vrijdag, maart 21, 2014

Karen Dover - Het "Weefsel"van het Universum als Fundering Gebruiken - 20 Maart 2014


Karen Dover
Het "Weefsel"van het Universum als Fundering Gebruiken
20 Maart 2014

Zoals ik geblogd heb is de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid een CONSTRUCTIE, in die zin dat het opzettelijk gecreëerd werd zodat de vervormde frequenties de manifestatie zouden produceren welke aan jullie gepresenteerd wordt als het "menselijke leven" op de planeet Aarde. Zoals velen van jullie nu volledig ervaren was dit nooit WAARHEID, want WAARHEID IS GEWOON en heeft geen rechtvaardiging nodig, geen verdediging, het IS GEWOON. In deze tijd van de Equinox en de SCHEIDING van WERELDEN is het onontbeerlijk dat jullie de Nieuwe Aarde werkelijkheid beginnen te begrijpen en ermee beginnen te werken. Want de Nieuwe Aarde is eenvoudig dat WAT ER OVERBLIJFT wanneer je de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid DEconstrueert.
Verbeeld je als je wilt een sneeuwglobe dat in een donker zwaar weefsel verpakt zit, dit weefsel is nauwsluitend rondom voornoemde sneeuwglobe uitgerekt. In deze analogie representeert de sneeuwglobe de oude 3d Aarde constructie. Het donkere zware weefsel representeert de vervormde frequenties die opzettelijk geïmplanteerd werden in de energie handtekening van de planeet Aarde om deze constructie samen te houden. Om te incarneren (deze analogie gebruikend) op de planeet Aarde zou je moeten incarneren in de sneeuwglobe (oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid), van buitenaf de sneeuwglobe is het gemakkelijk om feitelijk het nauwsluitende weefsel te ZIEN en de indamming binnenin de sneeuwglobe te begrijpen, maar geboren zijnde IN de sneeuwglobe (in deze analogie) zou je gemakkelijk aannemen dat de sneeuwglobe alles is dat er is. Het zware weefsel HOUDT jou TEGEN van het zien buiten de constructie. De Nieuwe Aarde frequenties kunnen bekeken worden als een verdunnende agent, welke langzaam (maar nu snel) het zware weefsel verdund, op plaatsen waar het weefsel zo dun is dat je erdoorheen kunt kijken, staat het nu het LICHT toe de sneeuwglobe binnen te komen. Afhankelijk van waar je bent binnenin de sneeuwglobe hangt het af of je door het weefsel heen kunt kijken en hangt het ook af of jij jezelf toestaat om omhoog te kijken en zelfs te erkennen dat er iets voorbij de randen van voornoemde sneeuwglobe ZOU KUNNEN zijn.
Het zware weefsel is ALLES dat de uitbreiding van diegenen tegenhoudt die binnenin de sneeuwglobe zijn, hen werd GELEERD te geloven dat om uit de voornoemde sneeuwglobe vandaan te breken dat zij op de één of andere manier zullen ophouden te bestaan. Een klein beetje zoals het zijn in een gevangeniscel en de bekwaamheid om uit jouw comfortzone vandaan te gaan (in deze analogie is de planeet Aarde werkelijkheid van de oude 3d Aarde constructie) zal enige beweging van jou vergen, afhankelijk van de ervaringen die je gehad hebt in voornoemde "gevangenis" geloof je mogelijk niet dat vrijheid zelfs maar een optie is, je mag je zo goed aangepast hebben aan het leven in de "gevangenis" dat jouw menselijke logische verstand naar niets anders kan verhuizen behalve de ROUTINE van voornoemde gevangenis. Want de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid HIELD ervan om ROUTINE te creëren. Velen van jullie zijn in deze tijd in chaos wat verschuldigd is aan de afbraak van de vervormde frequenties, voor veel mensen is GEEN routine - chaos en paniek.

De natuur is bij ontwerp, het universum is bij ontwerp en dat ontwerp is binnenin het WARE WEEFSEL van het universum, het weefsel van het Universum is in WAARHEID de LIEFDE welke IS, het is de LIEFDE welke IS dat in alle momenten van alle momenten helder straalt. DIT is de verdunnende agent in de analogie van de sneeuwglobe en het probeert op dit moment om jullie te bevrijden uit de gevangeniscel waar jullie in GEBOREN werden binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid. Jullie ogen zijn zo gewend aan het gedimde licht en het gebrek aan kleur dat het zware weefsel rondom de sneeuwglobe aangebracht heeft.
De scheiding van werelden is bijna voltooid, dit wordt op een menselijk bewust wakend geestesniveau als veel droefheid gevoeld en voor sommigen als een gevoel van "verlies". Het "verlies" is de routine, de lagere dimensionale frequentie, want jullie werd GELEERD dat zij een deel van jullie waren en dit is geen WAARHEID. Veel gelijkend op het voort lopen op een weg met een steentje in je schoen en niet de tijd te hebben om te stoppen en het steentje eruit te halen, en jij jouw wandelgang aan zult passen om aldus de pijn welke het steentje veroorzaakt te verkleinen. Haal het steentje eruit en je zult het verschil opmerken, zelfs dat de steen een "pijn" is zal als missend geregistreerd worden, want je was "eraan gewend geraakt" hoewel je er niet mee resoneerde of het niet leuk vond.   
De Nieuwe Aarde werkelijkheid herinnert op een menselijk bewust wakend geestesniveau de zorgvrije houding van een kind. Velen van jullie in deze tijd staan de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid nog steeds toe om gevoelens van schuld aan te steken voor het gelukkig zijn. Het leven op de planeet Aarde is een ZIEL keuze, jouw ZIEL stuurde jou hier niet naartoe om te incarneren om ellendig te zijn ongeacht wat de oude 3d Aarde jou probeert te leren. Gelukkig zijn is een KEUZE, het is een frequentie en het is van NIETS EXTERNS afhankelijk, velen van jullie wachten op "toestemming" om gelukkig te zijn, jezelf niet toestaand te zien dat de enige persoon die toestemming KAN geven jij ZELF bent, want alleen JIJ leeft dit jouw menselijke levenservaring. NIEMAND op deze planeet gaat zich omdraaien en geeft jou een duim omhoog, zij zijn te druk om te proberen om te gaan met de frequenties die zij lopende hebben, maar de oude 3d Aarde zal jou leren dat dit niet het geval is en dat allen over elkaar in oordeel zitten.
In deze tijd wordt jullie gevraagd om eenvoudig te ZIJN, om te genieten van het Zijn/Bestaan, je te onthechten van de chaos en te VOELEN, KIES hoe jij je wilt VOELEN en zie dan alles DOOR JOU HEEN en rondom jou heen ontvouwen. ALLES dat WAARHEID is hard zich nu uit en breidt zich uit, alles dat geen WAARHEID is is aan het ontbinden. Wanneer je begint de LIEFDE welke  IS te verankeren zal dan GROEIEN en uitbreiden, steeds meer LIEFDE stroomt er door jou, rondom jou en binnenin jou en je zult dan gewaarworden dat je wenst om dit gevoel met allen te DELEN die in jouw levenservaring zijn.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
GEEF je ZELF TOESTEMMING OM VAN je ZELF TE HOUDEN en sta de wonderen toe die jouw ZIEL probeert om geboren te laten worden om voor jou in/naar een nieuwe werkelijkheid te be/verlichten en te ADEMEN, een nieuwe manier van leven en een nieuwe jij.
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/            
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen