dinsdag, maart 18, 2014

Moeder Mary - Jullie hebben de Limieten van Eeuwigheid Omhoog Gebracht


Moeder Mary
Jullie hebben de Limieten van Eeuwigheid Omhoog Gebracht
17 Maart 2014 / Fran Zepeda

Hallo geliefden. Ik kom vandaag om jullie aanmoediging en verlichting te geven terwijl jullie hier en nu in jullie reis staan. Jullie omvatten en ervaren zonder enige twijfel de ontzagwekkende invoer van licht van een nieuwe kwaliteit die jullie nog niet eerder ervaren hebben. Dit is omdat, mijn dierbaren, jullie het Christus Licht Bewustzijn steeds meer binnenin jullie energiegebieden omsluiten en jullie komen steeds meer online met jullie goddelijke essentie en doel.   
Het is moeilijk om het te kwantificeren; het is moeilijk het te kwalificeren. Het is moeilijk uit te leggen. Jouw ervaring is jouw ervaring en het is voor jou uniek en volmaakt. Nochtans is er een algemeen thema dat er doorheen loopt. Er is een drijven en een oplichten van jouw energie zoals nooit tevoren. Het noodzaakt jou om te vertrouwen en erin mee te gaan en dus noodzaakt het en staat het jou toe om ermee voorwaarts te gaan, niet echt wetend waar het naartoe leidt, omdat voor alle intenties en doelen, je daar bent … je bouwt gewoon meer op binnenin jouw eigen energiekader van het goddelijke sjabloon waaruit je voortkomt.
Ja, het neemt vertrouwen en laten gaan. Het brengt ook verwondering als jij jezelf toestaat om meer Licht en Liefde te omvatten in de inhoud van jouw hart. En dat is de sleutel: Sta het gewoon in de inhoud van jouw hart toe. Dat is op sommige manieren een eigenaardige zinsnede, maar zo gepast voor jouw ervaring nu. Je staat jouw hart toe om op nieuwe hoogtes te vliegen, je er de gehele tijd steeds meer comfortabel mee voelend, alhoewel er soms intense golven van zijn. Maar zoals een ieder van jullie lichaamssurfers zouden weten, hoe meer je met de golf stroomt, hoe meer het jou niet naar beneden zal brengen - het staat jou toe om doelloos in de stroming rond te dwalen, het toestaand om jou met zich mee te nemen, de gehele tijd wetend dat je veilig bent hoe meer je loslaat. En dan brengt het de rush van met de stroming ervan mee te gaan; in dit geval: zuivere vreugde en verlichting.

En als je een klein beetje kunt bevatten wat ik jullie vertel, ben jij waar je moet zijn. Want nu heeft het geen reeks grenzen en beschrijvingen, maar volstrekte verrukking in waar het je naartoe brengt. Drijf zo ongeveer als een kwal tussen de energie, verlicht en gratievol en stromend, uitbreidend en samentrekkend, en tussen de omgeving stromen waar het in is, ongeveer zoals jijzelf in deze omgeving van energie, volledig gratievol en dansachtig, nochtans solide in de wetenschap dat je bent waar je moet zijn.
En dat is de sleutel, dierbaren; overal precies waar je nu bent, waar het ook is, zolang je in jouw hart gecentreerd bent en openstaat voor nieuwe hoogtes van ervaring, is dat het waar je moet zijn en waar het jou de meeste uitbreiding zal brengen. Jullie zijn nu jullie vleugels aan het uittesten, zogezegd, en hoewel het een klein beetje onbekend mag lijken te zijn en een klein beetje zenuwslopend met betrekking tot de hoogtes die je voelt dat je die nu kunt gaan, neem het in schreden en ben volledig in de ervaring, dierbaren.
Want wij laten jullie zien hoe het is om in de volledige glorie van je goddelijke essentie te zijn, en het is helemaal niet zoals jullie dachten dat het zou zijn, nochtans glorieus meer, nietwaar? Laat het zich ontvouwen en laat het zich uitbreiden en Ben nu volledig binnenin de energie, dierbaren. Neem het in schreden, zet je verwachtingen terzijde, en sta jezelf gewoon toe de zoete nieuwe gevoelens en wetenschappen te ervaren die nu voor je naar de voorgrond komen. Want in het toestaan van jezelf om in/naar "niets" te gaan, open jij jezelf in/naar complete volledigheid en uitgebreidheid. En je zult een gevoel van vertrouwdheid hiermee bespeuren, dierbare harten. Wij garanderen het. Het hoeft alleen uit jullie vooropgestelde ideeën te komen, en om de nieuwheid van het Licht te ervaren en om de nieuwheid van het Licht te koesteren, en om alles dat het voor jullie op voorraad heeft te absorberen, dierbaren.
Want alle glorie die jullie je herinneren, of die jullie je beginnen te herinneren, vanaf jullie vroege dagen van conceptie in/naar jullie Goddelijke Wezenlijkheid, is bezig in volle gang terug te komen en de energieën filtreren jullie beetje-bij-beetje en soms ook een heleboel-bij-een-heleboel, derhalve zijn jullie er gereed voor. Jullie zijn ervoor klaargestoomd. Jullie arriveren bij jullie Nieuwe Zelf.
In de afgelopen maanden zijn jullie aanzienlijk in jullie frequenties omhoog gegaan, dierbaren, en in de volgende paar dagen, weken en maanden, zal dit verdriedubbelen (en ja, ik refereer naar de Equinox van Maart en diens nasleep). Maar wanhoop niet en ben ook niet angstig, omdat jullie gereed zijn. Jullie zijn er klaar voor. Vertrouw dat. Laat los en sta toe. Maar ook "Pas op je geest/gedachten", om een kleine paradox naar voren te brengen: En hiermee bedoel ik, ga geen verbintenis aan met jouw geest/gedachten om te proberen het allemaal uit te vogelen. Sta het toe om voor de rit langs te komen, jouw Hart-Licht de weg laten leiden, open en bereid zijnde om te ervaren.
En dat is de sleutel, open en bereid zijn voor de ervaring van jouw/jullie immense transformatie. Op sommige manieren beginnen jullie ermee om niet volledig jullie zelf te herkennen. En dat is oké, omdat alles dat er gebeurd is, dat de oude mentaliteit en kwalificaties van jullie oude geest/ego bestaan ruim baan geven aan een volledigheid van spirit en heelheid als jullie je Hogere Zelf en Monade omsluiten, en ook als jullie je bij het Hogere Zelf en de Monade aansluiten en hen integreren, steeds meer lijkend op de energie van Eensgezindheid en de Schepper van Alles-Dat-Is. Jullie hebben de limieten van de eeuwigheid omhoog gebracht en gingen een geheel nieuw balspel binnen, eentje die vertrouwd en nochtans nieuw is.
Dus rijd ermee, dierbaren, en inhaleer alles dat het aan te bieden heeft, met iedere ademteug die jullie nemen. En binnenkort zullen jullie op een volledige nieuwe, derhalve vertrouwde, plaats van bestaan arriveren, eentje zonder alle ketenen van vorig jaar. Hiervoor worden jullie bij jezelf gewaar dat het noodzakelijk is om jezelf toe te staan om tussen alle energie te zijn van de loslating van jullie voorbije ervaringen en ertussenin te drijven, jezelf toestaand de energieën die in tegenstelling zijn tot jullie nieuwe ervaring te zien en te voelen en toe te staan om gewoon zachtjes daar te zijn, hen erkennend nochtans jezelf voelend hen gewoon zachtjes toe te staan om langs jullie/jou heen te drijven zoals rommel in een heldere stroom welke jij bent, en zoals aangeraakt te worden door een zachte bries, zachtaardig alle energie opruimend dat dichter is dan jouw energie Nu is, en zoals pluizige wolken zachtjes bewegen om een heldere blauwe hemel te ontsluieren, en zoals de zachte lenteregen het stof wegspoelt van wat eens was, om de glans en straling van de wezenlijke jij te openbaren.
En aldus dierbaren, kunnen jullie zien dat jullie verder zijn dan dat jullie dachten, nochtans zullen jullie zelfs verder reizen. Jullie zijn ervoor uitgerust en jullie zijn ervoor klaargestoomd. Dus laat los en sta het toe. Wij juichen jullie toe. Jullie zijn onze engelen van de vooruitgang, de weg voor anderen gewoon door jullie wezen binnenin jullie zoete glorieuze energie aantonend, rechtop en stevig staande in de storm van de energie-winden die op jullie af komen.
Dat Vreedzaamheid in jullie Hart mag zijn en Liefde jullie meer dan ooit mag doordringen. Ik ben jullie dienaar in Alles-Omvattende-Liefde en een voorbeeld van Alles-Doordringende-Hart-Liefde. Want jullie beginnen het fenomeen te ervaren van het zijn van die Liefdes Essentie dat zoveel in jullie kielzog omsluit, vrij-drijvend en enorm groot in diens uitbreiding en beïnvloedingsbereik. Ben je hiervan bewust, dierbaren, aangezien wij jullie duwtjes geven om aldus meer te worden met iedere ademteug die jullie nemen.
IK BEN Moeder Mary, en sta jullie ten dienste en sta aan jullie zijde met alles-doordringende Liefde terwijl jullie jullie liefde verspreiden.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen