabloon met activiteit geholpen door al deze kleine pakketjes van interstellaire energie. Deze behulpzame regen van kleine vonken, helemaal opgezet om jullie allemaal volledig in lichterlaaie te zetten met de helderste lichten die tot dusverre op deze kusten gezien werden, zullen doorgaan voor nochtans een behoorlijke poos, en zelfs als jullie misschien denken dat onze woordkeuze per vergissing was toen wij dit 'overheerlijk" noemden voor jullie innerlijke lichaam, is dit werkelijk manna vanuit de hemel. Want dit is in alle aspecten de verfrissende lenteregen waar het gedurende zo'n lange tijd op gewacht heeft, en nu, drinkt het dit allemaal waarlijk in, genietend in iedere enkelvoudige molecule van Licht dat op diens weg komt door middel van de externe werelden. En dus, wat jij als een "passagier" binnenin dit verbazingwekkende fysieke voertuig mag ervaren als een soort van 'reisziekte' is wederom alleen een symptoom van een enorme grote groeispurt die jullie allemaal in staat zal stellen om deze glorieuze hoogtes te bereiken waar je zo naar gehunkerd hebt.


Nogmaals, wat bij tijden uitermate verontrustend aan mag voelen, of het nu op een fysieke of op een meer emotionele manier is, zijn slechts hobbels in de weg die meer opmerkzaam zullen zijn nu dat de snelheid naar zo een graad verhoogd is, en zelfs als zij bij tijden onaangenaam kunnen zijn, zullen zij inderdaad afnemen aangezien dit lichaam van jullie beter zal worden van het Zijn in deze onophoudelijke stroom van bevrijdende lichtregen. En dus, verwacht om je minder als een passagier in een vliegtuig te voelen dat heen en weer geschud wordt in de hemelse turbulentie, en meer als een meewerkende, zich settelend om de omgevingen te verkennen en het uitzicht te bewonderen terwijl het op een immer verhogende snelheid voorbij blijft roetsjen. Want jullie zijn nu allemaal goed onderweg naar jullie bestemming, en weldra zullen jullie allemaal steeds meer details beginnen te zien op de schermen van de binnenkomende vluchtinformatie die de details uitgeven over de snelheid, het traject en inderdaad de belangrijke beschrijving van die bestemming waar zo naar verlangd werd. Met andere woorden, de rap dunner wordende sluier zal beginnen om steeds meer details op te dienen aan elk en iedereen van jullie, en jullie zullen beginnen dit op vele verschillende manieren te ontvangen, als beelden, woorden, geluiden, sensaties of zelfs geuren. Met andere woorden, dit zal een conversatie zijn die betrekking heeft op al jullie menselijke zintuigen en dan, enige buitenzintuiglijke ook die eindelijk beginnen om naar buiten te komen vanuit hun lange sluimer dankzij deze verfrissende lenteregen van energetische druppels van Licht die door zullen gaan om op jullie allemaal neer te regenen.
Dus hef jullie ogen naar de hemel op, des te beter om van deze levensgevende regen te genieten, en laat jullie hart zo wijd open zijn als dat het kan, des te beter om het allemaal in te nemen, en laat jullie verstand voor een poosje de achterstoel nemen, het is beter om dat bij tijden onophoudelijke gekwebbel van ongerustheid en ongemak het zwijgen op te leggen, en laat deze hemelse vrede in jullie ware wezen filteren, druppel na glinsterende druppel.
The Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten