dinsdag, april 15, 2014

Aartsengel Michael - Tijdlijn Energieën en de PTS Effecten - April 2014 / Celia Fenn


Aartsengel Michael
Aarde Team Ondersteuning
Tijdlijn Energieën en de PTS Effecten
April 2014 / Celia Fenn

Geliefde Familie van het Licht, wij weten dat velen van jullie moeilijkheden hebben met de huidige energieën. "Wat is er aan het gebeuren?" … vragen zovelen van jullie, terwijl jullie omgaan met een fysieke werkelijkheid welke een beetje gek lijkt te worden.
"Wat ben ik hier aan het doen?"… is een andere vraag die aan ons gesteld wordt, en dus zullen wij jullie vragen beantwoorden in termen van de Nieuwe Werkelijkheid en een nieuwe Gewaarwording van Tijd en Ruimte.
Begrijp alsjeblieft dat toen jullie door het Grote Portaal van 2012 heen gingen jullie een volledige nieuwe relatie met Tijd en Ruimte binnen gingen. Velen van jullie werden Regenboog Licht Strijders en jullie begonnen ook met de Tijd te werken, met Tijdlijnen en met het Kwantum Springen tussen de Tijdlijnen. Het is dit nieuwe aspect van jullie werk op de Aarde dat deze diepe gevoelens van verwarring en verontrusting creëert. Dit is de eerste keer dat jullie deze vorm van Tijd Gewaarwording en Creatie in de Menselijke Gestalte proberen. Het is omdat jullie nu je Lichtlichaam en jullie Multidimensionale Wezen geactiveerd hebben zodat jullie in staat zijn om toegang te verkrijgen tot een nieuwe gewaarwording van de Werkelijkheid.

Veelvoudige Aardse Werkelijkheids Tijdlijnen en het Kwantum Springen
Dus we nemen eerst in overweging de aard van de "werkelijkheid" in deze nieuwe ervaring van Tijd en Ruimte. Geliefde Familie van het Licht, in jullie oude werkelijkheid van de derde dimensie geloofden jullie dat er alleen één "Planeet Aarde" en één Tijdlijn was die in een rechte lijn van het verleden naar het heden en naar de toekomst bewoog.

Nu, in deze nieuwe multidimensionale werkelijkheid vragen wij aan jullie om in overweging te nemen dat er, in feite, veelvoudige versies van de Aardse Werkelijkheid zijn die allemaal uiteenlopende mogelijkheden en waarschijnlijkheden in het Ascentieproces uitspelen, en dat de mogelijkheden verkend worden op Tijdlijnen die spiraalsgewijs door de Ruimte heengaan en Tijd creëren.
Wat als wij jullie vertelden dat jullie deel uitmaken van deze verschillende versies van de Aardse werkelijkheid, en dat jullie tegelijkertijd vele van deze Tijdlijnen ervaren? En wat als wij jullie vertelden dat jullie de bekwaamheid bezitten om tussen deze Tijdlijnen te verhuizen wanneer dat noodzakelijk is? Wat als wij jullie vertelden dat jullie Tijdreizigers zijn en dat met het Ascentieproces aan jullie gevraagd werd, en jullie opgeroepen werden, om meer verantwoordelijkheden aan te nemen voor de Bewuste Creatie van deze Tijdlijnen?
En wat als wij jullie vertelden dat het Regenboog Strijders Licht Team net de grootste experimentele "Kwantum Tijdlijn Sprong" gemaakt heeft die ooit geprobeerd werd in het Aardse Werkelijkheids Gebied?

De Noodzaak voor de Tijdlijn Verschuiving en het Springen
In het verleden, toen jouw Hogere Zelf je naar een andere Tijdlijn moest verhuizen, zou je uit de Aardse Werkelijkheid over moeten gaan via het proces van "sterven", en dan reïncarneren in een ander lichaam op de afwisselende Tijdlijn. Dit is omdat de frequentie van iedere Tijdlijn anders is. In het verleden, zou een radicale verschuiving uit één Tijdlijn naar een andere Tijdlijn de psyche en het lichaam gedesintegreerd hebben.
Nu, als jullie door de processen van Ascentie en Transformatie heengegaan zijn en jullie Lichtlichaam en jullie Pijnappelklier "schakel mechanismes" geactiveerd hebben, zijn jullie in staat om de Tijdlijnen te wisselen of te springen met een minimum aan leed. Dat is niet te zeggen dat er op dit moment geen leed is, er is zeer zeker enig leed dat velen van jullie voelen, maar spoedig, als jullie de richtlijnen volgen die wij aangeboden hebben in de "Diamanten Codes", dan zullen jullie ontdekken dat jullie je snel in jullie nieuwe Tijdlijn zullen settelen.
Wij vragen aan jullie om te begrijpen, Geliefden, dat jullie brein ontworpen is als een "Werkelijkheids Projector", en het ertoe dient om het idee van "continuïteit" te creëren van alle impulsen en ervaringen die jullie op ieder moment van iedere dag bombarderen. Dit staat jullie toe om binnenin de "illusie" van continuïteit te leven, zelfs als de ervaring en de werkelijkheid, in feite, niet voortdurend en illusionair is. Jullie wetenschappers zijn zich bewust van deze functie van het Menselijke Brein.
Dus, velen van jullie zijn zich niet volledig bewust dat jullie in feite Tijdlijnen verschoven hebben en een Kwantum Sprong gemaakt hebben om het Goddelijke Licht en het Transformatieproces op een ander niveau te dienen.
Jullie zijn niet in dezelfde plaats … en nochtans zijn jullie dat. Jullie gaan voorwaarts en creëren op een Nieuwe Spiraal … een Nieuwe Tijdlijn die bij zal dragen aan de Ascentie van alle versies van de Aarde in/naar de Nieuwe Werkelijkheid van Vrede en Balans.

Tijdlijn Verschuiven en Hoe het Aanvoelt
In Februari van dit jaar werd de eerste bewuste Tijdlijn Verschuiving geprobeerd. Dit was over alle Aardse Tijdlijnen geïmplementeerd om de gerichte stuwkracht van de evolutie van de Aarde te verschuiven, van geweld en controle naar Vrede en Harmonie.
Deze verschuiving werd bereikt op 2 februari 2014
Deze Belangrijke Tijdlijn verschuiving veroorzaakte verwarring en desoriëntatie in veel mensen, met "mentale uitputting" en korte termijn geheugenverlies. Moeilijkheden met het slapen, stress en verontrusting waren ook aanwezig terwijl het fysieke lichaam en de psyche probeerden om zich aan te passen aan deze radicale verandering in richting.  
Op het Emotionele Niveau was er ook een verlies van een gevoel van doel, aangezien oude doelstellingen op de oude tijdlijn gewoon eenvoudig verdwenen! Relaties en zielcontracten abrupt eindigden, of nieuwe begonnen die meer geschikt waren voor de nieuwe mogelijkheden en waarschijnlijkheden van de nieuwe richting van de Tijdlijn.
Dit gevoel van verontrusting en verwarring zal zich settelen als jullie de voordelen van de Nieuwe Tijdlijn en diens nieuwe pad naar Vrede en Harmonie beginnen te waarderen.
Echter, velen van jullie zullen zich niet in staat voelen zich opnieuw te oriënteren in de Nieuwe Tijdlijn en mogen deze kans nemen om de Aardse sferen voor een poosje te verlaten.

Tijdlijn Springen en Hoe het Aanvoelt
Nu, Geliefde Familie van het Licht, deze informatie wordt specifiek gegeven om het Aardse Strijders Team te ondersteunen die als een Team onlangs de Tijdlijnen Kwantum Gesprongen hebben om in de versie van de Aarde te werken die op het huidige moment zeer chaotisch en verward is.
"Waarom", vragen velen, terwijl zij zich aan het voorbereiden waren om in/naar een Paradijselijke Werkelijkheid van Vreedzaamheid en Evenwichtigheid te ascenderen, werden jullie in/naar deze chaotische en stressvolle plaats geduwd? Het mag geen zin maken totdat jullie je realiseren dat jullie, als een deel van het Licht Strijders Team, hier naar binnen gestuurd werden om te verzekeren dat de Ascentie en Transformatie van de Aarde op alle niveaus bereikt wordt. ALLE versies van de Aarde Werkelijkheid moeten ascenderen en naar de Hogere Frequenties verschuiven om alle "Waarschijnlijke" toekomsten van de Aarde te synchroniseren op hetzelfde nulpunt van Liefde, Vreedzaamheid/Vrede en Harmonie.
Dus, hoe voelt dat aan? Voor een ervaren Tijdlijn Springer kan het een gigantische stimulans geven en opwindend zijn als jullie de sprong maken, zelfs bewust. Je zult je bewust zijn van bepaalde verschuivingen in jouw fysieke lichaam, specifiek gerelateerd aan het zenuwstelsel en het hart- en vaatstelsel. Maar, wij zullen zeggen, dat de kracht van jullie fysieke lichaam zal bepalen hoe snel jij je aan kunt passen aan jullie Nieuwe Frequentie en jullie Nieuwe Tijdlijn.
In dit geval, moesten jullie de frequentie omlaag brengen om eerst "overeen te komen" met de huidige Tijdlijn, en dan beginnen jullie aan het werk van het te "verhogen" naar de vereiste frequentie voor de Nieuwe Werkelijkheid om geaard/gefundeerd te zijn.
Voor diegenen van jullie die zich nog steeds niet bewust zijn van jullie werk als Tijd Springers en Reizigers, je mag je zeer vreemd voelen en jouw fysieke lichaam mag onder een grote hoeveelheid aan stress staan. Als je fysiek niet in topvorm bent, mag jouw zenuwstelsel stress aannemen, en je zult je verontrust voelen en hartritmestoornissen hebben. Je zou ook paniekaanvallen kunnen ervaren, gebrek aan slaap en slechte dromen, aangezien jouw diepe bewustzijn probeert te verbinden met het diepe bewustzijn van het Collectief op deze Tijdlijn.
Je mag ook het gevoel hebben alsof je in de "verkeerde plaats" bent, of dat je met de verkeerde mensen bent, of dat je op de één of andere manier niet meer in deze werkelijkheid "past". Alles mag er hetzelfde uitzien maar het "voelt" anders aan.
Jouw Fysieke en Emotionele Lichamen mogen proberen om de intense stress van het Kwantum Springen van Tijdlijnen in een fysiek voertuig te verwerken. Dit is wat wij noemen het PTS effect, de Post Tijdlijn-Sprong Stress. (Post Timeline-Jump Distress - PTD)

De Aarde Ondersteuning Teams en PTS
Geliefde Familie van het Licht, jullie zijn gearriveerd op deze Tijdlijn om de Bewuste Scheppers te zijn van de Nieuwe Werkelijkheid en om de Creatieve Kracht van het Diamanten Licht en de Diamanten Codes te verankeren.
De Kracht van dit proces zal naar buiten toe uitstralen naar alle Tijdlijnen van de Aardse Werkelijkheid, hen met elkaar in/naar Harmonie en Balans brengend.
Dierbare Geliefde Strijders van het Licht, als jullie je verloren of gedesoriënteerd voelen na jullie sprong, weet dat er een enorm groot Ondersteuningsteam van Engelachtige Lichtwezens bij de hand is om jullie te begeleiden en jullie te ondersteunen en jullie terug in/naar evenwicht te brengen.
Rust, als je dat moet. Er is tijd voor jullie Nieuwe Werk en de Nieuwe Mensen waar jullie mee zullen werken om jullie te vinden. Jullie "Teams" komen samen met nieuwe projecten en nieuwe ideeën voor de volgende fase van het werk.
Denk er altijd aan om het Diamanten Licht in jullie Harten aan te trekken en Goddelijke Liefde en Goddelijk Mededogen dat door het Diamanten Licht heen stroomt te voelen en ermee te werken. Weet dat de Aarde jullie ondersteund en een pad voor jullie opent in deze Nieuwe Werkelijkheid. De natuur ondersteunt jullie. Alles is goed!
 
Diamanten Codes: Richtlijnen voor de Nieuwe Werkelijkheid
Geliefde Licht Strijders, hier zullen wij de informatie samenvatten die gegeven werd in de "Diamanten codes", om jullie te helpen om jullie lichaam terug in evenwicht te brengen.
1. Het Fysieke Niveau: Hier is het belangrijk om jezelf te AARDEN en jezelf in de Aarde te verankeren in deze Nieuwe Tijdlijn. Dit vraagt van jou om je met de Aarde te verbinden, om je te verbinden met de natuur en jouw fysieke werkelijkheid door een goed dieet en regelmatige fysieke oefeningen. Mediteer en Bid in de natuur en verbind je met de Deva's en Elementale energieën die je zullen helpen op jouw reis.
2. Het Emotionele Niveau: Denk eraan om in een staat van Emotioneel Evenwicht te blijven, om gecentreerd en Kalm te zijn. Sta jezelf niet toe om aangetrokken te worden in/naar emotionele drama's aangezien dit meer stress op jouw zenuwstelsel zal plaatsen.
3. Het Mentale Niveau: Blijf optimistisch en positief, sta kwaadheid, ongerustheid en depressie niet toe om houvast te krijgen. Dit zal jou in een lage frequentie houden en je zult worstelen om je frequentie te verhogen en jouw nieuwe teams te vinden.
4. Mededogen en Liefde: Deze zijn de centrale frequenties van het Diamanten Licht, dus denk eraan je in jouw Hart te focussen als het centrum van Balans en stroom met de energieën van Liefde en Mededogen. Dit zal jou ogenblikkelijk toestaan om te beginnen jouw frequentie te verhogen en al diegenen rondom jou heen te helpen.
5. Ziel/Lichaam Verbinding: Denk eraan dat als een Ontwaakt Wezen jouw fysieke lichaam een voertuig voor jouw Ziel en Spirit is. Gebruik jouw fysieke lichaam om jouw Spirit en Ziel in de Wereld tot uitdrukking te brengen. Denk eraan dat als een vertegenwoordiger van de Kosmische Christus Energie jij een "Licht voor de Wereld" bent.
6. Jij Bent een Spiritueel Wezen ....een Menselijke Engel: Denk eraan om je altijd uit te lijnen met deze Waarheid. Probeer om te allen tijde het Grotere Plaatje te zien!
GENIET van het AVONTUUR! 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

© 2014-15 Celia Fenn and Starchild Global
This work is licensed under a
Creative Commons License.
You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten