zaterdag, maart 01, 2014

Welkom bij de Maart Bijeenkomst Rondom de Vijver - Zondag 2 Maart 2014


Aisha North en The Constant Companions
Welkom bij de Maart Bijeenkomst Rondom de Vijver
Zondag 2 Maart 2014

Lieve vrienden!
Morgen, Zondag 2 maart hebben we een volgende Bijeenkomst om 21:00 Oslo tijd, en dit is wat de CC's hierover wilden delen:
"Zoals jullie al weten, zijn deze samenkomsten die jullie op regelmatige intervallen ensceneren van het hoogste belang, niet slechts voor jullie persoonlijk, maar ook voor de Gehele Schepping, en de reden hiervoor is eenvoudig. Want als je gaat zitten om jouw verbinding met dit levensverbeterende raster opnieuw te affirmeren, dien je ook als een anker voor deze verhoogde energieën om niet alleen gehecht te raken aan jouw persoonlijke energetische opmaak, maar ook voor de wereld in het algemeen.
Laat ons dit uitleggen. Wij weten dat het niet als nieuws zal komen voor wie van jullie dan ook dat jullie handelen als transformers in dit proces, want zonder de tussenkomst van jullie enkelvoudige opmaak, zouden deze energetische emissies die jullie wereld binnenkomen het er moeilijk mee hebben om een thuis te vinden of een thuisbasis als het ware. Want jullie handelen als bakens die niet alleen deze energetische brieven naar beneden hevelen, jullie filteren hen ook door jullie systeem heen op zo een manier, dat zij voor de rest van de mensheid aanlokkelijk worden. Dit mag voor sommigen verwarrend klinken, maar jullie kunnen op vele manieren omschreven worden als 'link-ups' (aankoppelingen) die helpen om de binnenkomende stroming te transformeren naar eentje die gebruikt kan worden in een meer "normaal lichaam", ongeveer zoals het gedaan wordt met de elektrische rasters van jullie planeet. Want jullie zijn je er allemaal goed bewust van over hoe het net een hoog voltage draagt dat jullie stoppen letterlijk op zou blazen en dan nog wat meer als jouw huis direct hieraan aangekoppeld was, dus in plaats daarvan, zullen jullie behoeften gediend zijn via deze transformers die de voltage op zo een manier omlaag brengen, dat je het kunt gebruiken. Zo ook is het met deze ladingen die op een altijd verhogend tempo omlaag naar jullie planeet gestraald worden, dus zonder jullie handelend als intermediairs, zouden stoppen opgeblazen worden op de meest ongelegen plaatsen en manieren. Inderdaad, dit gehele proces zou onmogelijk zijn omdat de zender en de ontvanger zelfs helemaal niet compatibel zouden zijn. Maar in tegenstelling tot deze meer realistische energetische transformers, zijn jullie ook ontvangers van deze emissies op jullie eigen manier. Want als je in staat bent om de volle kracht van deze binnenkomende brieven te ontvangen, kan je ook het volle voordeel oogsten van jezelf. Dus hierin, is het waarlijk een win-win situatie voor jou. Want je zult wederom overgoten worden door genereuze geschenken van boven, en dit zal jullie nogmaals in staat stellen om de begunstiger voor onze omgevingen te zijn.   

Met ander woorden, jullie spelen een dubbelrol, aangezien jullie je persoonlijke ontwikkeling combineren met dat van het collectief, en terwijl je in deze ertussenin positie staat tussen onze zijde van de sluier en het gezichtspunt van de mensheid, zijn jullie ook de enigen die niet alleen kunnen waarnemen, maar ook deel kunnen nemen aan de procedure. Dus hierin, zijn jullie werkelijk de gekozenen, degenen onder vele, vele anderen die met de hand uitgezocht werden om deze belangrijke plaats in de geschiedenis te vullen.
Dus wederom verlengen wij onze liefhebbende groeten aan jullie, de houders van de vlam, de zorgdragers van Al, en wij vragen jullie om jullie eigen belangrijkheid in deze gehele operatie te erkennen. Want zonder jullie, zouden er geen vlammen van vreugde jullie wereld oplichten, en zonder jullie zou er geen kans zijn te zien dat het Licht een veel grootsere luister aanneemt in de tijden die er in het verschiet liggen. Dus wij bedanken jullie allemaal, en wij zullen verzekeren dat jullie niet met lege handen weggaan van deze wonderbaarlijke samenkomt van zielen, zielen zoals jullie, zielen die de toekomst al uitgepakt zien binnenin een zachte gloed van licht die alleen maar door zal gaan te groeien, steeds duidelijker terwijl jullie doorgaan deze vlammende speren van Licht en Liefde in alle richtingen te verankeren en uit te sturen. Want deze speren van Liefde zullen doorgaan zelfs dieper in de zielen van de gehele mensheid te penetreren, en dus, zullen jullie glinsteringen van hoop weldra hier en daar zoveel meer dan sporadische glinsteringen worden. Want zij zullen op een snel tempo doorgaan te groeien, de koers instellend voor een nieuw soort van groei over de gehele planeet heen. Wij danken jullie nogmaals voor te zijn wie jullie zijn en voor het doen van wat jullie doen, en wij zien dat door jullie te kiezen, wij niets beters hadden kunnen kiezen. Want jullie zijn degenen die stralen, de houders van de vlam, de makers van de dageraad, en als zodanig, salueren wij jullie allemaal uit naam van de Gehele Schepping."
Het lijkt erop dat wederom, de timing van deze Bijeenkomst geen toeval is, want ik denk dat het Licht dat wij zullen helpen te verankeren nu onmiddellijk te werk gesteld zal worden. Niet alleen op een persoonlijk niveau deze keer, maar als een deel van een collectieve inspanning om het lichtniveau in deze delen van de wereld aan te stuwen die wederom het onderwerp zijn aan de oude patronen van oorlogspropaganda. Dus laat ons doen wat wij kunnen om te helpen zoveel als dat wij kunnen "vlammende speren van Licht en Liefde" uit te sturen, zodat de angst die in zovele harten brouwt vervangen kan worden door Liefde.
Met liefde en dankbaarheid van mij, Aisha.  

Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag

Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.  
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand. Hier zijn de datums voor de eerste helft van 2014:
Maart 2
April 6
Mei 4
Juni 1
 
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten