zondag, maart 16, 2014

Sandra Walter - Equinox Toegangspoort Voorbereidingen - 14 Maart 2014


Sandra Walter
Equinox Toegangspoort Voorbereidingen
14 Maart 2014

Zegeningen Geliefde Licht Stam,
Als deze golf voor de Equinox binnenkomt, BEN IK meer offline dan online omdat deze Toegangspoort mijn focus wordt. Het is overduidelijk dat de energieën meer intens aan het worden zijn. Denk eraan dat deze energie consistent doorgaand is naar de Zonnewende van juni, met een keerpunt in de dimensionale energieën ergens in juni. Terwijl we een massale ontwaking jegens het Licht voor de populatie verwachten, en een beetje chaos van het collectief als zij het nieuwe Licht interpreteren/onjuist interpreteren, kan het ook een uitdagende tijd voor ons Ascentieproces zijn als keuzes gepresenteerd worden voor wat wij willen ervaren. Dag na dag, moment na moment, moeten wij bewust zijn bij het selecteren wat ons Meesterschap dient.
Gebruik de dag verstandig. Raak niet verwikkeld in de collectieve emotionele/egoïstische/mentale niveaus. Laat hen hun ervaring hebben - zonder oordeel of ongevraagd advies - en ben je zeer bewust van jouw invloed als je een hoger niveau van Licht aangenomen hebt.
Het is uitermate behulpzaam voor de wereldwijde dienstverlening om in een zuivere staat van liefde te zijn tijdens deze overgang. Kalm, gefocust, gecentreerd, gebalanceerd. Wij dragen anderen niet door deze fase heen, wij versterken de nieuwe MENSelijke staat als Wegwijzers. Zoals wij geleerd hebben, werkt zoals gewoonlijk drukte niet voor vele niveaus van dit proces - het verandert nu voortdurend, en we moeten het met rust laten.


Op z'n minst raad ik aan om geaard, gehydrateerd en uitgerust te blijven. Ontgift het lichaam, gedachten, ego en de emoties zodat je zoveel als mogelijk is van het nieuwe Licht vast kunt houden. BEN in de nieuwe niveaus van stilte welke nu beschikbaar zijn; dit verbindt jou met de Bron-als-Zelf en je zult zuiver Bronlicht door jou heen voelen stromen. Mediteer over het Verenigen van alle aspecten van Zelf; adem als het Multiversum en straal stabiliteit en neutraliteit uit via de MENSheid als een geheel.
Dienstverlening is persoonlijk en collectief tegelijkertijd - je voelt die eenwording waarschijnlijk al. Dit is geen passage voor drama; het nulpunt magnetisme is intens terwijl de sluiers dunner worden, en jouw acties, woorden, gedachten zullen versterkt zijn. Als je het voorbereidende werk gedaan hebt, zal je gewaarworden dat jouw gedachten aan het veranderen zijn, dat zij vervagen. Het nieuwe Licht ondersteunt deze transmutatie van gedachtevorming; werk ermee en neem de resultaten waar.
We zitten in een snelle groeiperiode, hoewel de energieën in en uit de planeet komen gedurende de volgende drie maanden zou dit ons plat op onze rug kunnen doen laten liggen. Dit fotonische Licht is evolutionair, en we moeten het zonder enige twijfel verwelkomen, zonder oordeel over wat het met ons doet, en zonder te klagen. Het leert ons (in sommige situatie is het forcerend) om precies hier, precies nu, in de nieuwe stroming te zijn van een nieuwe dimensionale ervaring. Laat de Ascentie jou tonen wat jouw unieke expressie aan te bieden heeft.
Ondersteun de planetaire ontgifting/ontwenningskuur. Doe je best om de afleidingen van het oude op te geven. Ga wanneer je dat kunt offline. De hectische energie van de sociale media kan afleidend zijn als het collectief zich zorgen maakt en aanneemt wat wel of geen waarheid is. Er zijn veel te veel triggerende/tot actie aanzettende verhalen welke misleide mensen onverantwoordelijk in het rond spreiden. Houd je vast aan waarachtige verantwoordelijke creatie - deel alleen wat Lichtcoderingen van de hoogste integriteit en liefde bevat.
Het is onze verantwoordelijkheid als echte Wegwijzers en gidsen om stabiliteit, liefde, harmonie en vreedzaamheid door deze passage heen te handhaven. Soms is de beste manier om te onderwijzen door stil te zijn. Het geeft anderen de kans om een AHA moment te hebben; zij mogen hun verslaving jegens mentale of emotionele stimulatie zien en leren dat zij hier en nu stil moeten zijn.

Equinox Intenties
Als je het artikel gemist hebt over de Equinox, we hebben een belangrijke Toegangspoort opening op donderdag 20 maart om 17:57 Nederlandse/Belgische tijd. Lees hier het artikel. Tegen die tijd reis ik naar de Zuidoost zijde van de berg voor de Equinox toegangspoort voorbereidingen. Het Toegangspoortwerk was zeer Zonne (Solar) deze afgelopen week, en de hogere rijken creëren zo-veel-balans terwijl het Licht intensiveert. Wees dankbaar voor al diegenen in dienstbaarheid, het is uitdagend werk terwijl het nieuwe Licht tevoorschijn komt. Tot dusverre is het een krachtige poort geweest, en ik verwacht diepe Verschuivingen in het bewustzijn door de Equinox. BEN de Ascentie.
Vele zegeningen aan ons allemaal; het is een eer om deze reis met jullie te delen.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten