vrijdag, maart 07, 2014

Karen Doonan - De Fragmenten van ZELF Loslaten om Heelheid te Verkrijgen - 06.03.2014


Karen Doonan
De Fragmenten van ZELF Loslaten om Heelheid te Verkrijgen
6 Maart 2014

Voor velen van jullie in deze tijd mag dit een diepgaande emotionele tijd zijn maar op een menselijke bewust wakend geestesniveau mag je het spoor bijster zijn over het waarom je zo emotioneel bent, het kan zijn dat je naar jouw leven kijkt en BEEÏNDIGINGEN ziet en dat dit alles is. Het menselijke logische verstand verwijst voortdurend naar deze beëindigingen en probeert jou te laten zien dat jouw LEVEN VOORBIJ IS. Ik behandelde dit gisterenavond in de "Beyond The Looking Glass" radio uitzending, waarin ik uitlegde dat je moet accepteren dat jouw leven in de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid voorbij is voordat je de Nieuwe Aarde kunt omhelzen en erin uit kunt breiden en jouw leven in WAARHEID begint te leven.
Er is in dit proces een bepaalde hoeveelheid verdriet betrokken, verder gaand vanuit mijn "Persoonlijke Reis Blog' gisteren (is niet vertaald) waarin ik een gedicht over sterven deelde, is dit wat in WAARHEID aan het gebeuren is met IEDEREEN in het menselijke ras, de DOOD VAN HET OUDE. Echter, de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid zal op alle momenten van alle momenten proberen om jou te leren dat JIJ het bent die gestorven is en dat je niets meer hebt op deze planeet. Wederom vervormd de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid wat er in WAARHEID gebeurd, de dood van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid IS wat er aan het gebeuren is en de loslating van het diep vastgehouden VERDRIET van het volledige menselijke ras wordt losgelaten DOOR ieder menselijke voertuig die op en binnenin deze planeet loopt.

Velen van jullie mogen deze WAARHEID al geaccepteerd hebben en werken eraan om de tranen te laten stromen en de herinneringen los te laten. Het leven moet NU geleefd worden, dit moment, diegenen die uit het menselijke voertuig vandaan gestapt zijn, zijn nu energie en zij zijn niet langer meer gebonden door de diepe leringen en vervormde frequenties van deze planeet. Zij zijn teruggekeerd naar hun ware staat welke de LIEFDE welke IS is. In deze tijd mag dit velen van jullie verder trigeren want zij zijn nu meer nabij dan ooit, de ontbindende sluiers staan een sterkere verbinding met ALLEN in deze tijd toe. Zij houden je vast in de LIEFDE welke IS en ondersteunen je in deze tijd, het kan zijn dat jij je hen nu herinnert en deze herinneringen zoeken LOSLATING want velen van jullie mogen nog niet volledig door het rouwproces heengegaan zijn aangezien de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid dit proces gigantisch vervormd heeft, velen lerend om in de laatste stadiums van het rouwproces te blijven en triggert dit steeds maar weer opnieuw.
Het leven waar je oorspronkelijk in incarneerde om in de menselijke vorm op deze planeet te arriveren was nooit bedoeld om helemaal uitgeleefd te worden, het was de enige manier waarop jouw ZIEL kon incarneren in het menselijke ras. Het is nu tijd om dit leven te accepteren en los te laten, sluit het boek van het leven dat je koos voorafgaand aan de incarnatie en laat het boek los. JULLIE BEWANDELEN NIET MEER HET PAD DAT VOOR JULLIE GECREËERD WERD. Jullie herinneren je nu hoe te creëren vanuit de fundering van de LIEFDE welke IS.
De beweging die ik nu op een persoonlijk niveau maak is het accepteren van het sterven van wie is was toen ik oorspronkelijk naar dit leven kwam. Kijkend naar veel wat er opgeslagen is in dozen (Karen is aan het verhuizen) herken ik haar niet meer. Terwijl ik nog steeds op momenten haar pijn kan voelen is zij niet langer meer mij, haar opgeslagen in dozen houden en proberen haar af te schermen maakt haar pijn meer intens, in WAARHEID heeft zij een stem nodig en ik sta haar die stem toe door door de dozen heen te gaan en los te laten, en tranen waar nodig te laten stromen en het volledig los te laten. De LICHTheid van Wezen dat dit volgt is immens, het is een opluchting. Op een energetisch niveau accepteer ik het gefragmenteerde deel van ZELF THUIS die een leven van trauma binnenkwam, gelovend dat zij onbemind was en dat pijn en verlies alles was waaruit dit leven opgemaakt was. Als ik haar op een ZIEL niveau terug accepteer dan is zij genezen door omringd te zijn door de LIEFDE welke IS, dit stroomt dan omlaag vanuit mijn ZIEL en in mijn menselijke voertuig op een bewust wakend geestesniveau.
Deze KRACHT is voor JULLIE ALLEMAAL beschikbaar in deze tijd. Kracht zit in de geplengde tranen, het zit in de acceptatie van het verlies, de acceptatie van de overgang en verandering en de acceptatie van de uitbreiding. Want je kwam hier om het leven op een nieuwe manier te leven in een nieuwe werkelijkheid, op ZIEL niveau accepteer je dit volledig en jouw ZIEL probeert dit in deze tijd aan jou over te brengen.
Als jij op dit moment naar jouw leven kijkt en ALLEEN beëindigingen kunt ZIEN werk hier dan mee, om volledig te genezen moet je door de beëindigingen heen werken en hen accepteren, dan zal jouw ZIEL beginnen om het grotere plaatje te verlichten. In de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid worden jullie actief aangemoedigd om voorbij te gaan aan de beëindigingen en hier slechts aan voorbij te focussen, aangezien dit geen WAARHEID IS wordt het niet ondersteund door de Nieuwe Aarde, vandaar de bijna blanke pagina die aan jullie getoond wordt. Jouw KRACHT is in het NU MOMENT, verhuis volledig in/naar de HART ruimte en HAAL ADEM, laat de LIEFDE welke IS zichzelf om je heen, door je heen en binnenin jouw wikkelen en laat volledig los. Verwacht niet, probeer niet te dwingen, laat het gewoon stromen en kijk toe terwijl het wonder geboren begint te worden. Want door los te laten VERWERF JIJ JOUW LEVEN IN WAARHEID.
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen