dinsdag, maart 11, 2014

Karen Doonan - De Funderingen van het LEVEN op de Nieuwe Aarde Leggen


Karen Doonan
De Funderingen van het LEVEN op de Nieuwe Aarde Leggen
10 Maart 2014

Voor velen van jullie is het proces waar jullie mee hebben gewisselwerkt tot de laatste paar lineaire dagen (in een zeer menselijke context) er één van ontkoppelen, van het uit elkaar halen van de banden die gecreëerd werden door de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid. Dit staat voor grotere vrijheid van beweging toe en ik heb geblogd over het absorberen van de fragmenten van jullie ZIEL vanuit de uiteenlopende dimensionale tijdlijnen waarin jullie incarneerden.
Er wordt een punt bereikt in de overgang en het transformatieproces waardoor je ophoudt te ontkoppelen want je verkrijgt de benodigde snelheid om volledig over te gaan en om de Nieuwe Aarde frequenties te beginnen te verankeren binnenin je menselijke voertuig tot aan het punt dat je actief jouw droom in WAARHEID kunt manifesteren en ermee kunt beginnen te wisselwerken. Velen van jullie hebben nu dit moment bereikt maar de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid mag nog steeds proberen jou te LEREN dat je, als het ware, nog niet klaar bent, dat je nog steeds aan het ontkoppelen bent en het zal dit doen om een gevoel van verontrusting en frustratie te bevorderen. Want welbeschouwd zijn velen van jullie, in menselijke termen, gedurende vele jaren door dit proces heengegaan.
Dit wordt nu ONTKRACHT onder de geboorte van de TUIN VAN EDEN en de stroming van de HEMEL OP AARDE. Het is onontbeerlijk dat jij je met jouw ZIEL begint uit te lijnen en incheckt om te zien waar in het overgangsproces jij in feite in/naar verhuist. Als je doorgaat om te proberen te onthechten en de vereiste frequentie bereikt hebt om het geboorteproces te beginnen, dan zal je een volgend wachtpatroon bereiken want de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid is geen WAARHEID, wanneer je eenmaal de maximale snelheid behaald hebt wordt aan jou gevraagd om volledig van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid te onthechten om je volledig te focussen op de CREATIE VAN JOUW DROOM IN WAARHEID. Dit mag in deze tijd aan sommigen van jullie trekken want de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid heeft nog steeds enig residu, en wat daar is zijn nog steeds momenten die ongeziene "weerhaken" mogen gooien die jou terug omlaag in frequentie schijnen te trekken.

In deze tijd op de planeet Aarde bereiken de energieën nieuwe uitbreidingen, velen van jullie mogen nu in/naar balans gaan terwijl anderen uit balans zullen zijn en wensen voor enig gevoel van vreedzaamheid om te ontvouwen. VREEDZAAMHEID wordt binnenin de HART ruimte gevonden, inderdaad ALLES wordt binnenin de HARTRUIMTE gevonden en dit zal herhaaldelijk door jouw ZIEL aan jou getoond worden totdat je onthecht van de drama's die proberen rondom jou heen in deze tijd op te springen. Ik heb de belangrijkste Crystalline Sanctuary website (Engelstalig) geüpdate met informatie betreffende de TUIN VAN EDEN en ik heb dit kruisverwezen met de GALACTIC PORTAL (Engelstalig) informatie zodat jullie de vervorming die jullie GELEERD werd in relatie jegens de menselijke man en de menselijke vrouw paradigma's op de Planeet Aarde kunnen verankeren. ALLES begint nu te veranderen, te verschuiven en uit te breiden, wat jou uit balans mag gooien is het RESIDU van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid dat er nu naar streeft om wederom te trekken als je begint om de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid te VERLATEN in termen van jouw alledaagse menselijke leven.
Wederom zou ik sterk willen begeleiden dat het RESIDU door zal gaan aan jou te trekken, doorgaat te proberen om jou te LEREN dat je geen GROOT Wezen van LICHT bent die je in WAARHEID bent. Disinformatie, dreigingen, drama's enzovoorts zijn allen het werk van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid want het heeft jouw ANGST NODIG om zichzelf te onderhouden, daarom zal het wisselwerken met voornoemde RESIDU erop toezien dat je uit je balans vandaan getrokken wordt en jouw energie handtekening beïnvloedt door te proberen het te verlagen. De Nieuwe Aarde is tot stand gebracht door een hoge en GEBALANCEERDE energetische handtekening welke de NATUURLIJKE stroming is van hogere dimensionale frequenties door de HART ruimte. Het moet ook herinnerd worden dat daar diegenen zijn die op de planeet Aarde geïncarneerd zijn die niet van het karmische wiel af zullen stappen, zij hebben ervoor gekozen om het ascentieproces te ondersteunen door een duidelijke vergelijking te geven tussen de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid en de Nieuwe Aarde, deze ZIELEN zijn niet in staat op een menselijke bewust wakend geestesniveau om het proces te begrijpen dat zich aan het ontvouwen is en inderdaad deel uitmaakt van hun ZIEL missie om alles UIT TE DAGEN dat nu aan het uitbreiden is in het menselijke bewustzijn. Pogingen om hen met jullie mee door het portaal heen te trekken zal jullie in een wachtpatroon zien, het is niet mogelijk om door het portaal te gaan vergezeld door een ander in de menselijke gestalte, de reis is er één van ZIEL uitbreiding en als zodanig is het PERSOONLIJK en UNIEK voor ieder individueel menselijk voertuig.
De oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid zal proberen jou te LEREN dat je alleen gaat en dat je een teruggetrokken leven op jezelf leeft en bijna afgesneden bent van de menselijke maatschappij en het doet dit opzettelijke om de "weerhaken" van de leringen van vervorming te triggeren. Niet iedereen kwam naar deze planeet om de "zelfde" menselijke levenservaring te leven, en als ALLEN ÉÉN ZIJN dan is in WAARHEID niemand verloren en wordt niets van jou "afgenomen". Dit zal steeds weer opnieuw aan jou getoond worden door jouw ZIEL totdat je duidelijk het puin van de leringen van vervorming kunt zien en duidelijk kunt zien dat de "menselijke" familie nochtans een deel van het plaatje is, maar het is het ENIGE deel van het plaatje waar de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid naar zal verwijzen in een poging om zich aan jouw frequentie vast te houden.
Het moet opgemerkt worden dat ZIEL-familie elkaar nu vinden in hun respectievelijke menselijke gestalten om ondersteuning en energetisch evenwicht te verstrekken op een niveau waar diegenen die KOZEN om te incarneren in de menselijke familie dit ALLEEN niet aan kunnen bieden of ermee kunnen werken. Sommige ZIELEN spelen de rollen van zowel de menselijke familie ALS de ZIEL Familie en deze zullen duidelijk voor jullie uitgelicht worden in deze tijd, andere ZIELEN KOZEN alleen te incarneren als de menselijke familie en zullen nu hun energetische vertrek nemen uit jullie externe wakende levenservaring.
ALLEN zijn ÉÉN, ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/            
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen