zondag, maart 02, 2014

Karen Doonan - De ZON Aanwenden op de Nieuwe Aarde - 1 Maart 2014


Karen Doonan
De ZON Aanwenden op de Nieuwe Aarde
1 Maart 2014
 
Velen van jullie mogen in deze tijd de intense energieën VOELEN terwijl zij nu TOENEMEN en uitbreiden om volledig te stroom van de Nieuwe Aarde energieën zowel dwars over als binnenin de planeet Aarde en door, rondom en binnenin het menselijke ras te duwen. De planeet Aarde is zolang uit balans geweest dat voor velen van jullie dit ook een fysieke herbalancering mag zijn. Met velen van jullie zoekend naar de behoefte om te slapen en om op alle niveaus balans in jullie wakende leven te vinden. Dit zal beginnen dramatisch uit te breiden gedurende de komende 24/36 lineaire wakende uren en velen van jullie mogen diepe emotionele reacties voelen op wat TOESCHIJNT te zijn het minste of geringste. De begeleiding is om met dit mee te gaan en de STROOM toe te staan, want water STROOMT, emotie STROOMT, en energieën STROMEN. Houd de OVERSTROMING aan energieën in deze tijd niet terug, zij zijn zowel reinigend, opruimend als GENEZEND.
De bekwaamheid om diegenen te VOELEN die het meest nabij tot jou zijn is nu aan het verdiepen en uitbreiden, het is volledig mogelijk om een verlenging te VOELEN van de LIEFDE welke algemeen IS en de LIEFDE welke op een zeer persoonlijk en intiem niveau IS. Het moet opgemerkt worden dat op een ZIEL niveau er alleen de LIEFDE welke IS is, alle andere frequenties zijn de "ervaring" die je gehad hebt in uiteenlopende gestalten op uiteenlopende planeten en natuurlijk ben je op dit moment in de menselijke gestalte op de planeet Aarde.
Het is geen WAARHEID om aan te nemen dat de extremen van emoties die je ervaart een golf zijn die dan zullen beginnen te verflauwen en het leven op de één of andere manier terug zal keren naar wat je tot aan dit punt toe gekend hebt. De Nieuwe Aarde wordt nu volledig geboren en zal beginnen te manifesteren in de persoonlijke wakende werkelijkheid van ALLEN op en binnenin de planeet Aarde vanaf dit moment. Hoe rap dit zich manifesteert hangt volledig af van de frequenties die jij op een cellulair niveau binnenin het menselijke voertuig verankert hebt, vandaar de toename van hogere dimensionale energieën in deze tijd om, als het ware, wat voor residu dan ook uit de lagere dimensionale frequenties vandaan 'te spoelen' die je al ontbonden hebt.

Het leven op en binnenin de planeet Aarde is aan het verhuizen, verschuiven en neemt een nieuwe dimensionale werkelijkheid aan. Als de emoties van de hartruimte gereinigd zijn en de stroom van de LIEFDE welke IS toenemen, kunnen dan verdere wonderen geboren worden want je zult de natuurlijke stroom en verbinding met ALLEN toestaan om jouw canvas te zijn, je zult een fundering hebben als het ware in de LIEFDE welke IS. Voor velen van jullie mag dit jullie gigantisch triggeren want jullie werden steeds maar weer opnieuw binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid geleerd dat "liefde" pijn doet. Dit is hoogst vervormd en de hogere dimensionale frequenties streven er nu naar om dit volledig van binnenuit de cellulaire structuur van jullie menselijke voertuig te ontbinden. De bekwaamheid om telepathisch diegenen waar je van HOUDT te VOELEN zal nu toe gaan nemen, dit is een nieuwe ervaring voor velen op en binnenin de planeet Aarde en zeker voor ALLEN op de niveaus waar dit zich nu in, door en binnenin zal gaan uitbreiden.
Ik heb herhaaldelijk geblogt dat de menselijke taal indammend en onderdrukkend is door diens waarachtige aard, het werd ONTWORPEN om af te scheiden, te ontkoppelen en verwarring te veroorzaken, op geen enkel punt werd de menselijke taal ooit ontworpen voor eenheid. Vandaar de toename en de uitbreiding van telepathie en de opruiming van de hartruimte. Voor de LIEFDE welke IS om vrijelijk te stromen, moet de hartruimte volledig open zijn en de stroom van de LIEFDE welke IS wordt toegestaan om vanzelfsprekend te verhogen en uit te breiden. Dit ontkent het gebruik van de taal en zal GEVOEL toestaan om op alle niveaus van je Wezen ervaren te worden, vandaar de uitstroming van emoties in deze tijd, want velen van jullie in de menselijke gestalte hebben zichzelf niet toegestaan om dit niveau van verbinding volledig te ervaren. DIT IS VERBINDING IN WAARHEID, het is hoe het universum ONTWORPEN werd en het is de LIEFDE die ALLEN op een ZIELNIVEAU delen.
Het werd vaak verklaard en ik werd herhaaldelijk begeleid dat het menselijke ras nu de HEMEL OP AARDE het leven aan het schenken is, diegenen van jullie die de verbinding/aanwezigheid van engelen ervaren hebben mogen de energie herkennen die er nu naar streeft rondom jou, door jou en binnenin jou te stromen, want velen in de aanwezigheid van engelen huilen omdat de diepte van emoties die deze Wezens dragen zo sterk en zo uitgebreid en liefdevol is. JOU wordt op dit moment gevraagd om in het LICHT van de WAARHEID te staan en om de stroom rondom, door en binnenin jou toe te staan, begrijpend en accepterend dat JOUW ZIEL je nu helpt om volledig in/naar de Nieuwe Aarde geboren te worden.
Wonderen worden geboren wanneer engelen aanwezig zijn en de engelachtige rijken staan op alle momenten van alle momenten gereed om jou te helpen de wonderen geboren te laten worden, waarvoor JOUW ZIEL hier gekomen is om jou te laten zien met het oog op dat je nu WAARHEID op een menselijke bewust wakend geestesniveau verankerd.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

3 opmerkingen:

 1. mooi is dat nu weet ik ook meteen waar om ik zo veel moet huilen ,fijn om dat te weten .
  Fijne dag iedereen ,en veel liefde en licht
  JO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit soort ruggensteuntjes zijn we beslist wel nodig zo nu en dan!
   In Liefde en Licht,
   Cobie

   Verwijderen
  2. Is zeker fijn zeker fijn om dit te weten JO.
   Voor jou ook een fijne dag, en veel liefde en licht.
   Geerte

   Verwijderen