vrijdag, maart 07, 2014

Sandra Walter: Observaties Aangaande de Energieën door de Equinox


 
Sandra Walter
Observaties Aangaande de Energieën door de Equinox
6 Maart 2014

IK BEN opgeroepen naar de Berg morgen voor nieuw toegangspoortwerk. Ik heb nu nog geen enkel idee wat dat betekend. Het voelt aan alsof er een grote versterking onze kant op komt. De "Precog Stam" krijgt dezelfde boodschappen: Houd het schoon, kalm en gefocust door de Equinox heen. Zo verontrust als dat wij ons allemaal mogen voelen terwijl de sluiers dunner worden (magnetisch persen en Zonne activiteit), herinner je dat het doelbewust is. Breek door de laatste van jouw barrières (angsten) heen over de innerlijke en uiterlijke Verschuivingen. Als een angst te nabij komt voor het gemak, kom het dan vooral onder ogen en ruim die bagage op. Wij zijn de Ascentie Stam bekrachtigd door het nieuwe licht nodig, niet geïntimideerd door de fantomen onder je eigen masker.  
Een heldere focus op eenvoudigheid, stabiliteit, zuiverheid en meesterschap zal deze fase dienen. Eet en drink schoon, werk vanuit het hart, handel vanuit de hoogste integriteit om zoveel stabiliteit in jouw gebieden als mogelijk is te creëren. Vergeet de drukte; schud de overtollige schuddende-bevende energieën met beweging eraf (cardio voor zonne activiteit, yoga/tai-chi/qigong/dans voor balans), creativiteit (licht onderbouwende ideeën en verbind je met het Hogere Zelf) en help met het stabiliseren van Gaia (leg jouw handen en voeten op de Aarde en ben in zuiver liefde neutraal). Stimuleer alsjeblieft de rasters niet teveel; merk de balancerende handeling op die momenteel gaande is. Mediteer zo vaak als mogelijk is, het helpt jou en het collectief.    

CME's (Coronal Mass Ejections) zijn geen Zonnevlammen (noch is het dat andersom). Wanneer de Zon CME activiteit ervaart, voelen ontwaakte lichamen/lichtlichamen het. Het mag aanvoelen als schudden in jouw kern, verontrusting, nervositeit of verwarring. Slaap voelt niet aan als slaap (weer). De huidige energieën zijn gericht op vervorming, dus disharmonie schijnt versterkt te zijn. Verwerk alsjeblieft NU conflict en disharmonie in je persoonlijke levensstroom om de collectieve opruiming van 2014 te dienen.
Velen van ons die een meer helder licht quotiënt vasthouden worden gebruikt - op een zeer goede manier - om uit naam van het collectief te transmuteren. Het is niet zoals het gewoonlijk was, we hoeven niets te doen anders dan toe te kijken hoe deze dingen voorbij onze gebieden zeilen. Alles is goed, er is HELEMAAL GEEN noodzaak om je ermee bezig te houden. Voel het gevoel van overwinning - het is zoveel gemakkelijker nu voor mensen om te ontwaken, dankzij diegenen in dienstbaarheid.
Alsjeblieft hoor/zie/lees dat de symptomen geen deel uitmaken van het transmuteren uit naam van het collectief zoals zij gewoon waren te zijn. Deze maand wordt het zeer persoonlijk - jouw levensstroom en de overblijfselen van wat *jij* nog steeds met je meedraagt op een cellulair niveau. Trilling = trilling: Laat het magnetisme jou tonen wat er nodig is om het op een hoger peil te brengen, bij voorkeur voordat jouw lichaam dat doet. Dat is de rol van het lichamelijke voertuig momenteel - geen oordeel over sterven en ziekte binnenin anderen, ik weet dat dit overvloedig naar voren komt. Het is wat het is.
Dat gezegd hebbende, weet dat het jezelf op peil brengen deze maand zeer persoonlijk is - maak de kasten schoon zodat het nieuwe erin kan. Herinner je dat wij - de Lichtstam - de nieuwe energieën voor een geheel nieuw collectief verankeren. Laat de dienstverlening voor het nieuwe Licht waarachtig, zuiver en onaangedaan zijn door het externe drama.
Ik houd heel veel van jullie allemaal!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten