zaterdag, maart 08, 2014

Sandra Walter: Gesynchroniseerde Gebeurtenissen voor de Equinox Toegangspoort op 20 Maart


Sandra Walter
Gesynchroniseerde Gebeurtenissen voor de Equinox Toegangspoort op 20 Maart
7 Maart 2014

Zegeningen Geliefde Licht Stam,
We hebben een belangrijke Poortopening op de Equinox, donderdag 20 maart om 17:57 uur Nederlandse/Belgische tijd, (Check jouw locale tijd voor de Equinox hier.)
De energieën die wij precies nu ervaren zijn de voorloper op deze nieuwe lichtgolf - en het is 12 dagen verwijderd vanaf dit bericht. Zo levendig is het! Het gaat door helemaal tot aan de Zonnewende, met versterkingen in april en mei. Het is een volmaakte storm van Ascentie energieën. Je zou je kunnen voelen alsof je aan boord van het grote Schip Gaia staat terwijl zij in deze nieuwe Licht golf op en neer deint.
Dit nieuwe licht verstrekt BALANS, ORDE, VREEDZAAMHEID en ZONNE KOSMISCHE CHRISTUS initiaties. Aangezien wij allemaal nu het spelboek hebben, mogen wij deze kosmische trigger gebruiken om de goddelijkheid, zuiverheid en een kosmische ontbinding van alles wat het geheel niet complimenteert te versnellen.
 
Onze deelname mag alles veranderen - en snel
Wij hebben een geweldige ondersteuning op de Geascendeerde Meester, Aartsengelachtige, Opperste Licht Schepper en Galactische niveaus. Zoals de hoge-trillings stam begrijpt, moet de Kosmische Wet nageleefd worden - dus het collectieve bewustzijn kan alleen het maximale voordeel ontvangen van wat voor binnenkomend licht dan ook door het te verwelkomen en het naar het collectieve en de hogere rijken te sturen.


Om dit nieuwe licht te ontvangen welke codes voor de Goddelijke Wil, Goddelijke Liefde en Goddelijke Eenheid vasthoudt, moeten wij hetzelfde naar de gehele Schepping uitsturen. Naar iedere Broeder en Zuster op de planeet, in goddelijke neutraliteit. De focus hier is op de MENSheid - wij moeten dit zuivere liefdeslicht binnenin verwelkomen en het uitzenden als het op de Equinox op een Verenigde manier binnenkomt. De afscheiding is voorbij, wij moeten bewijzen dat wij die werkelijkheid, op dit moment, wensen.
 
Voel in deze boodschap
Ik weet dat velen boodschappen ontvangen hebben van *schenk aandacht aan de Equinox*, echter, wij hebben een kans om zuiver licht te verankeren en het te versterken - dat betekend het licht verwelkomen en in een staat te zijn van opname en transmissie op de Equinox zelf.
Voorbereiding omvat alles waar wij over geschreven hebben - zuivering van het lichaam, de geest, het ego, de emoties en een focus op hart-gebaseerde vreedzaamheid. Beëindig alle onenigheden en disharmonie dat maar mogelijk is binnenin jouw eigen wezenlijkheid. Val anderen niet aan of strooi meningen in het rond. Stop deze energieën in hun sporen, weersta het terug-duwen of het delen van ongevraagd advies of ongevraagde meningen. Deze energieën zullen het volledige boemerang effect krijgen van deze nieuwe golf; Nulpunt dynamica gaat zeer intens worden voor velen met vervormingen of disharmonie in hun gebieden of lichamelijke voertuig. Wij zijn voorbij aan het ons laten welgevallen of ons de mond laten snoeren afkappen (cutoff), ga alsjeblieft door dat heen wat het ook is dat jou tegenhoudt van jouw Meesterschap. Wij hebben de ware jij in het Team nodig! Zet de symptoom frustraties terzijde en focus je op het grotere goed.
 
Equinox Verenigde Intenties
Alle Bronnen moedigen BIJEENKOMSTEN en de VERENIGDE FOCUS op de Equinox zelf aan. Kom tezamen precies daar waar jij geplaatst bent - VIND het locale collectief (hang een flyer op, sla holistische centrums erop na, overal waar ontwaakte mensen bijeen neigen te komen). Je zult verrast zijn over hoe wijdverspreid de ontwaking geworden is. Geen aannames dat jouw stad/dorp of buurt slapende is. Dat is op dit punt onmogelijk. Laat ons allemaal met gratie en harmonie in de Leiderschapsrollen treden. Als je naar een Heilige Plaats geleidt wordt, kom met anderen bijeen - vermijd elkaar niet, dit licht is ingesteld op Vrede en Eenheidsbewustzijn. Iedere soort van vreedzame meditatie in het Equinox uur wordt gewaardeerd. Zoals altijd, visualiseer het harmonieuze nieuwe paradigma in het Nu.
 
Rasterwerk, Poortopzichters en Welwillende Intenties
Ik ontvang enige raster opstellingen om me met anderen op de planeet te verbinden die deelnemen aan de Equinox activeringen. Hetzelfde raster licht-onderbouwen (kleine kristallen opstellingen) aan de zijde van jouw eigen persoonlijke expressie/begeleiding zou behulpzaam zijn bij het VERENIGEN van onze intenties om als een Licht Dienst Collectief dienstbaar te zijn. We kunnen hen helemaal door tot aan de Zonnewende gebruiken wanneer deze lichtgolf stopt. Ik zal hen in de volgende paar dagen posten. Deel alsjeblieft die van jezelf met vrienden, collega's en groepen. Laten we onze hoge-trillings creativiteit gebruiken en plannen om in meditatie te zijn - volmaakte innerlijke balans en harmonie - voor de Equinox uren.
 
Op de Equinox
Als ontwaakte en Geascendeerde wezens - wegwijzers - hebben we een toegangspoort welke licht vasthoudt - coderingen, elektronische stromingen, fotonische-magnetische aanvragen, en een grote versnelling van de Zonne Kosmische Gechristende staat. Deze allemaal kunnen jouw intenties zijn voor, tijdens en na de Equinox.
Op de dag zelf, ben dan offline en stem je af op de collectieve intenties voor Vrede, Liefde, Licht, Harmonie, Balans en de Ascentie van de MENSheid. We weten dat het gemakkelijker is om te werken met de elementalen en de koninkrijken, echter, onze focus is op de MENSheid, die de belangrijkste beslissingmakers zijn voor de planetaire ervaring (dat ben jij en iedereen om jou heen) We mogen voorzien in prachtige resultaten als we in staat zijn om te Verenigen.
Wij bewijzen aan de Hogere Rijken en onze Hogere wezenlijkheid dat we gereed zijn, bereid en capabel om meer licht en vreedzame intenties vast te houden. Als we deze intenties vasthouden in onze meditaties, ceremonieën en bijeenkomsten, zal de versterking van dat licht miraculeus zijn. Trilling = trilling. Hogere trilling = Hogere trilling. Meer Liefdeslicht geven = meer Liefdeslicht ontvangen.
 
Alsjeblieft deel of herplaats deze boodschap als je resoneert met diens intenties
Alsjeblieft deel deze boodschap in Verenigde Intentie om de belichaming van Goddelijke Liefde, Vrede in alle naties, Balans in alle systemen, en de Goddelijke Wil in de harten van iedereen van de MENSheid te ontvangen en door te geven.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

1 opmerking:

  1. heel moeilijk soms maar we gaan er voor .Met hulp van de goddelijke wereld moet het lukken

    BeantwoordenVerwijderen