zondag, april 27, 2014

Aartsengel Zadkiel - Mogelijkheden in Nieuwe Energiepatronen - Mei 2014 / Linda Robinson


 
Aartsengel Zadkiel
“Mogelijkheden in Nieuwe Energiepatronen"
Mei 2014 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel samen met Lady Amethyst van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie, en wij begroeten jullie in Liefde en Licht. Vandaan worden wij vergezeld door de Geliefde St. Germain, de luisterrijke Geascendeerde Meester van de Zevende Straal en Opzichter van de Violette Vlam. Wij zullen de mogelijkheden in de nieuwe energiepatronen bespreken.
De veranderende energiepatronen presenteren jullie met vele nieuwe mogelijkheden/kansen. Nieuwe patronen van Licht komen jullie universum binnen. Terwijl dit zich voordoet, veroorzaakt het een verschuiving in de bestaande patronen. De vectoren, of sub-reeksen, van de energetische patronen, zijn losgemaakt van hun voormalige onveranderlijke patronen. Dit opent nieuwe paden en kansen voor uitbreiding.
Jullie gezichtspunt van deze rangschikking zal jullie bekwaamheid bepalen om met deze energetische invoer te stromen en het voor het hoogste goed te gebruiken.
Het oude, voormalige inzicht was om gehecht te blijven aan de status-quo. Jullie wisten waar je was, en het voelde veilig. Echter, het stond niet toe voor groei omdat er geen nieuwe instroming van energie was. Jullie mogen zelfs begonnen zijn om je rusteloos met de status-quo te voelen.
Een grote kans is nu beschikbaar met de instroom van nieuwe energie. Het maakt oude patronen los die verstopte, vast zittende energie mogen bevatten. Het is niet slecht. Het heeft eenvoudig diens doel gediend, en het is gereed om getransformeerd te worden in/naar een nieuw patroon.
 
Dus, een herschikking van de stroom en richting doet zich voor. Het mag een subtiele verschuiving zijn of een meer dramatische verschuiving.
Een subtiele verschuiving mag op het moment onbelangrijk lijken te zijn, maar het kan dramatische resultaten voortbrengen.
Bijvoorbeeld, je mag beslissen om naar een workshop toe te gaan. Je geniet van wat je geleerd hebt, en later ontdek je dat je in staat bent om jouw nieuwe kennis op een project toe te passen, waar je voorheen niet over nagedacht had.
Een schijnbare meer dramatische verschuiving kan zich helemaal in één keer voordoen. Een nieuw patroon kan snel gebeuren. Het zou zich kunnen manifesteren als een verandering van carrière of een verhuizing naar een andere locatie. Wanneer dit gebeurt, mag het aanvoelen als een ontworteling, of het mag een welkome verandering zijn. Het hangt allemaal af van jouw perspectief en jouw wens of niet-wens om te zien waar de nieuwe energie naartoe leidt.
Als de energetische verandering iets is dat jij geïnitieerd hebt, zal het één type van trilling hebben, zoals opgetogenheid en anticipatie.
Echter, als de energetische verandering er één is die jij niet initieerde, heb je de keuze om het te weerstaan of met de stroming mee te gaan en de nieuwe energie in te tomen en het te gebruiken voor het grootste goed. Vaak, zijn er vele factoren aan het werk die je niet initieerde.
Als je besluit om de nieuwe patronen voor het hoogste goed te gebruiken, mag je wensen om te beginnen door jezelf eerst te centreren. Jouw Goddelijke Vonk is jouw centrum en de kern van jouw Wezen. Dit is jouw stabilisatiepunt dat altijd bij jou is. Je kunt hierop intappen door te pauzeren en je te focussen op jouw hartcentrum en jouw ademhaling - de instroom en de uitstroom. Terwijl je een paar momenten in dit patroon doorbrengt, verschuift jouw energie. Je mag beginnen je vreedzamer te voelen, en je begint in te tappen op jouw creatieve krachten.
Je hebt je opengesteld voor nieuwe mogelijkheden. Het is alsof een portaal van nieuwe energie binnengekomen is om gebruikt te worden voor nieuwe projecten en de ascentie op jouw pad.
Wanneer jij jouw intentie instelt om naar nieuwe mogelijkheden in de veranderende energie te zoeken, stuur je een signaal naar buiten de ethers in, en de krachten beginnen uit te lijnen om jou te helpen.
Je mag een telefoontje van iemand ontvangen die een nieuw project wil bespreken. Een idee mag jouw gedachten binnen lijken te drijven terwijl je aan iets werkt dat er volledig niet mee gerelateerd is. Jouw intentie heeft een krachtige trilling in/naar de ethers gestuurd, en je hebt ideeën van een gelijksoortige trilling aangetrokken.
Je hebt jezelf opengesteld voor de nieuwe mogelijkheden. Als je dit doet, mag je gewaarworden dat jij je niet langer aangetrokken voelt tot het voormalige energetische patroon. Het is alsof er een vriendelijke verschuiving plaatsgevonden heeft, en jij in/naar een nieuwe plaats met de nieuwe energie gestroomd bent.
Terwijl dit zich voordoet, kan jij vanuit een hoger perspectief naar deze verschuiving kijken om het algemene patroon te zien. Wanneer jij je focust op de positieve mogelijkheden welke de nieuwe energie brengt, lijn jij jezelf uit voor nieuwe mogelijkheden die precies dat mogen zijn waar jij voor gewenst hebt. De nieuwe mogelijkheid/kans mag daar geweest zijn, slechts wachtend op jou om het voormalige patroon los te laten zodat het nieuwe kon materialiseren.
Geliefden, wij moedigen jullie aan om naar de mogelijkheden in de nieuwe energiepatronen op zoek te gaan. Blijf gecentreerd en vreedzaam gedurende deze tijden van verandering. Focus je op jouw hartcentrum, en voel onze liefdevolle aanwezigheid bij jou.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt. 

WIJ ZIJN Aartsengel Zadkiel en Lady Amethyst samen met St. Germain, …en Wij omringen jullie met Liefde
 En zo zij het.   

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten