maandag, maart 31, 2014

Het Manuscript van Overleving - Deel 407


Het Manuscript van Overleving - Deel 407
Iedere Steen Binnenin Jullie Zal Letterlijk Omgekeerd Worden…
31 Maart 2014 / Aisha North

Jullie zijn nu over een drempel heengegaan die jullie allemaal in/naar gloednieuwe zalen van energetische informatie zal leiden, en voor velen, is deze informatie al begonnen om in de vorm van beelden, geluiden of zelfs meer tastbare effecten door te sijpelen. Met andere woorden, de dunner wordende sluier laat al veel van wat verborgen werd van start gaan in/naar het zicht te komen, en als het dat doet, zullen jullie bij jezelf gewaarworden dat jullie steeds verder weg treden van waar de meerderheid van de mensheid nog steeds naar kijkt als de werkelijkheid. Want als de sluiers doorgaan te reduceren, zullen jullie ook zien hoe jullie greep op wat de werkelijkheid en fictie vormt zal beginnen te vervagen. Dit mag verwarrend klinken, en gedurende een periode, zal dat inderdaad het geval zijn, maar als jullie zintuigen en inderdaad jullie "alledaagse bewustzijn", om het zo te noemen, zich begint aan te passen aan al deze nieuwe lagen van informatie, zullen jullie je weldra in een zeer nieuwe manier van leven settelen waar jullie het prospect van het jongleren met deze andere concepten gemakkelijk om te hanteren zullen vinden.
Want zoals wij jullie er bij zovele gelegenheden aan herinnerd hebben, zijn jullie inderdaad multidimensionale wezens, en nu, zal dat steeds duidelijker voor jullie allemaal worden als de 'doorbloedingen' beginnen te vermenigvuldigen en jullie bij jezelf voelen steeds meer naadloos heen en terug te schakelen tussen deze verschillende lagen. Maar ja, eerst, zullen jullie het moeilijk vinden om gebalanceerd te blijven op ieder gegeven tijdstip, en zelfs jullie fysieke lichaam zal ongeveer reageren zoals het gepast is te doen als je in een onstandvastige omgeving bent, zoals op een boot op een zee met hoge golven. Want niets zal aanvoelen alsof het solide is, noch permanent, en als zodanig, mag het bij jullie allemaal een verhoogd gevoel van verontrusting of zelfs fysiek ongemak veroorzaken. Nogmaals, er is niets verkeerd in wat hiervan dan ook, het is slechts een signaal dat je werkelijk door een enorme grote verschuiving heengaat, en terwijl al deze verschuivingen gaande zijn, is het passend om te veroorzaken dat enige alarmbellen binnenin jullie afgaan.
Denk eraan, jullie gehele systeem werd onlangs, ten koste van alles, gericht op het handhaven van de status-quo, en als zodanig, zal het meer dan één reden hebben om in de dagen, en inderdaad nachten, die er in het verschiet liggen te rebelleren terwijl deze enorme grote verschuiving doorgaat zich te ontvouwen. Want dit is, zoals altijd, een geleidelijk proces, want als het dat niet was, zou het bij jullie allemaal eenvoudigweg veroorzaken dat jullie helemaal niet in staat zijn dit aan te kunnen. Want dit is niet louter en alleen een oppervlakkige verandering, dit is iets dat diep omlaag in/naar jullie ware kern gaat, en inderdaad, precies hetzelfde geldt voor jullie gehele planeet. Dus als de dingen beginnen te verschuiven, zal er veel in beweging gezet worden, en wij bedoelen dat zowel op een fysieke als inderdaad een minder concrete maar nog steeds net zo een krachtige manier.


Want waar jullie op het punt van staan op doorheen te gaan zal letterlijk het omkeren van iedere steen binnenin jullie omvatten, en aangezien jullie er geen idee van hebben waar wij naar refereren, zouden wij graag een klein beetje dieper in enige van de details willen graven. Want jullie zijn allemaal schepselen van gewoonte, of jullie je daar nu wel of niet bewust van zijn, en als zodanig zullen jullie bij jezelf gewaarworden tevergeefs te zoeken naar wat voor aanwijzingen dan ook terwijl jullie steeds sneller dit transformerende pad afgaan in de richting van het verkrijgen van de volledige en complete functionaliteit van al jullie diepgewortelde bekwaamheden. Want waar jullie naar op zoek zullen zijn, zijn de dingen die zullen resoneren met wat jullie al weten, maar wat jullie zullen vinden, is een overvloed aan onbekendheden in de vorm van nieuwe manieren van het mededelen van kennis en informatie via een gloednieuwe reeks van energetische paden. Herinner je, wij hebben jullie al verteld over dit gloednieuwe raster waarbij jullie allemaal instrumentaal geweest om het op te zetten, en nu dat dit steeds meer geactiveerd wordt, zullen jullie letterlijk overspoeld worden met een overstroming van nieuwe signalen en boodschappen die hun weg naar jullie bewustzijn vinden via de gloednieuwe paden. En dus, zullen jullie je bij tijden voelen alsof jullie brein in een overbelaste modus is, en dat het op het punt staat om volledig uit te vallen. Het mag eerst meer dan een klein beetje verontrustend aanvoelen, maar jullie zullen spoedig leren te begrijpen dat dit in feite gewoon een natuurlijk onderdeel van dit proces is.
Dus maak je geen zorgen als je bij jezelf gewaarwordt alsof je rond gespoeld wordt in een wervelwind van schijnbare onbegrijpelijke signalen die vanaf alle zijden op je afkomen, het is eenvoudig een resultaat van dat er steeds meer en meer van jullie eigen synapsen zichzelf beginnen te reactiveren op het bevel van deze nieuwe energetische boodschappers die met jullie gehele zenuwstelsel op een zeer nieuwe manier communiceren. Dus je mag ook delen in jouw lichaam gewaarworden die plotseling op een zeer nieuwe manier beginnen te handelen of te reageren, en het gevoel dat dit veroorzaakt mag variëren, maar zal naar alle waarschijnlijkheid iets zijn zoals een tintelend gevoel of een meer intense reactie zoals een diep trillen/kloppen of een reeks van komende en gaande schokbewegingen/zenuwtrekken van de spieren. Je mag ook voor korte perioden gevoelloosheid in sommige spieren ervaren, of effecten zoals je die krijgt na een periode van extra inspanning. Met andere woorden, zowel jullie lichaam als jullie geest mag bij tijden enige eerder intense symptomen van zware of ongebruikelijke inspanning ten toon spreiden, maar laat dat jullie er niet naar leiden te denken dat er iets verkeerd is.
Zoals altijd, herinneren wij jullie eraan om welzeker goed te luisteren naar wat voor signalen dan ook die jullie lichaam naar jullie toe zal sturen, hoe beter voor jullie om vast te stellen of zij inderdaad iets gelijksoortigs zijn met wat wij hier beschrijven, en daarom eenvoudig een natuurlijke uitval is van deze intense opwaarderingen, of dat het een signaal is van volledig iets anders. Nogmaals, dit is in alle intenties en doelstellingen een zeer individueel proces, en als zodanig, zal niet één van jullie dit op precies dezelfde manier als anderen ervaren, zelfs als sommige van de symptomen met elkaar overeen zullen komen, dus laat niemand anders dan jij beslissen of je denkt dat je iets ervaart dat niet goed bij jou zit. Met andere woorden, blijf alert op ieder teken dat in/naar jouw gewaarwording komt, en leer goed te luisteren naar wat zij overbrengen. Want dit zal een periode van veel verwarring zijn als deze communicatie echt in begint te slaan, dus wij zullen jullie wederom adviseren om met regelmatige intervallen jezelf na te checken, het is beter om jouw "oor aan de grond te houden', als het ware, en beter te begrijpen wat er binnenin jou gaande is.
Want terwijl de tijd en inderdaad al het andere schijnen te versnellen, mogen jullie je bij tijden in het nauw gedreven voelen om het allemaal bij te kunnen benen, maar wanhoop niet. Er wordt niet van jullie verwacht dat te doen, want dit is inderdaad iets dat diens koers zal lopen of je nu ieder enkelvoudig detail van deze enorme grote verschuiving op kunt merken of niet, want dit is een proces waar jullie niet zelf de controle over hebben. Wij weten dat dit er de oorzaak van kan zijn dat meer dan een paar stemmen in alarm verheven worden, maar vertrouw ons wanneer wij zeggen dat dit inderdaad een uitermate goedaardig proces is, en de reden dat het voorbij jullie controle is, is precies hetzelfde dat ervoor zorgt dat jullie fysieke lichaam de show al op een dagelijkse basis runt. Want zie, dit alles omvat de volle en complete coöperatie van die uitermate intelligente en ingewikkelde creatie welke jullie je lichaam noemen, en deze verbazingwekkende creatie is goed en waarlijk een volledig lid van deze speciale eenheid. En dus, al deze communicatie die gaande zal zijn, en dat jullie achter zal laten je bij tijden meer dan een klein beetje ondersteboven te voelen, zal geen match zijn voor jullie lichaam. Want de diepgewortelde intelligentie binnenin deze ogenschijnlijke simpele massa van vlees en bloed is volledig compatibel voor de meest geavanceerde signalen die binnenkomen door dit gloednieuwe raster van energetische paden, en dus, alles dat jullie hoeven te doen, is achterover te leunen en te proberen te genieten van de bij tijden eerder luidruchtige en schijnbare chaotische show. Want jullie lichaam zal heel goed weten wat het moet doen, en als je het klaarspeelt om achterover te leunen en je erop af te stemmen, weten wij dat jullie zullen bespeuren dat alles, zelfs tijdens de meest turbulente tijden, goed is.
Nogmaals, als je gewaarwordt dat het tegenovergestelde waar is, zal jouw lichaam een manier vinden om jou dit ook te vertellen, dus wij vragen jullie welzeker om jullie oor aan de grond te houden zoals wij jullie eerder vertelden. Met andere woorden, wees niet angstig voor iets verkeerd te zijn in de gehele heksenketel waar jij jezelf van tijd tot tijd in de komende tijd middenin gewaar mag worden, maar ontkoppel je ook niet volledig van jezelf. Want als jouw lichaam wil dat je iets aan moet pakken, zal het jou dat vertellen, dus het is beter om je ogen en oren open te houden in de aankomende tijd. Het zou niet meer hoeven te zijn dan het vragen voor enige extra rust, of de één of andere vorm van extra oefeningen van pijnlijke ledematen, of het mag je vragen om bepaalde voedingsmiddelen te verminderen of de inname van iets anders te verhogen. Met andere woorden, het zal proberen om aan jou over te brengen wat het nodig zal zijn om dit transformatieproces zo soepel als mogelijk is lopende te houden, en dus, hoe meer je het klaarspeelt je af te stemmen op je eigen lichaam, hoe beter en sneller dit partnerschap zich zal ontwikkelen.
Want jij en jouw lichaam zijn inderdaad een overeenkomst die in de hemel gemaakt is, en zelfs als je dit bij tijden in twijfel mag trekken als je begint op te merken wat dit proces mag omvatten, weten wij dat jullie allemaal een manier zullen vinden om jullie eigen lichaam te bedanken voor al het zware werk waarmee het ingestemd heeft om op zich te nemen. Want het is inderdaad jouw lichaam die de sleutel in dit gehele proces is, aangezien zonder het, je er op de eerste plaats geen reden voor zou hebben om hier te zijn. Want deze gehele transformatie van de Planeet Aarde van een strijdperk van negativiteit in/naar een hemel van liefdevolle coöperatie kan alleen mogelijk gemaakt worden door het werkelijke feit dat jullie als niet-fysieke wezens in staat zijn op deze planeet te verblijven binnenin dit zelfde fysieke voertuig. Dus denk eraan om goed te zorgen voor deze verbazingwekkende kameraad, en leer te luistern naar het advies dat het zou kunnen geven in de aankomende tijd. Want het zal zeer hard werken, niet alleen voor jou, maar voor dit gehele proces, en als zodanig verdient het alle liefde en dankbaarheid en medewerking die je het kunt geven.
The Constant Companions 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten