zondag, maart 02, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Maart 2014


Maart 2014 Boodschap

Vanuit de Akashic Archieven: Een uittreksel uit het Bericht van Maart 2014 

Gechanneld door: Jen Eramith MA
 


Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in maart 2014 verwachten?
De energie deze maand is zeer uitvoerig en tegelijkertijd zeer praktisch. Daar is het gevoel dat de maand langer is dan slechts de 31 dagen die eraan toegewezen zijn. Er is een gevoel dat iedere dag voor eeuwig gaande schijnt te zijn. Het mag moeilijk zijn om op dingen te wachten en je mag bij jezelf gewaarworden dat jij je ongeduldig voelt. Maar er is meer tijd, meer energie en genoeg ruimte voor meer activiteit deze maand omdat er zoveel gedaan moet worden.
Dit is de maand wanneer er veel werk voor het volledige jaar gedaan zal worden. Het is zeer belangrijk dat je georganiseerd blijft, actief, en deze maand deelneemt aan de wereld rondom jou heen. Zoek naar manieren om meer betrokken te zijn bij jouw relaties en meer betrokken bij jouw gemeenschappen. Relaties zullen gedefinieerd worden door hoe je deze maand communiceert en handelt. Schenk aandacht aan de mensen die er voor jou het meest toe doen en handel met liefde en gratie zoveel als mogelijk is.
Het gevoel van uitbreiding en hanteerbaarheid tezamen creëert een krachtige kans voor optimisme. Er is een gevoel van hoop dat je van de wereld een betere plaats kunt maken via jouw acties. Het is zo belangrijk dat je de kans niet mist om je hierbij aan te sluiten. Een gemeenschappelijke, hoopvolle activiteit deze maand zal je een nieuw niveau van Licht en Liefde brengen. Doe alles dat je kunt om iedere dag te omhelzen en om iedere uitdaging met een positieve handeling tegemoet te treden. Aan de keerzijde, als je stil blijft, of als jij je deze maand verbergt, ga je een gouden kans missen om zeer optimistische, hoopvolle en uitvoerige energie te gebruiken.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Dit is een goede tijd om je vrijwillig aan te melden voor een doel waar je in geloofd. Je kunt je op ieder niveau dat je wenst vrijwillig aanmelden, maar het is belangrijk dat jij je tijd vrijwillig aanbiedt omdat je geloofd in een doel in plaats van omdat je ervoor betaald of beloond gaat worden. Je vrijwillig aanmelden kan op een formele basis gebeuren, zoals aantekenen bij een non-profit organisatie. Maar het kan ook informeel zijn. Je kunt je vrijwillig aanbieden om je buren te helpen verhuizen of dat je koekjes bakt voor iemand die ziek is in jouw buurt.
Iedere actie die je kunt nemen welke de wereld een betere plaats maakt is deze maand voordelig, specifiek als die actie ietwat anoniem en niet-belonend is. Handel als een geheime bewonderaar voor iemand om hen op te vrolijken, of neem extra tijd om de rommel op te ruimen die iemand anders maakte als een handeling van edelmoedigheid. Enige van de activiteiten doen de mensen gewoonlijk rond Kerstmis, zoals voedsel sturen of geschenk uitwisselingen zijn geweldige dingen om aan deel te nemen tijdens de maand Maart van 2014…

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations.
It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten