maandag, maart 24, 2014

Lady Nada en Pallas Athena - Jullie zijn In Het Begin van een Nieuw Begin


Lady Nada en Pallas Athena
Jullie zijn In Het Begin van een Nieuw Begin
21 Maart 2014 / Fran Zepeda

Hallo dierbaren. Vandaag bundelen wij onze krachten, onze energetische krachten, samen om met die van jullie op een zelfs hoger vlak te verbinden dan slechts een paar dagen geleden. Zoals jullie weten, zijn we nog steeds in de nasleep van de Equinox Energieën. Observeer alsjeblieft op dit punt veel verandering in al jullie energie gebieden, glorieus dat het is! Wij prijzen jullie voor jullie doorzettingsvermogen en volharding om naar dit punt te komen, en zoals jullie je er bewust van zijn, gaat voor jullie allemaal de ontwaking naar het Christus Bewustzijn door zich te ontvouwen.  
Neem een moment nu om het allemaal in te ademen en op te merken dat jullie uitkijkpost van hier af aan zeer anders zal zijn, onze dierbaren. Het omvat veel meer dan wat jullie voorafgaand aan dit punt ervaren hebben, vanuit een niveau van bewustzijn welke voor velen een gigantische sprong genomen heeft. Het mag toeschijnen dat de grond onder je voeten een niveau naar boven gegaan is en dat de "luchtigheid" die je bent of die je mag voelen slechts een onderdeel is van jouw nieuwe uitkijkpost.
Het is vooruitgaand en ontwikkelt zich terwijl we spreken, terwijl de energieën een werkelijkheid voor jullie weven waar jullie zolang naar verlangd hebben om te zien en te voelen. Jullie zijn in "het begin van een nieuw begin", zogezegd, dierbaren. Neem afstand om jullie aan te passen en jullie zelf te acclimatiseren. Wij zijn bij jullie, de zachte winden van onze energie blazend om jullie zenuwen en jullie angsten neer te laten strijken van nochtans een andere stap in jullie evolutie en spirituele ontwikkeling. Ervaar de Vreedzaamheid en de Subtiele Harmonie van jullie opkomst, dierbaren.  
Voor velen, is de energie nog steeds in voortdurende verandering en dat zal doorgaan, maar weet dat je steeds meer helderder wordt en je verder centreert in jouw Goddelijk Centrum. De winden van verandering zijn nu onder jullie. Het Christus Bewustzijn is nu een groter deel van jullie identiteit. Het vestigt zich heel mooi voor jullie allemaal, in jullie eigen tempo en tijd. En wij gebruiken het woord "tijd" losjes, want jullie allemaal krijgen nu steeds meer een glimp van de ervaring van "Nu". Vecht er niet tegen. Alles zal er zich nu heel mooi omheen ontwikkelen, als jij jouw ervaringen meer natuurlijk in en vanuit jouw Nu Moment plaatst, en je Gouden Essentie veel scherpzinniger en duidelijker voelt, hoewel voor sommigen nog steeds subtiel. 
 
En neem het in schreden, dierbaren. Slok meer van deze energie op. Blijf steeds meer in jouw Gebalanceerde Centrum. Je begint te zien dat nu alles van daaruit gecreëerd wordt, als je het toestaat en het omvat en het niet in de steek laat voor de afleidingen van oude agenda's waarvan je ofwel deel uitgemaakt hebt, of waar jij je aan vastgehouden hebt als een werkelijkheid.
De wereld om jullie heen is aan het veranderen en eerst moet het de stervende spurten van oude energie ten toon spreiden die inderdaad zeer echt aanvoelen. Maar ach, het is niet echt. Trek jouw aandacht binnenwaarts en bekijk jouw wereld door die lens, van binnenuit jouw Hart en Ziel van jouw Eeuwige Goddelijkheid. Jullie krijgen er een grotere voorproef van, dierbaren. Jullie kunnen het niet vermijden. Jullie kunnen het niet ontkennen. Jullie kunnen het niet nog langer verzaken. Want het neemt een groter deel van jullie aandacht en intentie in en een groter deel van jullie gewaarwording terwijl jullie hier en nu In Het Nu Moment staan, in het Heden, in de Eeuwigheid van Alles-Dat-Is. Dat besef wordt steeds sterker voor jullie. Het is bezig jullie werkelijkheid te worden en kijk, jullie zijn het meer aan het accepteren.
Dus neem de energieën van de Equinox en ga door met alle energieën in te nemen aangezien zij opbouwend zijn tot aan de Zonnewende van Juni. Het is alsof jullie nu een dooropening binnen gestapt zijn welke jullie steeds verder in/naar jullie Ziel en jullie Hart en jullie Goddelijke Essentie zal leiden. Bereid je voor op een prachtige en wonderbaarlijke reis. Want jullie gaan dieper en dieper in/naar jullie Ware Zelven. Jullie hebben jezelf aangestoken; jullie hebben het toegestaan.
Velen van jullie voelen zich zeer anders, sommigen zelfs voordat de Equinox energieën insloegen, want jullie zijn continu aan het opbouwen geweest naar dit kruispunt op de precieze wending van de Equinox en gaan op een goddelijke manier verder. Maak je geen zorgen over wat je voelde of wat je niet voelde of voelt of niet voelt. Je bent getransformeerd, jullie allemaal, en het is de gehele tijd aan het gebeuren geweest. Je zit er nu slechts dieper in, jullie allemaal, en hoe je het voelt of het ervaart is jouw eigen volmaaktheid, jouw eigen "Volmaakte Storm" van Transformatie.
Geloof het, dierbaren. Jullie zijn zoveel dichterbij voor het ervaren van de energie van Thuis, en wij zullen het wagen te zeggen dat jullie daar al zijn; het neemt slechts voor velen van jullie een beetje aan afstemming van jullie energie en gewaarwording om het te her/erkennen. Maar het is allemaal goed, dierbaren. Het is monumentaal. Het is voorzien, het is voorschreven, en het is NU.
Het is nu voor jou belangrijk om zoveel als mogelijk is in je eigen energie te zijn, terwijl je de energieën die binnenkomen verwerkt, en terwijl je acclimatiseert en absorbeert wat noodzakelijk voor jou is om te absorberen, en als je transformeert wat voor jou noodzakelijk is om te transformeren, IN JOUW EIGEN Tijdskader, zonder oordeel, verwachting, analyse of zelfkritiek of vergelijking met anderen.
Ben je er van nu af aan bewust van dat een ieder van jullie vooruitgaat zoals jullie dat zouden moeten, dus herinner je om jezelf niet met anderen te vergelijken. Beschouw  jullie zelf, jullie allemaal, als een gebied van individuele bloemen die in verschillende verhoudingen tot bloei komen, echter, er vanaf een afstand naar te kijken, is het een prachtig gezicht van een synchronistische harmonie van uitbarstingen van kleuren en volle bloei. Ben tevreden in jouw eigen glorie en ruimte en bestaan en voortgang. Het draagt bij aan de ontwaking en aan het geheel van de mensheid op zo een prachtige en belangrijke manier. Ben vreedzaam met jezelf en ga door met voorwaarts te gaan verder in/naar het licht met iedere ademteug die je neemt.
Namasté.
Lady Nada and Pallas Athena

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
©2014 Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen