vrijdag, maart 14, 2014

Hemelse Zegeningen - Aartsengel Gabrielle - De Twaalf Goddelijke Stralen


Aartsengel Gabrielle
"De Twaalf Goddelijke Stralen"
16 Februari 2014 / Hemelse Zegeningen
 Linda Dillon & Suzanne Maresca

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Aartsengel Gabrielle zal zich vandaag bij ons aansluiten en begeleiding aanbieden aangaande de 12 Goddelijke Stralen, welke correleren met onze heilige missie en doel in dit leven, en in iedere andere tijdlijn. Het menselijke collectief is in het proces van het integreren van al onze aspecten, dus praten over de Straal waarop wij gereisd hebben mag zeer goed dienen als een ander Goddelijke gereedschap richting dat doel.
Tot nu toe, moet ik toegeven dat de Heilige Stralen niet mijn aandacht gevangen hebben. Het is altijd opwindend om iets nieuws te leren, of op z'n minst herinnerd te worden aan iets waar wij feitelijk al intiem vertrouwd mee zijn. Mijn vragen zullen zo ongeveer uit de losse pols moeten zijn vandaag, dus dit zou leuk moeten zijn! Goedemorgen Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen Suzi, en goedemorgen iedereen. En ik denk dat dit één van de meer leuke programma's gaat worden die we in een lange tijd gedaan hebben, en dit kwam feitelijk als een resultaat van de suggestie van een luisteraar, die vroeg over de Stralen en de Kleuren.
Maar het is ook iets dat ik weet dat de Raad van Liefde er vrij veel tijd aan besteedt heeft met zich erop te focussen en erover te praten. Het is één van de fundamentele sleutels tot wie wij zijn. Wij spreken erover en werken er heel veel mee in "The New You", zowel in de webinar series als in het boek, "The New You".
Maar het is belangrijk voor ons om over de Stralen te praten en om met hen te spelen. Ik bedoel, raak niet te serieus over deze kwestie. Het maakt deel uit van de fundering van wie we zijn, en wanneer we over de Stralen spreken, en waar ik graag onze conversatie van vandaag naartoe zou willen brengen is meer over hoe we de Stralen gebruiken. Denk aan de Stralen als aan kleuren - niet uitvoeriger dan dat. Deze zijn de Kleuren en de Stralen waarop wij reizen, mee werken en gebruiken bij het doen van de uiteenlopende delen van onze dagelijkse functies, of onze missie en doel.
Het hele idee over het begrijpen van de Straal waarop je reist, is dat het fundamentele informatie is over wie je bent, wat jouw verplichtingen en afstamming zijn, met wie je werkt en wie je dient, tot wie je aangetrokken wordt en waar jij in jouw lichaam leeft, enzovoorts.

Nu, er is heel veel literatuur daarbuiten, zowel gechanneld als wat ik zou willen noemen esoterische of spirituele literatuur dat spreekt over de Meesters of de chohans van de uiteenlopende Stralen. Dat is niet echt waar ik onze conversatie mee naartoe wil nemen, en ik zal jullie vertellen waarom: Er zijn uiteenlopende systemen van classificaties, vele van de systemen werken alleen met zeven Stralen. Wij weten allemaal dat er overvloedig meer kleuren in het Universum zijn dan slechts de 7 basis chakra kleuren, dus ik wil niet dat wij klem raken in deze classificaties, van wie de Meester van welke Straal is als ik met een specifieke Straal werk. Bijvoorbeeld als het wit en zuiverheid is, en spirituele discipline, dan werk ik met X. Dus ik wil dat wij meer vrij-drijvend en meer uitbreidend dan dat zijn. 
En het is ongebruikelijk dat wie van ons dan ook gewoon eenvoudigweg kleurenblind is. Ik heb een neef waar ik gek op ben, en toen ik naar hem keek was ik geschokt. Omdat hij blauw, blauw, blauw is. Nu, wat bedoel ik daarmee? Gewoonlijk wanneer de Raad, of wanneer je gidsen iemand adresseren, geven zij je op z'n minst drie kleuren. Dus bijvoorbeeld enige van de allereerste woorden die Aartsengel Gabrielle ( Suzanna Michaela Gabrielle, zij is ZEER aanwezig vandaag) ooit tegen mij sprak was om te zeggen, "Welkom, ziel van Blauw, aura van Lavendel, hart van Groen."
Nu, slechts die kleine zin stelde me echt voor een raadsel, omdat ik geen idee had waar zij over spraken! Maar door de jaren heen ben ik gaan begrijpen dat wat zij fundamenteel zeiden is dat mijn Ziel Straal blauw is, en natuurlijk is dat maar al te waar, ik ben een communicator. Een andere manier waarop zij mij adresseren is als een engel en een agent van verandering, en dat is allemaal keel chakra spul. Dat is dat blauw van de keelchakra.
Wij neigen aan onze aura's te denken als veranderend en verschuivend, wat afhangt van wat er in ons leven gaande is. Aldus specifiek met deze luisterrijke verschuiving die wij de afgelopen paar jaren hebben. Je gaat naar deze spirituele beursen of evenementen, en soms zijn daar deze leuke aura-foto machines. Je neemt een foto en de ene keer is het goud en groen, en de volgende keer is het paars en rood. Dan krijg je een kleine interpretatie door een lezer over waar dat over gaat, maar fundamenteel zien wij wat onze basiskleur is in termen van ons auragebied.
Dus de mijne neigt ernaar om lavendel te zijn, en dan komt onze hartchakra vaak naar voren als zijnde groen. Maar om terug te komen op wat ik aan het vertellen was, deze ene keer toen ik naar mijn neef keek, was hij blauw, blauw, blauw, hetgeen zeer ongebruikelijk is. Dus zijn zielkleur is blauw, zijn aura is blauw, en zijn hart is blauw! Denken jullie dat hij zou kunnen werken voor Michael?
En zo eenvoudig is het! Eén van de dingen die wij aan het doen zijn aangaande ons werk met het Inlight Radio Team is het afbreken van oude paradigma's. We breiden de manier uit waarop wij over de dingen denken, en één van de dingen die wij doen is ver voorbij het tijdperk van de goeroes te verhuizen. Ik hoop dat het voor iedereen die luistert echt duidelijk is dat de grootste goeroe waar wij ooit willen dat jullie jezelf daarmee uitlijnen jullie Zelf is.
SM: Precies.
LD: Iedereen moet diens eigen "goeroe" zijn. Dat te zeggen wanneer iemand van de Blauwe Straal is en daarom uitgelijnd is met een specifieke Meester, mag dat onszelf beperken. Wij zijn enorme grote, schitterende Wezens, en wij neigen ernaar te werken met verschillende Meesters of gidsen in verschillende tijden. Ik ben altijd verrast wanneer iemand tegen mij zal zeggen, "Wel, ik heb nieuwe Gidsen."
Je mag je bewust worden van nieuwe loyaliteiten met verschillende Geascendeerde Meesters of Verlichte Wezens, maar dat betekend slechts dat zij naar voren getreden zijn om met jou in die tijd te werken. Zij zijn eeuwig daar bij je geweest.
De reden dat wij deze conversatie hebben is om ervoor te zorgen dat de stralen waar wij hoofdzakelijk op reizen ons daar brengen om meer over onszelf te weten te komen en om enig begrip te krijgen over waarom wij hier zijn. Als we meer over onszelf komen te weten, laat het ons dieper in de details duiken van waarom wij hier zijn en om dat in te vullen. Het mag een mix zijn, omdat heel veel van de nieuwe chakra's gemixte kleuren zijn, gemixte Stralen. Hoe gaan we voorwaarts als we niet echt begrijpen wat ons startpunt en onze fundering is?
En het is niet slechts om te zeggen, "Wel, ik ben blauw en daarom ben ik een communicator, omdat de expressie daarvan zo anders kan zijn. Bijvoorbeeld, ik vertelde dat ik blauw ben. Nu, wanneer ik naar Steve Beckow kijk, hij is zeer blauw. Wij zijn beide in dienstverlening aan de Moeder, we hebben beide gehechtheden of dienstverleningscontracten met Aartsengel Michael, Maar Steve's lijn met Aartsengel Michael is een solide, dikke lijn. Terwijl mijn lijn met Aartsengel Gabrielle is. En onze expressie van het zijn van die agent van verandering en de communicator zou niet meer verschillend kunnen zijn.
Ik ben het kanaal en de stem voor de Raad van Liefde, en Steve is deze zeer sterke, mannelijke schrijver en informatie persoon. Wij zijn zeer verschillende interpretaties van fundamenteel dezelfde straal, dus is het een kwestie van ontdekking en zelf-ontdekking. Wat ik daarmee doe en hoe ik dat voor mezelf in dit leven interpreteer zal anders zijn dan Steve's proces.
SM: Begrijp ik het goed dat de Straal waarop we reizen constant blijft door ons ervaringen en incarnaties heen?
LD: Jawel, dat doet het zeer zeker. Dat verandert niet, net zoals onze Gidsen niet veranderen. Deze zijn de Wezens waarmee wij uitstraalden terwijl wij tevoorschijn kwamen vanuit de Moeder als onze expressie. Welnu, zelfs door jouw leven heen of soms zelfs in een dag, varieert die Straal. Soms kan je echt bleek, bleek blauw zijn, of je kunt dat echte diepe, middernacht blauw zijn, en wederom hangt het gewoon af van waar je aan werkt.
SM: Zoals een stemmingsring. (een ring met een steen erin die van kleur verandert wanneer de stemming, het gemoed, wisselt).
LD: Ja, precies zoals een stemmingsring! En je ontmoet mensen en je denkt dat zij in hoge mate Boeddha mensen zijn, of zij zijn in hoge mate Jezus-Sananda mensen, of zij zijn in hoge mate Quan Yin mensen - en zelfs dat vertelt je iets over de Straal. Wanneer je naar de Boeddha energie kijkt, is het zeer anders dan zeg de Aartsengel Gabrielle of Michael energie, en het is in uitlijning met hun Stralen.
SM: Wij hebben iedere keer voor deze shows een andere gechannelde gast. Toen wij de Universele Wetten deden, was Sanat Kumara in hoge mate bij mij aanwezig. Toen St Germaine ging komen was hij gedurende dagen voordat we de uitzending deden in hoge mate aanwezig. Is het gewoon dat misschien de Stralen van deze Lichtmeesters ietwat integreren met de Straal die ik normaal gesproken heb, zoals een Gids die naar voren treedt in een specifieke tijd, en dan weer terugtreedt?
LD: Precies. En wij allemaal werken met alle Stralen. Het is niet omdat als ik blauw ben, ik niet kan werken met de groene of de oranje of de rode. Tamelijk het tegenovergestelde. Wij werken allemaal met alle Stralen, en dat is waarom er zo een nadruk is op het balanceren en openen van je chakra's. Het is belangrijk dat wij open zijn om al deze energieën binnen te balanceren.
We mogen één van de Stralen in ons verankeren, maar in feite wat wij nu leren is dat wij werkelijk al ons verankeren in ons hart doen, ongeacht wat. Ik bedoel, de meesten van ons zijn smaragdgroen vanuit ons hart. Dus op die manier wisselen wij het ook om. Soms gaat het weten van jouw straalkleur fundamenteel over waar jij in jouw lichaam leeft.  
De Raad van liefde werkt met een systeem van 13 chakra's, maar als wij hierover uitbreidend willen zijn, zijn er voor zeker zelfs meer kleuren dan 13. Als je naar iemand kijkt die volledig een kunstenaar is en zij hebben dat heldere oranje van de sacrale chakra, of het creatieve centrum van de onderbuik, of op het schaambeen welke omlaag de oranje straal beweegt in/naar dat rijke rode klei van Sedona, of de Mississippi.
Zeer vaak zal je deze artistieke mensen deze kleuren van de creatieve centrums zien dragen of ermee werken. Terwijl, als je naar iemand kijkt wiens gehele leven rondom healing gaat, mogen zij zeer goed met de bovenste chakra's werken, de amethist en de magenta's. Maar het reflecteert ook in termen van, waar leef jij in jouw lichaam?
Het kan zijn dat deze centrums niet open zijn, maar algemeen gesproken kan het nadelig zijn dat als je een groen-hart persoon bent, een Aarde-opzichter persoon, een Liefde persoon, je er dan naar mag neigen om hart kwesties in je leven te hebben. Dat is waar de energie centreert, en wanneer je uit balans bent of iemand kwetst jou, is dat het waar je het voelt. Je mag het maagzuur krijgen, je mag hartritmestoornissen krijgen en dat soort dingen. Als je een creatief persoon bent, mag je spijsverteringskwesties hebben, maagproblemen, zweren, enzovoorts. Heel veel van de blauwe mensen zullen kwesties met hun keel hebben, of als je in jouw hoofd leeft, krijg je hoofdpijnen. Dus deze zijn allemaal hinten voor ons over wat onze straal is, of wat het is dat probeert om onze aandacht te krijgen om groter te openen, te openen, te openen.
SM: Juist. Dus in ons evolutionaire proces kunnen wij dan misschien denken over het verhuizen naar de regenboog aspecten van de dingen. Wanneer ik aan het werk ben en mijn ademhalingswerk nu doe, verzamel ik gewoon alle uiteenlopende gekleurde Vlammen binnenin me, en ik gebruik hen allemaal in plaats van één.
LD: En dat is absoluut perfect. Slechts omdat je zegt dat je, bijvoorbeeld, een paars persoon bent betekend niet dat je geen blauw of geel draagt. Soms is het zo simpel als wat je aan het doen bent in termen van het brengen van die energie in jouw leven. Mensen zullen vragen, "Hoe ken ik mijn ziel kleur?" Wij zijn echt obsessief met deze willen weten kwestie, maar vaak gaat het slechts over wat jouw favoriete kleur is. Zo eenvoudig is het, weet je? Wat is de kleur waarmee jij gedurende jouw gehele leven jouw slaapkamer wilde verven, maar jouw lakens, jouw handdoeken, jouw kleding, jouw favoriete T-shirt, zijn altijd die kleur!
SM: Ongeveer zoals onze Dieren Bondgenoten. Welke zijn degenen waar je over droomt waar jij je echt mee verbonden voelt? Het is een soort van 'no-brainer' (absurd eenvoudig), maar je moet het gewoon een beetje aandacht geven en je zult het uitwerken.
LD: Je moet het een klein beetje aandacht geven en de reden dat je het een klein beetje aandacht geeft is omdat het informatie over jou is. Dus je wilt niet slechts er vrolijk bij langs gaan en nooit de tijd nemen om echt naar jezelf te kijken, wie je bent, waarom je hier bent en waar deze reis over gaat. Dat is specifiek waar te weten wanneer we in dit Ascentieproces zitten.
SM: Oh, absoluut, ik ben er zeker van dat er veel mensen zijn die zich echt afvragen, "Wat word ik verondersteld nu te doen?"
LD: Uh-huh.
SM: En zelfs voor diegenen van ons die echt stevig op onze missie waren, het lijkt gewoon alsof alles nu verschoven is. Ik weet dat ik op iets echt groots afsteven voor mijn volgende, maar ik weet nog niet wat het is. Ik veronderstel dat wij gewoon, wederom, comfortabel moeten zijn met het niet te weten. Woohoo! Oké.
LD: Ik weet het! Het is een verbazingwekkend gevoel. Het is opwindend en een klein beetje beangstigend, omdat zelfs wanneer we denken te weten wat eraan komt, weten we het niet! Het is groter dan dat wij het ons mogelijk voor kunnen stellen.
SM: Dat is waar. Dus, je hebt een fantastische kleur meditatie voor ons vandaag, ja?
LD: Ja, die heb ik. Ik ga de Ziel Kleur meditatie doen, voor mensen om in staat te zijn met hun zielkleur te werken. Dit is één van de meditaties die we heel veel in verschillende klassen of situaties gebruiken, dus daar gaan we!
SM: Leuk, dank je wel.
LD: Geen dank.
 
Dus ontspan, en laat de dag los, laat los wat je in het weekeinde deed en wat er voor je ligt in jouw drukke week, en voel jezelf in jouw stoel, of jouw bed, de vloer, jouw autozetel, waar het ook is dat je bent verzinken, en ontspan je gewoon.
En neem deze tijd voor jou, en bedank je Zelf, voor het nemen van deze tijd voor jou.
En ga, en veranker in jouw hart, dieper en dieper. En voel jouw prachtige Drievoudige Vlam, gelijk brandend met de Gouden Vlam, jouw prachtige Roze Diamant, en het Blauw van de Moeder.
En dit is een meditatie om jou te helpen bij het vinden en weten en verkennen van jouw zielkleur, jouw zielstraal, en ga dieper in jouw hart, en stem ermee in en vraag en geef je over, aan dit weten dat je altijd bij je gedragen hebt.
Je bent helemaal op jezelf, en je bent buiten op het platteland, het is schemerdonker, die tijd van de dag wanneer het licht een gouden schaduw werpt, je voelt je warm en comfortabel, hoewel het erg warm overdag was, en je steekt een weide over, je ziet het gouden gras heen en weer wiegen, je voelt de grond onder je voeten, je hoort de vogels zingen, het roodborstje en de weideleeuwerik, de krekels en de bijen, luister en voel de hartslag van Gaia. Voel het door je voeten heen, en in de lucht en het geluid dat jou omringt. Luister naar het geluid van het Universum. Na een poosje wordt je bij jezelf gewaar aan de rand te komen van een ontginning, omringt door prachtige lange, schitterende groene dennenbomen, groen; het is koel, het is uitnodigend na de hitte van de dag, en daar is die heerlijke geur van dennen.
Je voelt een diep gevoel van vreedzaamheid en harmonie. Je voelt je veilig. Het is zeer rustig, alsof de natuur zich gereed maakt om te gaan slapen, om de gouden dag goedendag te kussen. Je loopt naar het centrum van de ontginning, waar daar een poel met kristal-helder water is. ER is geen rimpeling op deze vijver, het zou net zo goed een spiegel kunnen zijn, het oppervlak is plat, weerspiegelend, en nochtans voelt deze poel, deze vijver diep en mysterieus aan. En terwijl jij jezelf in deze plaats voelt, deze plaats van koele dennen, deze poel, weet je dat je hier eerder bent geweest. Je bent nieuwsgierig: Wat heeft jou naar deze plaats aangetrokken vandaag, en waarom voelt het zo vertrouwd?
Kniel neer, bij de rand van de poel, en kijk diep in deze heldere, stille wateren. Staar diep. Dieper. Loodrecht in deze diepte. Dieper. En terwijl je dat doet, gebeurt er het meest verbazingwekkende ding. Je ziet een paar ogen die naar jou terugkijken, niet slechts iedere paar ogen, deze zijn vertrouwd, bekend en worden altijd herkend. Deze zijn jouw ogen, naar jou terugstarend. Kijk diep, en zie je Zelf, jouw wezen, jouw ziel Zelf, die naar jou terugstaart. Jou verwelkomt.
Jouw ogen zijn een geschenk. Niet alleen om de wereld te zien, en de schoonheid van deze planeet van groen, maar om je Zelf te zien, te kijken naar jouw eigen uitstraling, jouw eigen pracht, jouw eigen zielkleur, om de eenheid en de heelheid van dit universum te bekijken. Neem een paar momenten, en kijk echt naar je Zelf: Deze waarachtige weerspiegeling, van Wie Jij Echt Bent.
Kijk diep, die binnenin deze ogen, en zie de kleur, de straal, die uitstraalt via jouw ogen, en door jouw derde oog, welke wijd open is, en naar jou terugstraalt - zie jouw zielkleur in jouw ogen schijnen. Voel het. Voel de kracht, en diens penetratie van jouw volledige wezen. Elke straal, elke kleur, elke trilling is heilig, en het is een weerspiegeling, een andere weerspiegeling van Liefde, en de oneindigheid van het Universum.
Het is een geschenk. Dit weten, deze kennis van Wie Jij Bent. Jouw zielkleur is niet iets om ooit te be/veroordelen, maar eenvoudig om geliefd te zijn, en geïncorporeerd in de heelheid van jouw Wezen. Het is de essentie van Wie Jij Bent, dus voel het waarlijk. Sta het nu toe. Hoe laat deze kleur, die jij ziet of proeft of waarneemt of kent, hoe laat het jou voelen? Voel jij je sterker, meer gekoesterd, verrast? Geliefd? Sta het toe om naar jouw kern te komen, naar jouw hart, sta het toe om jouw volledige Wezen te penetreren, sta jouw heelheid toe om nu volledig gecommuniceerd te worden en aanwezig te zijn.
Terwijl jij diep in jouw poel met water staart, zie je dat het water aan het veranderen is, en de gehele vijver, de hele poel, wordt jouw zielkleur. Misschien is het robijn rood, of diamant blauw, magenta, glorieus paars of smaragd. Misschien is het een kleur die niet op de Aarde gevonden wordt. Of misschien is het een combinatie van Stralen, lureon of ceron, met het zilver van grijs. Misschien is het een kleur vanuit een andere dimensie. Sta toe en ben er getuige van dat jouw poel in/naar jouw kleur verandert, jouw kleur.
Maak nu van jouw handen een kom, en plaats hen in het water. Schep het water op, neem het en drink het. Drink jouw kleur. En merk de smaak op. Dit is jouw Ziel. Dit is de essentie van Wie Jij Bent. Het is belangrijk voor jou om dit te weten, het is één van jouw sleutels naar heelheid, en de acceptatie van jouw heelheid. Als andere kleuren komen, laat hen zich aansluiten en samen dansen en spelen. Niemand van ons is kleurenblind, we hebben teveel levens geleefd, hebben teveel ervaringen. Wij zijn een vermenging, verenigd in Eenheid.
Duik nu in de poel, in jouw kleur, speel, spatter rond, lig en drijf rond, staar naar de hemel, duik diep. Voel je Zelf uitbreiden en de volledige poel vullen, totdat jij de poel BENT, jij BENT het water, jij BENT de Aarde die het water aanraakt. Voel jouw verbinding met het hart van Moeder Aarde, met Gaia, en voel de vreugde, dat zij weet dat jouw uitbreiding in deze heilige poel, en jouw heiligheid zich opent voor haar energieën. Voel jezelf een spiraal van Licht worden, reikend en naar beneden tunnelvormend, naar binnen via de doorgangen van het hart, naar het hart van Gaia, alles in jouw kleur. Raak haar hart aan, en vertel haar dat je dit doet omdat Zij en Jij Eén zijn.
Er is geen afscheiding, en er is geen verschil tussen Gaia en Jou. En voel die energie van Gaia, van de Aarde, met jouw kleur versmelten, met jouw spiraal, en reis terug naar buiten naar het oppervlak van jouw poel, wegstralend voor uitbreiding en Gaia de moeite besparend van het openscheuren van haar zoom.
Neem nu die kleur, die Straal van Wie Jij Bent, en voel dat het spiraalsgewijs naar boven begint te draaien, net voorbij de top van de dennenbomen, voorbij de toppen van de bergen, verder dan de wolken, omhoog in/naar de Sterren, ver voorbij de schepen, en voel jouw spiraal beginnen te versmelten met de spiraal van wit licht, zodat jij een spiraal en een opening wordt, een portaal voor het Licht van de Ene om binnen te komen via jou en naar de Aarde. Zodat jij een portaal bent voor iedereen die momenteel op de Aarde lopen. Kom dan terug omlaag langs die spiraal, drijf terug in/naar jouw lichaam, in/naar die poel van kleur, die één en hetzelfde is als jouw verbinding met Gaia, jouw verbinding is met jouw Sterren broeders en zusters, en met de Ene Bron.
En nogmaals, voor je Zelf uitbreiden, en jouw poel vullen, alle spanning en ongemak in jouw lichaam loslatend, en laat het nu krimpen, laat het krimpen naar het piepkleinste puntje van Licht, en breidt het dan weer uit, totdat je een gigantische orb/bol bent, speel ermee. En breng het dan in jouw fysieke lichaam, in de jij die daar zit, daar ligt, ontspannen, reizend. En weet dat dit deel uitmaakt van jouw Heilige Wezen. En dat je deze Straal verwelkomt, of het nu Amethyst of Robijn, of granaatsteen is, het is niet van belang, Jij bent het. En het is een deel van Wie Jij Bent.
***
Aartsengel Gabrielle: Groeten, Ik Ben Gabrielle, Ik Ben Suzanna Michaela Gabrielle, Lelie van Liefde, Trompet van de Waarheid, Boodschapper van de Ene.
SM: Welkom.
Aartsengel Gabrielle: Welkom aan jou, welkom aan een ieder van jullie op deze glorieuze dag, met Regenbogen van Kleuren van iedere nuance, van iedere frequentie en trilling, want wat is jouw Straal, behalve de zoete expressie van de energie, de frequentie, het geschenk dat je vanuit de Moeder gedragen hebt.
Laat ons teruggaan, laat ons teruggaan, Geliefden, naar het begin. Naar toen je een deel uitmaakte van de Ene, en toen de Moeder tot uitdrukking bracht, en jij, als het ware, uit de kiem tevoorschijn kwam, jouw expressie van Licht, om door het gehele Multiversum heen te reizen, deze is uniek voor jou.
En het is een expressie, een demonstratie, niet alleen van de Liefde van de Moeder voor jou, maar ook van jouw Liefde voor de Moeder. Het is een expressie, dat wanneer je binnenin het hart van de Ene/Moeder/Vader/het Al geweest bent, was het de energie, de kwaliteit, de trilling van wat jij het meest diepgaand koesterde, van wat je wilde om te representeren en behouden en communiceren, en wilde dragen uit naam van de Ene, tot het moment toen je volledig en compleet naar huis terugkeerde.
Dat is hoe de Stralen zich ontwikkeld hebben. De Moeder is alle dingen, in vereniging met De Vader, of waar jullie aan denken als De Vader, dus het is alle Stralen, alle Kleuren, maar jullie hebben gezegd, "Ik zal dit en dit nemen, en ik zal het samen vermengen en ik zal het nuanceren, en ik zal het altijd dragen, voor U Moeder, maar ook als mijn expressie van U, en mijn herinnering van hoe diep ik U koester, en het is niet dat U niet het geheel koestert, omdat u dat natuurlijk doet.
U hebt dat altijd gedaan, maar het is dat beginpunt van de vrije keuze, van de wil. Het is dat beslissingspunt van hoe je zult reizen, hoe je zult weerspiegelen, hoe je uit zult stralen, hoe je zult dienen, en dus zijn sommigen van jullie schitterende Engelen van roze geworden, de Troon van de Ene naar beneden brengend, en sommigen van jullie werden smaragd en droegen de Liefde, de zuiverheid van die Liefde, van het hart, door het gehele Multiversum heen, en sommigen van jullie zijn het rijke robijn van vitaliteit en het besef van het zijn in de vorm - van alle vormen - niet slechts menselijk of mensachtig, door het gehele Multiversum heen.
Jullie hebben ons om deze verandering gevraagd, wanneer je teruggaat naar het einde van jullie lange reis en je herenigd binnenin het Hart van de Ene, als je ooit zult beslissen om weer op verkenning uit te gaan, zou je op dat punt kunnen beslissen om een andere kant op te gaan, maar dat is hoogst onwaarschijnlijk - natuurlijk in die zin spreken wij over miljarden aan jaren.
Jouw expressie is uniek voor jou. Denk eraan, mijn Geliefden, als jullie spirituele vingerafdrukken. Er is niemand zoals jij in het Universum, het Multiversum, het Omniversum. Zijn jullie allemaal aan elkaar verwant? … en op één raster? Ja. Maar jouw Straal, en de combinaties, de variaties, de zoetheid is een weerspiegeling van jouw zielontwerp en patroon. Het is jouw spirituele DNA, het is wat jij besloten hebt, hoe jij besloten hebt geboren te worden, in het allereerste begin.
En dus ja, dit verandert niet leven na leven na leven. Varieert het? Jullie zouden verbijstert zijn, over de variaties die voor jullie mogelijk zijn om te hebben, zelfs met de ruimte van één moment. Je hebt dagen, en natuurlijk ben ik Goud, dus Je hebt dagen waarop je het gevoel hebt te zijn als een heldere, gele narcis, in het centrum van een madeliefje, of mosterd, en dan heb je dagen wanneer je het diepste, gesmolten-goud bent, en dat je bijna reist in het brons. En vergeet niet, wat wij zouden willen noemen de metallic Stralen, omdat deze ook belangrijk zijn, de bronzen, de koperen, de zilveren, de platina stralen, en ja, de Gouden, de Witte, de Zuiverheid.
Waarom moedigen wij jullie/je vandaag aan? Omdat wij jou willen als een deel van onze heilige partnerschap, als deel van onze verbinding. Voor jou om te begrijpen, om waar te nemen, om te voelen, om gewaar te worden, en het is niet van belang als je het niet ziet, kind. Het is om dat wonder van jouw luister te ontvangen. Wij willen dat je, zelfs in een glimp, willen wij dat jij je Zelf kent, op de manier dat wij jou kennen.
Wanneer wij naar jou kijken, en met jou werken, en ik spreek nu voor ons allemaal, voor de Geascendeerde Meesters, voor het Gezelschap van de Hemel, voor alle uiteenlopende Engelachtige en Aartsengelachtige rijken, wij kijken niet eenvoudigweg naar jou in jouw fysicaliteit, hetgeen wonderbaarlijk is, maar wij kijken naar jou, als bijna een collectie van kleuren, van geluid, van geur. Dus waarom zou je niet wensen om je Zelf in deze wonderbaarlijke kleurschakering te kennen? Natuurlijk doe je dat.
Dus beperk de verkenning van jouw Wezen niet. En neem waar, en geniet, en amuseer je met hoe dit zich uitbreidt, en ja een ieder van jullie werd licht gekleurd met het Blauwe Topaas van de Moeder, met haar Overzichtelijkheid, en de Zuiverheid van het Witte Licht, en het roze bad van jullie Sterren broeders en zusters, dus als jij je ietwat meer blauw of roze voelt deze dagen, dat is het waarom.
En deze veranderen, ik heb jullie mijn bubbels van Goud gegeven, en wanneer jij jezelf in hen onderdompelt, denk je niet dat je er een tintje van aanneemt? Natuurlijk doe je dat. Speel hiermee, speel hiermee mijn Geliefden. En laat ons met jou spelen, kom naar deze poel van uitbreiding en verwondering, steeds maar weer opnieuw. Wij zullen er zijn, net zoals jouw gidsen er zullen zijn, jouw totems, jouw bloemen, jouw feeën, jouw elementalen, wij zijn allemaal in de verzameling. Dus kom en ben bij ons.
Lieve Suzi, wat voor vragen heb je vandaag voor mij?
SM: Dank je wel Gabrielle, ik ben opgetogen om met u te praten op deze liefdevolle, koude winterochtend. De sneeuw valt wederom.
Oké, ik moet zeggen dat dit onderwerp een thema naar boven brengt, zelfs sterker voor mij, dat in mijn gedachten is geweest betreffende de niveaus van de Schepping. Dat mag tamelijk overvloedig meer zijn dan dat in één uitzending kan passen, maar ik denk hier heel veel over na. Een grote hoeveelheid van wat er plaatsvindt en wat nu aldus is, is met mysterie doortrokken.
En ik bekeek onlangs een documentaire genaamd "De Piramide Code" die enige herinneringen en realisaties voor mij triggerden. Het prikkelde ook mijn nieuwsgierigheid over de niveaus van de Schepping. Ik heb ergens gehoord dat een ieder van ons altijd bestaan heeft, en dat wij dat altijd zullen. Dat is een vereenvoudigde versie van iets dat ik echt graag zou willen begrijpen, kunt u enige inzicht hierover aanbieden?
Aartsengel Gabrielle: Je hebt ongeveer 12 vragen gesteld, lief Hart, en ik ben verheugd om te antwoorden.
SM: Oké, prachtig, dank u wel.
Aartsengel Gabrielle: Laat ons bij het einde beginnen. Natuurlijk heb je altijd bestaan. Maar laat ons duidelijk zijn, denk allereerst aan tijdlijnen, en tijdlijnen doen zich tegelijkertijd voor. Dat er niet één tijdlijn is, en dan een volgende, en dan een volgende. En het bestaan van jou, specifiek voor velen van jullie, is zo uitgestrekt dat jullie geen enkele herinnering hebben van niet in de één of andere vorm te bestaan.
Maar begrijp ook dat zelfs binnenin het Hart van de Ene, je bestaan hebt. En je hebt deel uitgemaakt van dat bestaan, dus het is zo goed als onmogelijk voor jou om zelfs geen bestaan te doorgronden. Dus zelfs wanneer je binnenin de Ene bent, besta je. Ik ben blij dat je dit naar voren hebt gebracht.
Omdat er enig geroezemoes geweest is, kijk hoe modern ik ben, enig geroezemoes op jullie vlak over dis-creatie, en de dis-creatie van Zelf, of van anderen, of van bepaalde energieën. Zelfs in dis-creatie is er creatie. Je kunt je Zelf niet uit de Bron energie verbannen.
Nu, hoe dat zich tot uitdrukking brengt, hoe dat zich ten toonstelt, hoe jullie het zouden ervaren, kan aanvoelen als niets, maar dat zou een onjuiste aanname zijn. Dus heb je altijd bestaan? Ja. Zal je altijd bestaan? Ja.
Er is waarlijk niet zoiets als de dood, en velen van jullie komen ertoe dat steeds duidelijker te begrijpen, terwijl de angst rondom het sterven ook vermindert, dat jullie begrijpen dat je eenvoudigweg overgaat, of van de ene vorm naar de andere verandert en achterlaat waar je aan gedacht hebt als een fysiek voertuig, eenvoudig omdat je gekozen hebt om iets anders te ervaren, of om verder te gaan naar een nieuwe expressie van jouw missie en doel.
Wij zeggen niet dat diegenen die achterbleven jou niet missen, en dat er niet zoiets als rouw/verdriet is, maar er is niet zoiets als de dood, en dat het het einde is zoals velen gedacht hebben dat het dat was.
Welnu, binnenin een ieder van jullie, denk aan jouw caleidoscoop van jouw Zielkleur, jouw Zielstraal, jouw Zielontwerp, als het hebben van aspecten die je misschien nog niet volledig ontdekt of verkend hebt. En wij zeggen nog niet, en dat is onderdeel van het partnerschap dat in de cocreatie, dat wij feitelijk in het midden zijn - maar ongeacht dat zijn wij verder dan het midden - dat wij in het proces van het onder woorden brengen zijn.
Nu, er zijn dingen die jullie geblokkeerd hebben, of ontkent, of waar jullie je eenvoudigweg nog niet voor geopend hebben. Dus zijn er vele kamers, vele aspecten binnenin jouw ontwerp die je misschien opgeborgen hebt. En ik spreek niet slechts over de herinnering - jullie zeggen, "Wel, Atlantis was afschuwelijk, dus heb ik die herinnering opgeborgen, dus hoef ik die tragedie niet opnieuw te doorleven" - maar wat er vaak gebeurd is met dat opslagproces, is dat jullie sommige van de talenten en bekwaamheden opgeborgen hebben die jullie in die tijd ook hadden.
Welnu wij, Michael en Ik, en de Moeder, hebben herhaaldelijk tegen jullie gezegd, dat jullie in dit leven de volheid van jullie portret meegebracht hebben, jullie caleidoscoop, en dat jullie dit verankerd hebben, omdat Lief Hart, voor dit leven, voor deze Ascentie, hebben jullie nodig, willen jullie, wensen jullie, maar jullie wisten dat jullie al jullie talenten, jullie bekwaamheden, jullie kennis zouden gebruiken, dus wat betekent dat? Het betekent dat Codes - wat wij zouden willen noemen Creatie Codes - die niet geactiveerd werden of waar niet naar gekeken werd, misschien gedurende honderden levensspannen, dat die opnieuw geactiveerd worden, door het oppervlak heen breken, zodat jullie een beroep kunnen doen op deze energieën om voorwaarts te gaan in onze co-creatieve partnerschap.
Dus ja, er zijn dingen binnenin jou, waar jij je misschien niet volledig bewust van bent - nog niet, maar dat is waarom wij jullie vragen, wij jullie uitnodigen naar deze poel van wonderen, en wij zeggen duik diep, plons, omdat in deze plonzen, je de druppels zult zien, alsof zij formules binnenin zich hebben zitten, codes binnenin zich hebben zitten, drink het, zodat je deze ontwaking zult activeren. Beantwoord dit jouw vraag?
SM: Ja, zo ongeveer. Ik denk dat wij een volledige show zouden kunnen wijden aan de niveaus van Creatie, omdat het aanvoelt als zo een mysterie. Na te denken over de veelvoudige aspecten van onszelf in termen van dat er zoveel mensen zijn en dat er steeds meer de gehele tijd geboren worden.
Natuurlijk zijn er meer Wezens in de Schepping dan slechts de mensheid, dus het is een beetje verstandsverbijsterend om aan alles te denken dat bestaat en ieder Wezen die nu bestaat is altijd in het bestaan geweest en zal dat altijd zijn. Is er een fluctuatie in de populatie? Ik veronderstel dat dit niets te maken heeft met de Stralen, maar het is gewoon wat er voor mij naar boven komt.
Aartsengel Gabrielle: Maar jij denkt in termen van een gelimiteerd Universum. Jij denk aan bevolkingsgroei, dus laat ons bijvoorbeeld naar Gaia kijken, en jij denkt, "Mijn lieve hemel, de populatie op de planeet is geëxplodeerd, specifiek in de laatste paar decennia, dus als al deze Wezens voortdurend in het bestaan geweest zijn, waar waren zij dan?"
SM: Precies.
Aartsengel Gabrielle: Wel, zij waren ergens anders! Zij waren op andere planeten en op andere reizen. Sommigen zijn gewoon zuivere energie en scholen samen op de planeet, laat ons zeggen omdat zij allemaal deze ervaring van Ascentie willen hebben. Zij weten dat hoe meer er zijn die het doen, het rimpeleffect door de uiteenlopende planeten heen waarop zij geweest zijn beter zal zijn. 
SM: Oké, dus diegenen die nu geboren worden zijn hier specifiek om met de evolutie van de mensheid te helpen? Het voelt aan alsof de baby's die nu geboren worden een lange wachttijd zouden hebben om oud genoeg te zijn om effectief de wereld te veranderen.
Aartsengel Gabrielle: Oh nee, zo is het helemaal niet.
SM: Oh, oké goed.
Aartsengel Gabrielle: Welnu, de baby's die geboren worden, en die al gedurende een aanzienlijke tijd naar de Aarde zijn gekomen, komen volledig ontwaakt en volledig bewust binnen. Laat ons gewoon suggereren dat zeer zeker op dit moment, de kinderen die voort komen zeer roze en magenta zijn. Jullie hebben enige voorlopers gehad. Diegenen die nu komen wachten niet totdat zij 32 jaar zijn om te beginnen te activeren waarvoor zij binnen kwamen om te doen. Zij zijn zich bewust waarvoor zij binnen kwamen om te doen. 
Is er bij tijden enige frustratie over gevangen te zitten in een klein lichaam? Ja. Is dat waarom sommigen van hen vertrekken? Ja, maar begrijp ook de impact die deze kinderen hebben op de uiteenlopende families waar zij in geboren werden, in de gemeenschappen waarin zij geboren werden. Het is fenomenaal. Dus zij komen binnen en werken vanaf de eerste ademteug aan hun missie.
SM: Oké, prachtig. Hebben de Stralen zich ontwikkeld, samen met de mensheid? Ik vraag me dit specifiek af aangezien zoveel over wat wij denken van wat waar is aan het verschuiven is. Zijn de Goddelijke Stralen consistent in welke kwaliteiten elk van hen representeert en dat allemaal?
Aartsengel Gabrielle: Er is vastigheid in de Stralen en er zijn meer Stralen dan waar vele mensen aan denken. Zij zijn consistent met bijna oneindige variaties, maar ja zij zijn consistent omdat de Moeder consistent is. Dus veranderen zij, breiden zij uit, groeien zij, omdat ook Zij eeuwig verandert? Ja. Maar je mag aan de Stralen denken, werkelijk als zijnde de aura of de essentie van de Moeder.
Dus het verandert, verschuift of evolueert niet echt. Wat de menselijke wezens nu doen met de Stralen, in termen van toegang krijgen tot de zuiverheid of de essentie, de volheid van die Goddelijke trilling, is zeer zeker aan het veranderen. En St. Germaine zou de eerste zijn om dat te bevestigen!
SM: Prima, goed. Ik heb nog één extra vraag, en dan kunnen we naar de bellers toegaan. Maken de Stralen deel uit van het Goddelijke Plan richting het verenigen van de mensheid met de hogere dimensionale Wezens?
Aartsengel Gabrielle: Ja. Omdat alle Wezens op uiteenlopende Stralen reizen. En dus is het een manier waarop de mensen zich kunnen verenigen, identificeren, zich kunnen aansluiten en samenvoegen. Dus ja, het maakt deel uit van het eenheidsbewustzijn.
SM: Prima, dus wij kunnen de Stralen gebruiken om ons te helpen bij onze telepathische communicatie met onze begeleiding, dus dat is goed.
Aartsengel Gabrielle: Ja, en het is ook een manier waarop jullie te verbinden via begeleiding met de uiteenlopende Meesters, met de Engelachtige rijken, met de Goddelijke Wezens. En als je niet zeker bent over naar welke Straal te gaan, is het eenvoudig, "denk Wit."
SM: Dat is de alle-kleuren Straal, juist?
Aartsengel Gabrielle: Ja.
SM: Prima, prachtig. Oké, zijn we gereed voor enige bellers dan?
Aartsengel Gabrielle: Ja, dat zijn we.
SM: Prachtig, dank je wel. Oké, we gaan naar gebiedscode 810, ben je bij ons?
810: Hallo.
SM: Hi, goedemorgen, je bent in de uitzending.
810: Deze vraag speelt al een poosje door mijn hoofd, wanneer we deze meditaties doen, is het iets dat we zouden moeten zien, of slechts voelen, zoals bijvoorbeeld als ik in meditatie ben en ik roep de Blauwe Vlam van Aartsengel Michael op, is het dan iets dat ik zou moeten zien? Dat is mijn vraag.
Aartsengel Gabrielle: Lief hart, de enige kleur die je zou moeten zien is mijn Goud. En natuurlijk plaag ik je nu. En ik plaag je om je aan het lachen te maken. Er is geen "zou moeten". Dat is er nooit geweest. Sommigen van jullie hebben andere zegeningen gekozen. Welnu, zal de tijd komen wanneer jullie allemaal zullen zien, horen, proeven en ruiken? Ja.
Maar er is een differentiatie van wat je gekozen hebt om te activeren op verschillende punten in jouw reis, dus sommigen van jullie zien het, sommigen van jullie horen het feitelijk, bijvoorbeeld het geneurie van Michael, en vergeet niet dat mijn Geliefde Broeder een musicus is, en zijn favoriete instrument is de harp, dus zeer vaak - in tegenstelling tot de Strijder van Vrede/Vreedzaamheid, wanneer Michael zichzelf aankondigt, hoor je een hoge trilling zoals het plukken van de harpsnaren, het is tamelijk engelachtig.
Sommigen van jullie zullen de sensatie van het ruiken hebben, of eenvoudigweg van het weten - oordeel de manier waarop je waarneemt niet, als je wenst om het uit te breiden, focus je dan op jouw diverse chakra's, het balanceren van de chakra's zou een dagelijkse activiteit moeten zijn. En dat zal jou openstellen voor de bekwaamheid om op verschillende manieren waar te nemen, maar het is niet dat je zou moeten zien, of horen, het is hoe je in het weten te werk gaat. En als je voelt, dat je dus niet ziet of hoort, maak je daar geen zorgen over. Jullie taak, jullie missie en doel, is om jullie hart te openen, mijn geliefde vrienden, en te ontvangen.
SM: Prachtig. Dank je wel.
810: Oké, dank u wel.
Aartsengel Gabrielle: Geen dank, Lief Hart.
SM: Prima, we gaan naar gebiedscode 608, ben je bij ons?
608: Ja, dat ben ik. Hi, Suzanne, Linda, en Aartsengel Gabrielle, mijn naam is Yusav, en allereerst zou ik graag willen zeggen dat ik uw naam echt mooi vind, Aartsengel Gabrielle.
Mijn vraag is dat ik altijd aangetrokken werd tot de Witte kleur, en ik houd van kleuren, ik werd altijd aangetrokken tot alle soorten van kleuren, en fluiten trekken mij ook aan, en ik zie mezelf als een Blauwe-Straal Wezen, en ik ben zeer aangetrokken tot de Blauwe kleur van Aartsengel Michael, en ook ben ik aangetrokken tot het Goud, uw goud, weet je, dus voor mij is het als, en specifiek tijdens deze tijd van Ascentie, echt aangetrokken te zijn tot de Blauwe en de Gouden Straal.  
En dus is mijn vraag, wat zegt dat tegen mij op dit punt, omdat, ik houd van kleuren, en ik heb altijd van kleuren gehouden, ik houd van de Witte kleur, maar op dit moment voel ik een aantrekkingskracht voor het Blauw en het Goud, dus wat zegt dat tegen mij op dit moment. Als u tegen me kunt spreken over het belang van wat er gaande is zover als het de kleuren betreft, dank u wel.
Aartsengel Gabrielle: Dus wat het betekend, Lief Hart, is dat je werkzaam bent met deze trillingen op dit punt in de tijd, volledig in jouw hart verankert, en ja in de Zuiverheid, en overzichtelijkheid van de Witte Straal, maar je werkt met het Goud van Vreugde, van de Universele Wet, van Creatie, met het Blauw van Verandering, van koestering en voeding, van hoop, van het brengen van de vrede van Michael, dus dat is wat het betekent. Het spreekt niet alleen over de kwesties van de Goddelijke kwaliteiten die je naar jezelf toe roept, het refereert ook naar de Wezens waar je mee samenwerkt, op dat moment in de tijd.
608: En dus ben ik een Witte-Straal Wezen, of ben ik een Blauwe-Straal, omdat ik alle kleuren heb, dus kan ik me met geen enkele verbinden, ik kan geen kleur nemen, zoals van ik ben deze straal of die straal.
Aartsengel Gabrielle: Ga dan met jouw hart. Beperk jezelf niet.
608: Oké.
SM: Heel veel dank.
608: Heel veel dank.
Aartsengel Gabrielle: Graag gedaan.
SM: Prachtig. We gaan verder met gebiedscode 203, ben je bij ons?
203: Dat ben ik, dank je wel.
SM: Hi! Goedemorgen.
203: Hi! Ik ben vrij zeker van mijn Zielkleur, van Blauw, maar ik voel me niet zozeer als een communicator, en in feite met wat tijd, denk ik dat ik steeds minder een communicator ben, en in feite voel ik soms een brok in mijn keel, dus misschien kijk ik hiernaar op een te smalle manier, dus dat kunt u me vertellen, maar ik vraag me gewoon af, wat als er enige verwarring is over wat we voelen dat we zijn, en nochtans wat we van onszelf zien als niet te doen, dat zou in uitlijning zijn met de Straal Kleur, klinkt dat zinvol?
Aartsengel Gabrielle: Ja. Welnu, laat ons hierover spreken, en we zullen Blauw alleen als een voorbeeld gebruiken.
203: Ja.
Aartsengel Gabrielle: Dus, wanneer je met een Straal Kleur werkt, of het nu goud of scharlakenrood, of amber of rood is; gebruik niet simpel één woord om te omschrijven wat dat centrum is. Het Blauw is Vrede/Vreedzaamheid, het is hoop, het is verandering. Het is communicatie op ieder niveau, het is de koestering van de Moeder, het is de uitlijning met Michael en zijn missie van vrede, het is het Blauw van vele van de Meesters, El Morya.
Dus beperk jezelf niet en zeg, "Oh, ik wordt verondersteld een communicator te zijn!" Als je in wat voor gebied van jouw lichaam dan ook spanning voelt, is het eenvoudig dat chakrapunt dat zegt, "Ik wil vrij breken!" Dus wanneer jij je chakra's balanceert, zoete Liefde, neem extra tijd om die Straal binnen te brengen, of het zuivere Witte Licht, of het de Gouden Weerlicht, wat het ook is dat je voelt dat je nodig bent om in dat chakrapunt te komen om de spanning uit te breiden en los te laten, zodat die energie kan bewegen, en jou kan ondersteunen, op de manieren dat jij wenst.
Sommige van de Blauwe mensen bevinden zich onder de meest stille mensen, achter de schermen, mensen koesterend, die nooit op het podium zullen zijn, die nooit publiekelijk zullen spreken, en die nochtans op een grootse schaal communicatoren zijn. Vergeet niet, dat de meeste communicatie via jouw gebied plaatsvindt. Niet via jouw stem.
203: Dit maakt volmaakt zin, heel veel dank.
Aartsengel Gabrielle: Geen dank, Lief Hart.
SM: Oké, prachtig. We gaan nu verder met gebiedscode 949, ben je bij ons?
949: Ja.
SM: Hallo, goedemorgen. Je bent in de uitzending.
949: Oké, dank je. Hi Gabrielle, nou sinds dat ik 18 jaar oud was, zie ik dit prachtige oog binnenin mezelf, een zeer groen, prachtig oog, dat naar me knipoogt, en aan dit oog zie ik deze Universums weet je, zoals een wormgat, zoals een tunnel weet je met Universums, maar dan is het als……, al deze groene kleur is als een laser-groene kleur, met zoals ook een rode kleur, en ik heb me altijd afgevraagd of dit het Oog van God is, kunt u mij dat vertellen?
Aartsengel Gabrielle: Jij verbind je met jouw IK BEN - denk eraan als je "IK BEN". En via die IK BEN, naar jouw IK BEN. Dus het groene oog, zouden wij niet aan één kleur oog aan de Gods bron toe willen schrijven! Het zou een panorama moeten zijn! Het zou een nevel moeten zijn! Het zou een Aurora Borealis moeten zijn. Het is voorbij magnifiek, en het is voorbij klank of kleur. Dus wat jij waarneemt, is jouw IK BEN, en je reist door dat wormgat, er helemaal doorheen, naar de Universums en naar DE IK BEN.
949: En wat is de reden waarom ik momenteel zoveel paars en goud zie, specifiek op dit moment in het Ascentieproces.
Aartsengel Gabrielle: Omdat dat is waar jij werkzaam mee bent, de spirituele hiërarchie en lering van jouw kroon, en het Goud van de Universele Wet, en van Vreugde.
949:  Vreugde. Dank u wel, ik waardeer het.
Aartsengel Gabrielle: Graag gedaan.
SM: Prima, dus we gaan nu naar David toe, ben je bij ons?
David: Ja, ik ben bij julie, hi Suzi.
SM: Goedemorgen, hi.
David: Goedemorgen, hi Linda, hi Suzi, hi Gabrielle. Zo, ik wil zeggen, dat ik deze partnerschap voel die wij allemaal hebben, en ik houd er echt van. En ik wil vragen, want misschien voel ik me al echt verbonden - en ik huilde zelfs eventjes vlak voor de oproep - met jou Gabrielle, en misschien kan je me iets geven dat ik kan, nou doen of zijn, om ons ook in deze grote partnerschap te omvatten die wij allemaal hebben in deze eenheid en eensgezindheid.
Aartsengel Gabrielle: Dat zou ik graag willen doen, uit naam van Allen. Dus eerst rust in jouw hart. Welnu, het zou zich nooit voordoen dat, omdat je met mij verbonden bent, de dag zou komen of de tijd zou komen wanneer St. Franciscus, of Sanat Kumara, of St. Germaine binnen zouden komen wandelen en zeggen, "Vandaag werk ik met jou, Maar er zijn bepaalde banden van Liefde, en van partnerschap, net zoals deze er in het menselijke rijk zijn, die diep en eeuwig lopen.
Dit is wat ik je uit naam van Michael, van Jophiel, van Uriel, van Raphael en alle Wezens van het Licht vraag. En het is de manier voor jou om ertoe te komen om op een lichtere manier te begrijpen dan je te voelen alsof je tegen het getijde aanduwt.
En tijdens deze tijd van de Tsunami, is het belangrijk voor jou om gebruikt te worden voor de stromingen. Waarom zeg je niet iedere dag tegen mij, "Gabrielle, wat zullen we vandaag samen doen?" Het kan zo eenvoudig als dat zijn, en alles dat je hoeft te doen is met je hart te luisteren. Je zegt, "Nou, ik hoor het niet", en dan is het een plotselinge inspiratie, en op sommige dagen zal het zijn, "Laat ons vandaag tien minuten nemen, en naar de maan kijken, en naar de helderheid van het borstje van een roodborstje." En op andere dagen zal het zijn, "Laat ons vandaag, in partnerschap, de mensen van Syrië genezen. Laat ons vandaag, geduld en besef en Liefde sturen naar onze Sterren broeders en zusters. Laat ons vandaag eenvoudig onze voeten op Gaia plaatsen."
Waarom kunnen we geen bezoek en een taak hebben, op iedere op zichzelf staande dag. Jaren geleden, in jullie tijd - en ik maak dit aanbod nu weer - vroeg ik jullie, jullie allemaal, vroeg ik om een geschenk per dag. En schrijf het op, dus je zou de datum opschrijven, en wat het geschenk is, en dan op een andere pagina voor de volgende dag, en vraag eenvoudig om geschenken of activiteiten, en dan, wanneer het klaar is, ga terug, en maak een notitie, zodat je het je herinnert, omdat wat er gebeurd met menselijke wezens is dat de dingen voorbijgaan, we hebben een vreugdevolle tijd, en dan vergeten jullie het. Wij vergeten het niet.
Dus kunnen wij deze activiteit per dag beginnen?, een geschenk per dag, aan jou en aan mij, en iedere dag aan de hogere rijken. En op deze manier, ga je begrijpen en gaan wij begrijpen hoe wij jou het beste bereiken, hoe wij het beste met jou samenwerken, hoe jij je jegens ons tot uitdrukking brengt, wat je werkelijk bedoelt, wat jouw hart je voorschrijft, zodat wij niet tussenbeide komen. Kunnen we dit samen doen lieve David?
David: Ja, ik kijk er vreugdevol naar uit, Ik zal dat doen. Dank je wel Gabrielle.
Aartsengel Gabrielle: Graag gedaan.
SM: Een geweldige vraag, en dank je wel voor die informatie. Oké, dus Gabrielle, ter afsluiting, is er nog iets anders dat je ons graag zou willen laten weten over de Stralen?
Aartsengel Gabrielle: Er is zoveel waar wij niet over gesproken hebben, en de bijzonderheden, nochtans de gedachte - en ik zou blij zijn om terug te komen en hier weer over te spreken. Ik ben verrukt om jouw gast te zijn, lieve Suzi, en luisteraars, maar wat ik aan jullie vraag om aan te denken is om de uniekheid te ontdekken, niet de platte, flauwe kleur, maar de straling, de diepte, de expressie, van jullie spirituele vingerafdrukken, van jullie Straal, en te weten dat, daarin jouw expressie is van wat jij koestert, en altijd zult koesteren, in de Moeder/Vader/Ene. Het is de essentie die je gekozen hebt om voort te dragen, als die spiegel, als die reflectie van Liefde.
SM: Prachtig. Heel veel dank voor dat u zich bij ons aansloot vandaag, en wij zullen u zeer zeker voor meer terug uitnodigen.
Aartsengel Gabrielle: Ga met mijn Liefde en ga met mijn Vreugde. Ga in Vrede Geliefden. Vaarwel
SM: Vaarwel.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten