zondag, april 27, 2014

Aartsengel Michael - Duizenden Serafijntjes Staan voor Jullie Klaar om Jullie te Helpen - 26.04.2014


Aartsengel Michael
"Duizenden Serafijntjes Staan voor Jullie Klaar om Jullie te Helpen"
26 april 2014 / Rita Pulmans
 
Geliefden, jullie kunnen ons; de goddelijke wereld, voor vele zaken inroepen en onze hulp verkrijgen. Doch vraag geliefden, vraag!
***
"Onze Vrije Wil (waaronder ons Ego, de vele dromen die we vast hielden, onze kwetsuren enz.) werd bestookt met elke instroom van hoger vibrationele energie, zonnevlammen, eclipsen, kardinale kruisen en wat voor kosmische munitie het universum ook maar beschikbaar heeft." 

***
Geliefde lord Michael,
Dit voelen wij echt wel in heftigheid. Het is dan ook zwaar geschut, waar jullie mee schieten, toch? Het is zeer heftig allemaal. Hoor je ons, onze noodroep?
Vele zielen zwalpen (zwalken) wat van her naar der en het is net of ze geen grond meer onder de voeten voelen. Kun je ons nog een hartelijk woordje schenken ter ondersteuning van dit alles? Er zijn zovele zielen die toch wel een beetje radeloos zijn en het soms niet meer zien "zitten", laat staan "vooruit kunnen" in het dagelijkse leven.
Dit is wat ik hier en daar rond mij hoor: veel gezondheidsproblemen vooral. Heeft dit ook te maken met de zonnevlammen, eclipsen, kardinale kruisen en de instroom van hogere energieën hiermee gepaard gaand?
***

Lieverd, lieve harten,
Ik Aartsengel Michael, ben er altijd voor jullie.
Dit heb ik jullie geliefde zielen reeds meermaals aangereikt. Doch geliefden jullie maken ook niet zoveel gebruik van mijn aanbod, wel? Zeker staat vast, dat wij Hemelse Wezens jullie onze vleugels en energieën aanreiken en aanraken.
Doch geliefden, vraag! Vraag onze hulp! Zonder dat jullie ons hemelse Wezens vragen, kunnen wij niets voor jullie doen. Wij zijn als het ware verplicht om jullie vrije wil te respecteren. Dit is een "item" dat nu eenmaal zo is. Dit is een gegeven dat wij niet mogen overtreden.

Daarom geliefden herhaal ik Aartsengel Michael nog een keertje deze wens. Vraag ons geliefden op een wijze die jou past. Of de vraag nu is dat we je begeleiden tijdens de dag. Of de vraag is of we over je waken tijdens de nacht. Of we je helpen ter ondersteuning van je genezingsproces. Of wat dan ook! Bescherming misschien tijdens een moeizame reis. Hulp bij het zuiveren van je voedsel en water? Of wat denken jullie van een waarschuwingsteken ter voorkoming van een ongeluk.
Wat wij ook in de aanbieding hebben (zegt hij al glimlachend) zijn duizenden serafijntjes die klaar staan om wat voor wensen of hulp dan ook voor jullie in te vullen. Ik Aartsengel Michael wens hier te zeggen geliefden, dat Wij er steeds zijn!
Waarom horen we zo weinig "beden" om hulp? Laat het dan ook geen bede zijn geliefden, maar een krachtig geformuleerde vraag naar ons toe. Duidelijk en krachtig verwoord, slechts 1 keer uitgesproken, horen wij "sneller" dan 1000 versnipperde smeekgebedjes, begrijpen jullie geliefde zielen?
Wat betreft, geliefde harten, over dat zwalpen van her naar der, daar heb ik ook reeds wat regeltjes over gedicteerd naar mijn kanaal toe. Waarom geliefde zielen doen jullie dit niet of nauwelijks; "het gronden"? Het gronden in de levende baarmoeder van Moeder Aarde, jullie "voedstermoeder".
Jezelf een goede gronding geven is erg belangrijk, zoals nu tijdens deze turbulente tijden. Wat is hier zo moeilijk aan geliefden. Moeder Aarde geeft jullie de nodige "waarde elementen" om goed en krachtig op je "pootjes" te staan. Begrijpen jullie dit geliefde aardekinderen?
Jullie Zijn uit deze Aarde ontstaan, Ze is werkelijk jullie Moeder. Eer Haar dan ook en loop niet telkens van Haar vandaan geliefde harten. Ik verzeker je dat het zwalpen zal veranderen in een zachtere deining. Heerlijk toch?
De gezondheidsproblemen die je hier aanhaalt geliefd kanaal, zijn inderdaad deels te wijten aan het "grondige" transformatieproces dat jullie nu doormaken. Het is zoals een emmer water die men over je heen zwalpt (werpt) wanneer je het niet verwacht. En als je dan geen droge kleding aan kunt trekken, dan kan je wel kou vatten nietwaar?
Wat ik Aartsengel Michael hier tracht te zeggen geliefde aardekinderen. Leer om te gaan met de aarde elementen. Dit op een zodanige manier dat het jullie op velerlei manieren kan ondersteunen. Zie de prachtige zaken reeds op de markt verkrijgbaar sinds jaren, die jullie ondersteuning kunnen bieden op velerlei manieren, wat jullie gezondheid aangaat.
En wat dachten jullie geliefden om eerst en vooral jullie voeding een keertje aan te passen. Dit zou ook niet verkeerd zijn weten jullie? Het onzuivere eten, wat dit ook moge zijn, belast jullie nog eens extra, in dit al heftige proces.
En wat dachten jullie van het water, nog niet te spreken van de vele alcoholische dranken die genuttigd worden? Zuiver je deze voor inname? En dan bedoel ik Aartsengel Michael niet dat je water in wijn zult veranderen, maar dat jullie je alcoholische dranken zeer dienen te beperken, zo niet te schrappen van je innamelijstje.
Ik Aartsengel Michael vertel jullie dit enkel op jullie aanvraag. Daar geliefden velen onder jullie zich (en daarmee de symptomen) bedwelmen met deze "geestrijke" dranken. Het is ook weer jullie vrije keuze hierin die jullie hebben. Doch ik Aartsengel Michael mag er jullie op wijzen door je vraag over jullie gezondheidsproblematiek.
Gezondheid creëren jullie deels zelf, deels is het een karmisch gegeven dat verder uitgewerkt dient te worden. En hier is geen ontkomen aan, eventueel wel uitstel, maar geen afstel. Wel kan je onze geliefde Godin Quan Yin een verzoek sturen. Zij is de Godin van mededogen. Zo kunnen jullie ons, de goddelijke wereld, voor zoveel zaken inroepen en onze hulp verkrijgen, doch vraag geliefden, vraag!
Indien jullie mijn goede raad wensen aan te nemen, zullen jullie veel makkelijker doorheen deze hoge vibrationele energetische poorten gaan. En zullen jullie zien en ondervinden dat het zware geschut; het ruisen van onze engelenvleugels is.
Geliefden nog een fijne reis doorheen jullie transformatie.
Doe wel! 

Ik Aartsengel Michael heb gesproken.
Jullie worden gehoord. 
 

Channeling van Rita Pulmans. 
© Copyright Rita Pulmans
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst.
De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

1 opmerking:

  1. Hoeven Engeltjes aub ook niet nog eens te schieten, met welk doel of middel ook . Het is al zo,n zooitje. Ik krijg van alles wat er in het Midden Oosten gebeurd, en in de buurt, migraine. Soms kan ik ook zomaar misselijk worden. t,Zal wel als liefdespijl bedoeld zijn, maar ik vind het persoonlijk misplaatst, de foto. Verder DANK, NAMASTE. x

    BeantwoordenVerwijderen