zondag, maart 16, 2014

Hilarion: Maart 16-23, 2014


 
Hilarion
"Het Licht Brengt een Einde aan de Comfortabele Illusies die Verweven waren in het Alledaagse Leven"
Maart 16-23, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
De tijden waar jullie nu in leven bevat alle elementen die mogelijk gevonden zouden kunnen worden in een wereld van dualiteit. Voor diegenen van jullie die gefocust zijn geweest op het uitstijgen boven het rafelen en de uitval van het stervende paradigma, mag het lijken dat de wereld gek geworden is en alleen chaos de dag regeert. Houd alsjeblieft in gedachten dat deze de eindtijden zijn waar eerder over gesproken werd en dat diegenen die de macht over de massa's hanteerden wanhopig proberen om door te gaan om angst binnenin de harten van de mensheid in te prenten zodat zij gecontroleerd kunnen worden. Het goede nieuws is dat de meerderheid van de mensen van de wereld niet langer meer in deze oude programma's van geloof trappen. Zij gaan eenvoudigweg door met hun levens en werken richting hun eigen doelen en geven geen enkel geloof aan de gebeurtenissen die schijnbaar op het punt staan om de wereld te overweldigen. Zij zien dat het alleen maar de wereld is zoals deze gezien wordt door de lens van de entertainment nieuws industrie.
De mensen zelf zijn hongerig naar verandering en wensen om in hun ervaring van de incarnatie in een menselijk lichaam te gedijen. Zij willen zich opnieuw verbinden met de natuurlijke elementen in het voedsel dat zij eten, met de omgeving waarin zij leven en met de bewoners die de wereld met hen delen. Vanwege de gemakkelijke toegang tot de technologie en informatie die al beschikbaar is, kan ieder persoon eenvoudig online gaan en zoekopdrachten doen om de informatie te ontdekken die hen helpt om voorwaarts te gaan in hun begrip van het gegeven onderwerp. Het neemt slechts een paar momenten om te zien dat wat er aan klanten gelokt wordt op de entertainment nieuws kanalen niets nieuws of anders is. Het is eenvoudig een andere versie van de formule van een gecreëerd probleem, creëer een reactie en verstrek dan de oplossing die zij op de eerste plaats wilden implementeren. Wanneer mensen begrijpen wat er gespeeld wordt, gaan zij eenvoudigweg verder en geven er niet langer hun energie en aandacht meer aan, en dit is wat er nu aan het gebeuren is.

De meerderheid van de mensen in de wereld is vreedzaam en zij willen eenvoudig een vreedzaam leven leiden. In vele delen van de wereld, staan mensen gezamenlijk op om hun stellingnames bekend te maken aan diegenen die verondersteld worden hen te dienen, en het is in deze situaties dat de gezaghebbers hun eigen elementen binnenbrengen om het te laten lijken dat de demonstranten onbestuurbaar zijn en onderworpen moeten worden om de orde te herstellen. Dit scenario speelt zich in de meeste gevallen van publieke bijeenkomsten van mensen over de gehele planeet uit die vreedzaam voor verandering staan, en het is een onderdeel van het repertoire van diegenen die aan de macht zijn. Het vereist een toewijding van diegenen die opstaan voor verandering, om te wensen om in vrede op te staan terwijl zij een verklaring maken en het is voor deze mensen belangrijk geworden om niet in reactie te zijn jegens deze elementen die proberen om de gehele bijeenkomst er gewelddadig uit te laten zien. Het vereist besef en onderscheidingsvermogen aan de zijde van de vreedzame demonstranten. Het vereist een gigantische zelfcontrole van ieder lid van de vreedzame bijeenkomst.
Terwijl de energieën vanuit de kosmos doorgaan de planeet te overstromen, wordt de mensheid als een geheel in/naar de herinnering wakker gemaakt van hun recht om hun levens in vrede en soevereiniteit te leven. Door het grotere Licht in de hogere frequenties die hen omringen te integreren, worden zij geopend tot nieuwe perspectieven die eerder niet opgemerkt of herkend werden. Het Licht is de revolutionaire katalysator die de veranderingen brengt waar allen naar verlangd hebben om in hun wereld te zien. Het is niet gemakkelijk voor de mensheid wanneer de veranderingen binnenin hen eerst beginnen plaats te vinden, en dit gebeurt nu met regelmatige voorvallen. Het Licht brengt een einde aan de comfortabele illusies die verweven waren in het alledaagse leven hier op deze planeet. Het licht vereist een aanpassing in iemands gewaarwordingen. Het licht begint om wegen van gedrags- en handelswijzen te openen welke een groter licht naar iedereen brengen.
Dit is nu de taak voor de mensheid. Om te ontwaken en te beseffen dat zij, individueel en collectief, meer macht dragen dan dat zij beseften dat zij binnenin hen vasthielden en dan om te beginnen een bewuste keuze te maken om in/naar een meer verfijnde manier van leven te verhuizen die alle bewoners in ere houdt op deze wereld als de soevereine wezens die zij werkelijk zijn. Het Licht te eren dat een diepgewortelde vonk binnenin is, is dat hun verbinding met de Goddelijkheid. Om een wereld te creëren waar er waarachtige gelijkheid voor al diens bewoners is en waar hun thuisplaneet her/erkend wordt als een bewust gevoelhebbend Goddelijk Wezen die deel uitmaakt van een groter netwerk van werelden verder weg, en om toegewijd te werken  om Haar te herstellen naar haar vroegere glorie in ieder gedachte, woord en actie zodat hun wereld zich opnieuw aan kan sluiten bij de rest van het universum als een geëerd lid van een groot systeem van werelden die in vrede/vreedzaamheid en harmonie samenwerken.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten