zondag, maart 23, 2014

Hilarion: Maart 23-30, 2014


 
Hilarion
De Ontwakingsenergie Reinigt Eeuwen aan Oude Spinnenwebben Uit het Bewustzijn van de Mensheid…
Maart 23-30, 2014 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Steeds meer mensen op Aarde zijn aan het ontwaken om te ontdekken dat de wereld in een staat van snelle metamorfose is. Zij kijken om zich heen en zien hun buren concepten omarmen waar zij eerder niet voor open stonden. Overal, reinigt deze ontwakingsenergie eeuwen aan oude spinnenwebben uit het bewustzijn van de mensheid vandaan en het is geen gemakkelijk proces. Het is zeer oncomfortabel om te kijken naar de gebeurtenissen die in de wereld en in iemands eigen persoonlijke wereld plaatsvinden, en elk individu worstelt in deze tijd om innerlijke evenwichtigheid te bereiken en te handhaven. Dit creëert een gevoel van stres en spanning in het energiegebied van het collectieve , hetgeen de individuen beïnvloedt die gevoelig zijn voor de energiestromingen rondom hen heen. Deze spanning en verontrusting wordt in de zonnevlecht/het maaggebied van het menselijke lichaam gevoeld en is een teken dat het tijd is om naar buiten de natuur in te gaan en te staan of te zitten naast een lid van de bomenfamilie en te vragen dat deze nerveuze en verontruste gevoelens liefdevol van binnenuit jou getransmuteerd en ontbonden worden. De bomenfamilie is uitermate bekwaam in het verstrekken van deze dienstverlening aan de gehele mensheid en het staat hen toe om in goddelijke dienstverlening te zijn en te werken aan hun eigen evolutionaire pad.
Het is zeer behulpzaam om aandacht te schenken aan alle levensvormen en alle elementen die rondom jullie heen co-existeren. Tijdens deze onstabiele energetische verschuivingen, is het het beste om je leven zo eenvoudig en ongecompliceerd te maken als maar mogelijk is. Door jouw geest te trainen om in/naar een stille staat te gaan zonder betrokken te raken in ingewikkelde of abstracte gedachtepatronen die onophoudelijk gestimuleerd worden door de communicaties die jullie iedere dag ontvangen, en door het doen van eenvoudige klusjes rondom jullie woning of tuin, kunnen jullie het gevoel van overweldigd te zijn voorkomen hetgeen ernaar neigt om een persoon van diens levenskracht en hogere energieën te draineren. Tijd voor jezelf nemen om te ontspannen is vaak ook zeer belangrijk en gewoon te gaan liggen en je voeten hoger te plaatsen gedurende een half uur kan jouw vitaliteit aanvullen. Zoek schoonheid uit in al diens wonderbaarlijke vormen en doe dit aldus met passie in je hart. Kijk naar de zon die opkomt en ondergaat, de wolkenformaties, de sterren in de nachtelijke hemel, de vogels en de insecten, de flora en de fauna. Het leven gedijt en pulseert rondom jullie heen, maar jullie moeten de waarnemer hiervan worden en de sublieme geschenken vergaren welke het jullie brengt.

Je moet tijd van stilte nemen om je met jouw Hogere Zelf en jouw innerlijke begeleiding opnieuw uit te lijnen. Beoefen het diepe ademhalen iedere dag om jou tot en met de wortelchakra te vullen, en dan de adem gedurende een moment vast te houden en dan uit te ademen wetende dat alle oudbakken energie losgelaten wordt. Jouw lichaam vele keren op een dag bewegen in strekkende activiteiten of wandelen helpt ook om de energieën door jouw meridianen te bewegen zonder stilstaand te worden en blokkades te creëren. Maak je kasten schoon, de leg- en ladekasten, de garage en andere gebieden van je woning en verwijder alles dat je niet langer meer gebruikt en je zult gewaarworden door dit aldus te doen, dat het een groter gevoel van welzijn binnenin jou creëert en dit zal helpen om jouw energieën op een positieve en constructieve manier stromende te houden. Ruimte maken voor het nieuwe, fysieke, energetische en symbolische, vult je ziel met spirituele hernieuwing en wedergeboorte.
Totdat de kern van de Aarde geactiveerd en onderhouden wordt door het grote Licht uit de Kosmos op een sterker niveau, moeten jullie als goddelijke energiebuizen/kanalen doorgaan jullie licht in de Aarde op een dagelijkse basis te verankeren en te aarden. Deze activiteit diverse malen per dag gedaan door een ieder van jullie helpt meer dan jullie kunnen weten om de energieën van de Aarde in een grotere stabiliteit te houden. In feite, geven jullie de Aarde de boost van spirituele energie die Zij zeer nodig is. Jullie liefde onderhoudt dit schitterende wezen als Zij overgaat van de lagere dichtheid in/naar de hogere, naar meer ijle niveaus van licht en bewustzijn. Op diens beurt, worden jullie gewaar dat iedere behoefte van jullie verstrekt wordt, als en wanneer jullie het nodig zijn, en als dit meer waarneembaar wordt zullen jullie gevuld zijn met de wetenschap dat er voorbij iedere maatstaf van jullie gehouden wordt.
Hoe snel de wereld zal verhuizen in/naar het nieuwe paradigma wanneer de energie van Goddelijke Liefde intensiveert in diens frequentie niveau. Wanneer ieder persoon in een staat van vreugde en gelukzaligheid is, zal het zeer moeilijk zijn om hen van de oude verhalen te overtuigen die door de eeuwen heen verteld werden. Wanneer ieder lid binnenin de menselijke familie zich goed binnenin zichzelf voelt, dan zal dit naar hen terug gereflecteerd worden en grote schreden zullen genomen worden terwijl de Aarde in/naar de nieuwe dageraad van het Gouden Tijdperk verhuist, waar er geen limieten zijn voor de positieve mogelijkheden en potentiëlen die kunnen ontvouwen.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
 
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten