donderdag, maart 06, 2014

Karen Doonan - De Ontvouwing van de Droom van de Mensheid - 5 Maart 2014


Karen Doonan
De Ontvouwing van de Droom van de Mensheid
5 Maart 2014
 
Terwijl de energieën doorgaan uit te breiden en te verdiepen en de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid diens grip begint te verliezen op de externe wakende werkelijkheid van het menselijke ras, zal er steeds meer beginnen te ontvouwen op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Velen van jullie mogen de begeleiding al duidelijker ontvangen en gemakkelijker interpreteren zowel via meditaties alsook via het droomtijd platform. De synchroniciteit in jullie externe wakende leven mag nu beginnen uit te breiden en schijnen te versnellen met vele manifestaties die bijna onmiddellijk verschijnen. Het moet opgemerkt worden dat de "synchroniciteit" jullie "gids" is, zo je wilt, tot hoe "in stroming" je bent met de universele energie. Hoe meer dat je kunt loslaten en jezelf toe kunt staan te zwemmen met de Nieuwe Aarde energieën hoe meer dat gebeurtenissen en scenario's zullen beginnen te ontvouwen om de creatie van je droom in WAARHEID toe te staan.
Het moet opgemerkt worden dat het menselijke ras DROOMT ALS EEN RAS en dat alle 7 miljard menselijke ZIELEN die geïncarneerd zijn in de menselijke voertuigen op en binnenin de planeet Aarde ALS ÉÉN DROMEN. Dit wordt er vaak op een menselijk bewust wakende geestesniveau uit vandaan gefilterd, want het menselijke logische verstand filtert alles eruit dat niet relevant is of ik zou moeten zeggen, wat het GELEERD werd niet relevant te zijn voor het menselijke voertuig waarin het zit. Velen van jullie mogen een aanzienlijke verschuiving opgemerkt hebben bij het herverbinden terug naar het menselijke bewustzijn bij het ontwaken. De energieën VOELEN nu lichter en meer uitgebreid aan, dit in direct antwoord op het "barsten van de bubbel" van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid.

Als jij je voorbereid om te gaan "slapen" op een menselijk bewust wakend geestesniveau begin je te onthechten uit de poel van het menselijke bewustzijn, je onthecht zodat jouw menselijke voertuig in/naar een rustende en reparerende modus gaat. Dit staat toe voor GROTE communicatie en informatie vanuit jouw ZIEL om HELEMAAL naar jou toe te stromen, aangezien je op dit punt niet langer wat dan ook hiervan moet filteren door de poel van het menselijke bewustzijn. IEDEREEN die wakker is (in die zin dat zij fysiek niet rusten/slapen) en rond bewegen op de planeet Aarde in een menselijk voertuig verbinden zich met het menselijke bewustzijn bij het wakker worden vanuit voornoemde slaap. Dit is waar het menselijke voertuig diens referentiepunt krijgt voor het menselijke leven op deze planeet. Daar zijn diegenen die geïncarneerd zijn en die een menselijke vorm genomen hebben om te helpen het menselijke bewustzijn uit te breiden en het proces in/naar een grote uitbreiding te bewegen om de overgang van het menselijke ras op een wakend bewust geestesniveau in/naar de nieuwe Aarde werkelijkheid toe te staan.
Dit is specifiek noodzakelijk met betrekking tot andere levensvormen, want de poel van het menselijke bewustzijn werd ingedamd en onderdrukt door de gecreëerde frequenties en gehandhaafd door de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid. Het is alleen mogelijk om fysiek iets te zien waarnaar verwezen wordt en opgeslagen is binnenin het voornoemde menselijke bewustzijn. Velen die geïncarneerd zijn in het UNIVERSUM van 3 zijn levensvormen waar het menselijke ras GEEN referentiepunt voor heeft en daarom niet in staat zouden zijn te zien noch ernaar te verwijzen wanneer zij verschijnen op en binnenin de planeet Aarde. Het moet opgemerkt worden dat er "gecreëerde vervormde levensvormen" zijn waarnaar verwezen werd en die geplaatst werden binnenin het menselijke bewustzijn die geen WAARHEID zijn, met dien verstande dat zij opzettelijk in het menselijke bewustzijn geplaatst werden om angst uit te lokken en zij bestaan helemaal niet in geen enkele vorm in wat voor dimensie dan ook, aangezien zij een GECREËERDE vervormde levensvorm zijn. 
Het moet ook opgemerkt worden dat op dit punt je niet alles zou moeten nemen dat je binnenin de poel van het menselijke bewustzijn vindt als WAARHEID tenzij je het kunt checken als zijnde WAARHEID, je doet dit door het door de HART ruimte te verwerken aangezien het HART DE WAARHEID KENT. Dit is waarom de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid doorgaat het menselijke ras in/naar logica en "denken" te pushen, want de illusies gecreëerd binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid mogen er zeer overtuigend uitzien maar zij kunnen hun energie handtekening niet verbergen, energie handtekeningen zijn te allen tijde jullie gids aangezien deze uniek en persoonlijk voor iedere individuele ZIEL zijn, hetgeen verwant is aan de vingerafdrukken op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Check ALTIJD de energie handtekening van alles waarmee je wisselwerkt, als je VOELT dat het geen WAARHEID is dan is het dat niet ongeacht hoe het ook probeert jou van iets anders te overtuigen. 
De Nieuwe Aarde energieën zullen nu doorgaan uit te breiden en te verhogen en in/naar balans te bewegen op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Voor diegenen van jullie die zich "klem" hebben voelen zitten, jullie mogen bij jezelf gewaarworden dat wanneer je eenmaal het anker ontbindt dat jou gehecht houdt aan de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid dat je plotseling en snel in/naar je plaats verhuisd. NU is de tijd om volledig los te laten en te VERTROUWEN en GELOOF te hebben in het proces weke JOUW ZIEL nu aan jou presenteert.
"JE KUNT NIET FALEN AANGAANDE DATGENE WAARVOOR JE HIER KWAM OM TE ZIJN" - Hoge Raad van Orion.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/           
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen