vrijdag, maart 07, 2014

Michael voor de Raden van Jullie Hogere Zelven via Ron Head - 7 Maart 2014


 
Michael voor de Raden van Jullie Hogere Zelven
"Grote en Gedenkwaardige Uitlijningen zijn nog Steeds aan de Horizon"
7 Maart 2014 / Ron Head

Wij zullen vandaag over een onderwerp spreken waarvan wij geloven dat het nieuwe hoop naar velen zal brengen. Velen van jullie zijn nu gedurende verschillende dagen ondergedompeld geweest in wat eruit moet zien als volslagen chaos. Het moet jullie hebben toegeschenen dat niet alleen jullie werelden, maar de volledige wereld in een staat van hevige ravage verkeerd. Laat ons dit fenomeen bespreken.
Jullie zullen je veel discussies vanuit het verleden herinneren betreffende de invoering van nieuwe energieën en hun effect op jullie. Wij hebben gesproken over het stijgen van jullie eigen energie frequentie en hoe het dingen van binnenuit naar boven zou brengen om opgeruimd en losgelaten te worden. Al deze vertrouwde kanalen met wie wij communiceren hebben hier vaak over gesproken. Het is nu het geval dat het overhellende punt bereikt is en voor velen van jullie voorbij gestreefd is. Een grote lading aan bagage die jullie kwijt moesten raken is naar het oppervlak gekomen en jullie mogen het nu voorgoed loslaten. Ga niet naar het "Opeisen van de Bagage". Gooi gewoon jou kaartje weg en laat het liggen waar het ligt.
Welnu, aannemend dat jullie dat doen, wat gebeurd er vervolgens? Wel, die stralende nieuwe zelf die jullie zo hard geprobeerd hebben te construeren zal nu beginnen aan het oppervlak te komen. Laat dat Zelf naar buiten komen om te spelen. Het mag in het begin niet precies comfortabel aanvoelen. Geen verandering doet dat ooit. Je mag feitelijk verrast zijn over sommigen dingen die je zou kunnen zeggen of doen. Maar sommige veranderingen nemen niet zo lang om eraan gewend te raken omdat zij aldus zeer welkom zijn. Dit is één van deze. Wees voorbereid om meer van het goede, liefdevolle, en de gelukkige dingen in jezelf voor jezelf te claimen. Wees voorbereid om van jezelf te houden.

Dit betekend niet dat alles voor altijd vreedzaam rondom jullie heen zal zijn. Wij vertellen jullie nu dat grote en gedenkwaardige uitlijningen nog steeds aan jullie horizon zijn. Deze reflecteren de condities van jullie collectieve bewustzijn en zullen nochtans een grotere verandering brengen. Dit zal nog steeds een turbulent jaar zijn. Maar het zal een periode zijn waarover jullie zeer blij zullen zijn er doorheen gegaan te zijn wanneer alles gezegd en gedaan is. Velen spreken over alle dingen die zij willen om te gebeuren. Velen spreken over deze dingen alsof zij in één nacht tijd kunnen gebeuren. Zelfs dan, zou het duidelijk moeten zijn dat als dat zou gebeuren, jullie voor een onmogelijke wilde rit geplaatst zouden worden. Jullie zouden je dankbaar moeten voelen dat de zaken niet zo dramatisch als dat zullen zijn.
Wij vertellen jullie wederom dat niets gebeurd zonder jullie bijdrage, hoewel jullie er niet de bewuste herinnering van hebben. Dus kunnen jullie gerustgesteld worden dat jullie deze veranderingen op de best mogelijke manier managen. Ondanks al het geschreeuw voor ogenblikkelijke verandering, zullen de dingen op een beetje meer ordelijke manier gedaan worden. Maar zij zullen gedaan worden, en het bewijs daarvan wordt steeds meer zichtbaar, zowel voor diegenen die het gretig verwachten als diegenen die het vrezen.
Welnu, wederom sprekend over energieën, laat ons zeggen voordat we dit beëindigen dat er een energie op komst is die nu groeiende is, het is niet tegen te houden, en het zal grote en blijvende veranderingen op jullie planeet teweegbrengen, en inderdaad dit gehele universum. Het is een energie die verwacht werd gedurende twintig van jullie eeuwen. Het heeft zolang genomen om in diens effectiviteit te groeien, maar het is nu hier. Het is nu in jullie. Zoek het niet buiten jullie zelf. Hoe vaak hebben we dat gezegd? Maar het is hier. Wij werken ermee. Jullie beginnen het te hanteren. Sommigen hebben het zachte kracht genoemd. Dat is net zo goed een naam ervoor als het zijn kan, hoewel het vele andere heeft. Onvoorwaardelijke Liefde is een andere.
Wanneer wij verder gaan zullen wij uitvoerig spreken over wat dat betekend en hoe jullie het het beste zouden kunnen gebruiken. Voor nu, neem een korte onderbreking na een paar van zulke veeleisende dagen. Jullie hebben het goed gedaan en wij houden van jullie en ondersteunen jullie bij alle dingen. Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten