maandag, maart 10, 2014

Karen Doonan - EDEN in WAARHEID Herboren - 10 Maart 2014


Karen Doonan
EDEN in WAARHEID Herboren
10 Maart 2014

Verdergaand vanuit de boodschap van God en de Aartsengeloi (1) zal de manifestatie van de verankering, de inzaaiing en de volledige uitbreiding van de Nieuwe Aarde, welke vertaalt als de nieuwe TUIN VAN EDEN, nu diens uitbreiding in WAARHEID beginnen. Dit mag erop toezien dat velen van jullie worstelen om te verhuizen in wat jullie GELEERD werd te benoemen het "lineaire leven" op de planeet Aarde. Lineair is een concept en een constructie van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid en is geen WAARHEID. Zoals velen van jullie ervaren hebben gedurende de laatste paar lineaire dagen BREIDEN de energieën zich UIT, niet slechts in één richting maar in ALLE richtingen op ALLE momenten van alle momenten. Op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau mag dit vertalen naar jullie wakende ervaring als zijnde één van:
Duizeligheid - Een gevoel van "gespatieerd/uitgespreid" te zijn, het gevoel dat de grond onder je voeten verschuift en niet zeer "solide" AANVOELT. Voor sommigen van jullie mag het ook vertalen als het in staat te zijn om de "bedekking" van de ene werkelijkheid op de andere te zien, ongeveer zoals een hittewaas of schittering, dit kan seconden of minuten duren.  
Slapen - dit mag jullie niet in staat gezien hebben om veel te doen behalve slapen, om slechts kort wakker te zijn om vervolgens meer te gaan slapen.
Dorst - dit mag erop toezien dat velen van jullie drinken zoals jullie nog nooit eerder gedronken hebben, grote hoeveelheden van vloeistof worden geconsumeerd en toch heb je nog steeds het gevoel van uitgedroogd te zijn.

Dromen - deze mogen inderdaad ZEER ECHT hebben geleken, met jou in staat zijnde om volledig te voelen, te zien, te proeven en dat aan te raken wat er zich in de droom voordeed, veel informatie van jullie ZIEL wordt "gedownload" naar jullie menselijke voertuig op dit moment, terwijl het menselijke logische verstand geen rol speel in het droomtijd platform is dit een ideaal platform om met ALLEN te communiceren.
Voor diegenen van jullie die nog steeds wisselwerken met de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid mag dit jullie in veel verontrusting en chaos gezien hebben, en deze gecreëerde werkelijkheid zal nu beginnen om minder "zin" voor jullie te maken als jullie "ontwaken" met de Nieuw Aarde scenario's, dan mogen nu scenario's, gebeurtenissen enzovoorts waar je zonder een gedachte mee zou hebben gewisselwerkt zeer vreemd voor jou schijnen te zijn. Je mag actief een wakende bewuste beslissing maken om jouw energieën terug te nemen en niet te wisselwerken op WAT VOOR niveau DAN OOK met veel van de oude 3d Aarde werkelijkheid paradigma's. Het moet opgemerkt worden dat veel van de oude 3d Aarde gecreëerde scenario's eenvoudig, indien van toepassing, zonder verwijzing door wie dan ook van het menselijke ras zullen ontbinden, het zal verwant zijn aan het nooit op z'n plaats zijn als de uitbreiding van de nieuwe Aarde energieën jullie aandacht naar de Nieuwe Aarde toebrengt en wat er nu IN WAARHEID GEBOREN wordt.
Op dit moment wordt aan jullie gevraagd om te rusten en te ontspannen. Fysieke symptomen of druk, kwalen en pijnen zijn een NATUURLIJK onderdeel van het uitbreidingsproces omdat jullie menselijke voertuig vanuit een CELLULAIR NIVEAU naar buiten toe aan het veranderen is. Het is duidelijk dat als jij je zorgen maakt dat je dan alsjeblieft medische aandacht zoekt maar merk ook op dat als "niets fysieks gevonden kan worden" dit vaak vertaald wordt naar "energetisch". Energetische verandering wordt verankerd door in de stroming te zijn, door te onthechten van de fysieke "symptomen" en het menselijke voertuig toe te staan om balans te vinden.
Dit wordt gedaan door de BEHOEFTEN VAN HET MENSELIJKE VOERTUIG toe te staan en NIET het menselijke logische verstand. Dus om dit naar zeer eenvoudige menselijke termen te vertalen, hoeft het absoluut hoe dan ook voor jou geen zin te maken om plotseling de drang te hebben om 2 repen chocolade op te eten wanneer je een zeer 'gezond" dieet "volgde" tot aan dat moment toe, het menselijke logische verstand mag proberen jou te onderwijzen dat je van je "pad" afgevallen bent en brengt allerhande emoties naar boven. Je menselijke voertuig in deze analogie heeft de SUIKER en andere ingrediënten nodig (je zult als vanzelfsprekend de chocolade kiezen welke je bijvoorbeeld moet consumeren) die in de voedingsproducten zitten die je eet. Logica speelt GEEN rol bij de ontvouwing van de Nieuwe Aarde. Er is veel vervorming en indamming in de "gezondheid voedsel" industrie, de sleutel zijnde het woord "industrie" en de grote winst die er gemaakt wordt. Het menselijke voertuig is ontworpen om ZELF GENEZEND, ZELF BALANCEREND en ZELF ONDERHOUDEND te zijn, wat jullie GELEERD werd onder de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid is om hoe UIT balans te blijven. Het menselijke voertuig zal met je praten, nu is het tijd om te luisteren. Als je standaard terugvalt op het menselijke logische verstand dan mag je een toename ervaren met de fysieke symptomen omdat het menselijke voertuig te allen tijd zal proberen om op alle niveaus balans te bereiken.
De energieën gaan nu door uit te breiden en te verhogen en velen van jullie zullen nu het pad onder jullie voeten duidelijk zien verlichten terwijl jullie nu volledig geboren worden in/naar de Nieuwe Aarde werkelijkheid. Dit is een tijd voor verankering en voor Zijn want in WAARHEID IS ALLES GEWOON en JULLIE ZIJN.
Kx

Voetnoot:
(1)
Dit is een audio channeling en is Engelstalig! Daarnaast komt Karen uit Schotland/Ierland en spreekt met een vrij sterk accent. Doch voor degenen die de Engelse taal aardig machtig zijn is het goed te volgen…
De audio channeling is beschikbaar voor download vanaf HIER. 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/            
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen