zondag, april 13, 2014

Aartsengel Sandalphon - De Ontwaking van het Dierlijke Bewustzijn in Dienstverlening voor de Ascentie - 9.04.2014


 
 
Aartsengel Sandalphon
De Ontwaking van het Dierlijke Bewustzijn in Dienstverlening voor de Ascentie
9 April 2014 / Natalie Glasson
 
Mijn Liefde en ondersteuning voor jullie Aardse werkelijkheid en reis breidt zich nu naar jullie uit. Ik Ben Aartsengel Sandalphon een bewaker/hoeder van de Aarde, de evolutie van de Aarde ondersteunend en ondertussen ook de verbinding van de Aarde met de Schepper stimulerend. Aan de zijde van Aartsengel Metatron ondersteun ik de ontelbare lichtverschuivingen van de ascentie die zich op de Aarde voordoen. Ik ben het anker voor het Licht, de Liefde en het Bewustzijn van de Schepper. Het is mijn doel om het ascentieproces van Moeder Aarde te helpen, ondertussen allen die aanwezig zijn bij Haar reis in bescherming nemend. Terwijl ik me bewust ben van alle verschuivingen die zich binnenin het Universum van de Schepper voordoen, is mijn grote interesse en plaats van dienstverlening het her/erkennen en overzien hoe de kosmische verschuivingen door de Aarde heen rimpelen en de effecten die zij voor iedereen creëren. Ik bestudeer het Goddelijke Plan van de Schepper voor de Aarde, overgangen binnenin de Aarde en de mensheid aanmoedigend om gemakkelijk en harmonieus bereikt te worden.
Het is mijn genoegen om een nieuwe verschuiving met jullie te delen die zich nu op de Aarde voordoet en een formidabel Licht voortbrengt om de overgangen van Moeder Aarde en de mensheid in/naar de hogere Lichttrillingen te ondersteunen. Het dieren koninkrijk beweegt zich momenteel door een belangrijke overgang waar zij mee ingestemd hebben heen en bereiken dit als een dienstverlening aan de Aarde. Als zielen in fysieke lichamen op de Aarde gaan jullie allemaal door een stadium van acceptatie heen om als een collectief bewustzijn en wezen Liefde meer volledig te belichamen dan ooit tevoren. De mensheid is een collectieve energie, en doordat een ieder van jullie zich focust op jullie spirituele evolutie voegen jullie energie aan het collectief toe en creëren jullie aldus een groot lichaam van Liefde op de Aarde, dat aan Moeder Aarde haar overgang toe zal voegen en voor de hemel toe zal staan zich op de Aarde te manifesteren. Ieder aspect van en bestaan op de Aarde gaat door een overgang heen en in/naar een grotere ruimte van Liefde, dit zal tegelijkertijd door iedereen geharmoniseerd en bereikt worden om waarlijk een explosie van transformatie te creëren, ondertussen een nieuwe werkelijkheid en nieuwe manifestatie van de Aarde creërend. Sommigen mogen de weg leiden, verschuivingen veroorzakend zoals staptegels die dan een grotere wereldwijde verschuiving creëren. Op dit moment leidt het dieren koninkrijk de weg voorwaarts om de evolutie van iedereen naar Liefde te ondersteunen.

Het dieren koninkrijk is gedurende enige tijd door verschuivingen heengegaan, de elementalen, engelen en lichtwezens die de dieren op de Aarde ondersteunen hebben op een speciale tijd gewacht voor een krachtige overgang voor het dieren koninkrijk om plaats te vinden. Met jullie toewijding en de ondersteuning van de innerlijke gebieden, heeft de Aarde een trilling bereikt waar er zich een belangrijke overgang voor zal doen. Wij mogen hier in de komende jaren over spreken als wij zullen vragen om jullie trilling te verhogen om de trilling van de Aarde te verhogen naar een bepaald niveau aangezien er 352 overgangsniveaus zijn welke plaats moeten vinden met het oog op het ondersteunen van iedereen om Liefde te belichamen. De belichaming van de Liefde van de Aarde is verbonden aan de Mahatma energie en trilling welke het bewustzijn is dat op een kosmisch niveau vastgehouden wordt en in harmonie gefocust is op de synthese van alles aspecten van de Schepper. Er zijn 352 niveaus van de Mahatma en dus symboliseert dit het syntheseproces waar de Aarde momenteel doorheen gaat. Deze niveaus zijn grote verschuivingen in plaats van de kleinere verschuivingen die naar grote verschuivingen toe leiden. Een grote verschuiving is een belangrijke mijlpaal in de evolutie. De ontwaking van het bewustzijn van het dieren koninkrijk is verschuiving nummer 94 en is voor het dieren koninkrijk een grote verschuiving hetgeen iedereen zal beïnvloeden.
Het dieren koninkrijk is altijd de ontvanger en het anker van het Licht en de Liefde geweest door de gehele evolutie van de Aarde heen, de dieren handelen ook als de bewakers/hoeders van kosmische en oude wijsheid, wachtend op de meest geschikte tijd om het met iedereen te delen, niet alleen met de mensheid maar ook met Moeder Aarde en om het terug te doen laten keren naar het Universum van de Schepper. Voor alleen deze redenen is er een noodzaak om het dieren koninkrijk te koesteren voor hun dienstverlening, maar in deze periode van ascentie accepteert het dieren koninkrijk nu een nieuw bewustzijn van Licht welke nog nooit eerder door het dieren koninkrijk vastgehouden werd. De energetische trilling van hun fysieke lichamen is aan het veranderen om uitgelijnd te worden en in accurate eenheid te bestaan met de nieuwe trilling van de Aarde, Het Tijdperk van Liefde, De Aarde van Liefde welke iedereen nu aan het manifesteren is. De energetische structuur van hun fysieke lichamen is aan het veranderen terwijl het bewustzijn dat zij ontvangen een nieuwe Liefde is geboren vanuit het Hart van de Schepper met zulke diepgaande genezingstrillingen, dat het dieren koninkrijk zoals kristallen op de Aarde aan het worden zijn. De wijsheid welke ieder dier bezit wordt nu begeleidt om tot uitdrukking gebracht te worden. Dit betekent dat wanneer jij je met een geschikt dier verbindt, oude en kosmische wijsheden met jou gedeeld zullen worden voor belichting en verlichting maar ook voor jullie om te beschermen, het te delen wanneer je daar goddelijk tot toe gegidst wordt.
De kleuren van de zielen van het dieren koninkrijk worden nu aangestoken en gevraagd helderder dan voorheen te stralen. De zielkleuren van het dieren koninkrijk zijn aldus uiteenlopend en nochtans wanneer uitgebreid en tot uitdrukking gebracht creëren zij een volledige energie welke handelt als een volledige expressie van de Schepper. Als sommige aspecten van het dieren koninkrijk niet de kleuren van hun ziel tot uitdrukking brengen dan zal dit een belemmering creëren voor de volledige ontwikkeling van de creatie van de energie die aan het dieren koninkrijk gevraagd wordt om te manifesteren. Wanneer de kleuren van de zielen van de dieren uitstralen en schitteren, zich als één energie en bewustzijn verenigend, zal dit op zichzelf een overgang veroorzaken. Het volledige dierenziel bewustzijn zal diep in de Aarde inbedden, een diepe genezende fundering creërend welke een verschuiving zal activeren in Moeder Aarde, waar Moeder Aarde uitreikt en de funderingen van Liefde voort roept voor de Aarde van Liefde, (het Tijdperk van Liefde) om volledig verankerd en geactiveerd te worden binnenin de energetische structuren van de Aarde. Licht zal dan met een grotere intensiteit, dan dat zelfs nu door jullie ervaren wordt, in/naar de Aarde en het gehele bestaan van de Schepper op de Aarde stromen. Dit is zulk een belangrijk proces van Liefde manifesteren en activeren, aangezien het ook voor de mensheid toe zal staan om de waarheid van het dieren koninkrijk te zien, alle berokkende schade, martelingen en verwaarlozingen die aan het dieren koninkrijk toegebracht zijn ontbindend en uiteen drijvend.
Balans tussen het bestaan van de mensheid en het dieren koninkrijk zal gevormd worden, de Liefde tussen het bestaan van de mensheid en het dieren koninkrijk zal gevormd worden en meer belangrijk zal dankbaarheid en waardering op een fysiek en spiritueel niveau tussen de mensheid en het dieren koninkrijk manifesteren, aldus een diepe ingebedde vreedzaamheid binnenin iedereen creërend.
Ik, Aartsengel Sandalphon, ondersteun deze overgang hetgeen tijd zal nemen, maar ik wens om jullie uit te nodigen om te ondersteunen en jullie energie toe te voegen aan de overgang van het dieren koninkrijk.
In meditatie, haal diep adem, ik vraag jullie om vanuit jullie eigen zielenergie een bubbel en cocon van Licht rondom jullie zelf te creëren. Stel je het Licht van jouw ziel voor dat vanuit jouw hartruimte uitstraalt, met alle kleuren van jouw ziel jou omringend in een heilige cocon van Licht.  
"Ik doe een beroep op Aartsengel Sandalphon om mijn ziel cocon van Licht met de nieuwe trillingen en het bewustzijn van Liefde dat voort stroomt vanuit het Hart van de Schepper specifiek bedoeld voor het dieren koninkrijk en de mensheid te vullen. Laat mij een instrument en anker van het Scheppers Licht en Bewustzijn zijn om de overgang van de dieren en de dienstverlening die zij aan iedereen aanbieden te ondersteunen. Laat mij een ondersteuning van Liefde voor het dieren koninkrijk zijn met jullie begeleiding en hulp, Aartsengel Sandalphon en de Schepper."
Stel je het Licht voor dat Ik, Aartsengel Sandalphon, in/naar jouw wezen channel dat uitbreiding binnenin jouw cocon creëert terwijl het uitbreidt voorbij de grenzen en beperkingen om alle dieren van de Aarde te omhelzen en in te kapselen.
Neem waar en behoud de focus dat de dieren het Licht ontvangen dat er nodig is terwijl je hen omhelsd. Jouw ondersteuning staat hen toe om hun eigen zielkleuren uit te breiden om het nieuwe bewustzijn te creëren hetgeen zich in de Aarde in zal bedden.
Je mag wensen om tegen het dieren koninkrijk te spreken en jouw zegeningen, liefde en ondersteuning en dankbaarheid uit te sturen en tegen hen te spreken over een tijd wanneer dieren en de mensheid bestaan in waarheid, liefde en harmonie.
Dit is een krachtig proces welke je net zolang kunt ervaren als je wenst, wordt je dan eenvoudig bewust van de trilling en het licht van jouw ziel in jouw hartruimte en vraag je ziel om terug te keren naar een geschikte staat van uitbreiding voor jou.
Dit was de informatie waartoe ik gegidst werd om deze vandaag met jullie te delen, maar ik wens ook te zeggen dat in de tijd en het Tijdperk van Liefde iedere gewaagde onderneming associeert met, geboren wordt vanuit of met het inzicht van het creëren van Liefde sneller zal manifesteren dan wat voor andere vormen of gewaagde ondernemingen dan ook. Dit is iets om in jullie besef te houden wanneer je beslissingen neemt, en begint aan nieuwe projecten of nieuwe gebieden van jullie werkelijkheid.
Ik Ben hier voor jullie als een eeuwige voortdurende ondersteuning,  
Aarsengel Sandalphon 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Natalie Glasson © - Website : www.omna.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten