zaterdag, maart 15, 2014

DL Zeta - De Leegte Status Draagt ons in/naar Levenssporen die Meer Spiritueel Levend zijn


De Leegte Status Draagt ons in/naar Levenssporen die Meer Spiritueel Levend zijn
15 Maart 2014 / DL Zeta

In tijden van verandering betreden wij een leegte - de ruimte tussen wat geweest is en de toekomst die wij bezig zijn te creëren. De leegte is een natuurlijke en noodzakelijke passage waarin wij het verleden loslaten en ons openstellen voor nieuwe visioenen en nieuwe ideeën. Een leegte biedt toegang tot nieuwe portalen van vreugde en vervulling en brengt ons in verbinding met zielen die ingestemd hebben om een rol te spelen in de film van onze aankomende tijdlijn. Terwijl we dieper in/naar deze nieuwe rijken verhuizen, verbinden wij ons met de versie van onszelf die ons in/naar de volgende fase van onze levens zal leiden. Terwijl de leegte status ongemakkelijk aan mag voelen, voegt het een rijke en vruchtbare bodem voor de nieuwe zaden die wij planten om wortel te schieten en te groeien.
De leegte status is noodzakelijk omdat het moeilijk is om de toekomst duidelijk van binnenuit een werkelijkheid die je aan het voltooien bent gewaar te worden. Je mag enige glinsteringen hebben, maar je kunt niet volledig een toekomstige tijdlijn kennen totdat je er binnenin leeft. Bijna altijd, gaan we een overgangstijdlijn binnen wanneer wij een voortdurende tijdlijn voltooien die ons door nieuwe niveaus van zelfbegrip en nieuwe fases van levenslessen heen gedragen heeft. Het is het beste om te zeggen dat wij een tijdlijn voltooien in plaats van het te verlaten. Te zeggen dat wij een tijdlijn verlaten impliceert dat we ervan weg bewegen, eraan ontsnappen of de oude tijdlijn elimineren en dit is niet het geval.

Het vaststellen van de Aard en Klank van een Overgangs-Levensspoor
We kunnen ons nooit ontdoen van een tijdlijn die we ervaren hebben, noch zouden we dat willen. Dit zou de waardevolle begrippen elimineren die wij op dat levensspoor verkregen hebben. We zouden een levensspoor niet kunnen elimineren al zouden we dat willen, maar er zijn enige zeer goede redenen dat we dat niet zouden willen. Wanneer we beseffen dat onze focus op een gegeven levensspoor compleet is, is dit het moment om de aard en klank van ons overgangs-levensspoor vast te stellen. Als wij intenties vasthouden van het omhelzen van verandering en de stroom accepteren van aanvangen en voltooiingen in onze levens, zullen we onszelf gewaarworden in een ruimte van ontdekking en waardering van de nieuwheid van onze ervaringen.

De leegte kan een plaats van vreedzaamheid, vreugde, anticipatie, zelfontdekking en fenomenale vrijheid zijn. Het kan ook een zenuwslopende reis van angst, doodsangst, overweldiging, spanning en droefheid zijn. De keuze is aan ons. Zelfs als we aanvankelijk de leegte binnengaan vanuit een plaats van angst en weerstand, zijn wij in staat om in/naar vreugde en acceptatie te verschuiven door alles te herinneren dat er in ons leven gebeurt en probeert om ons te helpen en ons te verheffen. Wij controleren zelf onze reactie op verandering. Wanneer wij een nieuwe en uitdagende tijd met een open geest en een liefdevol hart binnen gaan creëren wij de oorzaken van een vreugdevolle reis door de leegte heen. We kunnen deze reis beginnen door een meditatieve ruimte binnen te gaan en ons te koesteren in de liefde en hulp die daar voor ons is. Ons Hoger Zelf is altijd gereed en beschikbaar om ons te omringen met de warme gloed van liefde en vreedzaamheid. We kunnen deze ruimte iedere keer binnengaan als we de onzekerheid voelen die vanzelfsprekend de ongeworteldheid van de leegte vergezelt. Dit is waarom tijden van verandering en overgang essentieel zijn voor onze spirituele groei. Wanneer we op een tijdlijn bestaan van goed-gevestigde, driedimensionale comfortzones, is het mogelijk dat wij niet de behoefte voelen om uit te reiken naar ons Hogere Zelf.

Onszelf Verliezen om Onszelf op een Nieuwe en Diepere Manier Gewaar te Worden
Zelfgenoegzaamheid op een bestaande tijdlijn is een signaal dat het tijd is om onszelf te vernieuwen en te verschuiven naar een levensspoor die spiritueel meer levend is. Onze bewuste geest mag aanvankelijk deze verandering weerstaan. Het ego houdt van een gevoel van orde en controle. Wanneer het ego teveel orde en controle vestigt, zet dit een muur van weerstand overeind. Het gaat over deze tijd dat het universum ons in/naar de chaos van de leegte gidst waar wij onszelf verliezen om onszelf op een nieuwe en diepere manier gewaar te worden. Onze bewuste geest mag deze verandering weerstaan, maar snel genoeg herkent het ego dat de enige redelijk manier om het onbekende landschap van de leegte te navigeren is om zich over te geven aan de hogere kennis van de Ziel.  

De Geest van de Beginneling met Gratie en Bescheidenheid Omhelzen
Als we met gratie en bescheidenheid deze plaats van de geest van de beginner kunnen omhelzen, kunnen wij uitbreiden in/naar het moment-op-moment besef dat diep geworteld is in een nieuwe situatie. Dit gevoel van nieuwheid bouwt in ons een verwachting op over de overgangstijdlijn. Wanneer wij ons overgeven aan de leegte zijn wij in staat om onze trillingsfrequentie fijn af te stemmen en het in resonantie te brengen met een nieuwe tijdlijn die sterker uitgelijnd is met ons spirituele doel.
De geest van de beginner is een plaats waar wij ons leven moment-op-moment in goddelijke gemeenschap leven, binnenin luisterend voor de volgende stap en het gevoel van onze ziel toestaan, bevestigt om te dienen als de ster waar wij ons door laten leiden. Wij mogen de geest van een beginner zo vervullend vinden dat wij ervoor kiezen om daar te blijven als onderdeel van onze spirituele uitoefening. Alleen al het incorporeren van periodes van de geest van een beginner in/naar iedere dag zal ons helpen een sterke verbinding met ons innerlijke begeleiding te smeden.  

Weerstand tegen Verandering-Triggers en de "Spookstad" Ervaring
Als we in/naar weerstand gaan wanneer we een tijd van verandering binnengaan, mogen wij naar een overgangstijdlijn verschuiven die rijp is met wegversperringen, worstelingen en schaarste. Gewoonlijk ontmoeten we moeilijke overgangstijdlijnen wanneer we ons op de één of andere manier vastklampen aan het verleden. Wanneer wij proberen om het verleden met ons mee in/naar een nieuwe tijdlijn te dragen, ontmoeten wij een kil landschap. Dit is zeer gelijk aan een "spookstad" ervaring omdat wij in feite een geest zijn die een ruimte najaagt die we niet langer meer bewonen. Met andere woorden, is ons huidige moment niet langer meer levend binnenin de voorafgaande tijdlijn maar ons bewustzijn gaat ermee door om daar naar terug te reizen - om ons verleden na te jagen, zogezegd, en stijfkoppig te weigeren om wat geweest is los te laten.
Waar wij ons aan vasthouden is niet echt het verleden, want het verleden is een concept van het verstand. Waar wij ons aan vasthouden zijn de mensen, de situaties, de momenten en dingen die onze ervaringen op een voorbije tijdlijn representeren. Er is een energetische verbinding aan deze ervaringen van het verleden die van nature verslavend kan zijn. Het is deze verslaving dat ons vroegere momenten laat najagen zoekend naar dat wat het verstand heel goed kent.

Sta Jezelf toe om Vreedzaam te Bestaan in tijden van Verandering en Overgang
Proberen om aan een voorbije tijdlijn vast te houden gooit ons uit de uitlijning met de stroming van ons Hogere Zelf en verstoort de focus van onze missie hier. We kunnen niet lang in de spookstad van een voorbije tijdlijn bestaan zonder dramatische consequenties voor onze gezondheid en welzijn. Iedere keer dat je een overgang moeilijk vindt, ga dan een stille, meditatieve ruimte binnen en herverbind je met jouw Hogere Zelf. Sta jezelf toe om vreedzaam in de leegte te bestaan. Weldra zal de stroom van begeleiding opnieuw gestabiliseerd zijn, jou transporterend naar een nieuwe overgangstijdlijn waar jij jouw trillingsfrequentie fijn af kunt stemmen door je uit te lijnen met deze dingen die jou vreugde brengen.
Je zult vele elementen gewaarworden van jouw verleden binnenin een overgangstijdlijn, inclusief mensen, vormen van creatieve expressie, plaatsen, situaties en levenslessen. Deze elementen die in resonantie zijn met de frequenties van jouw overgangstijdlijn zijn energetisch hernieuwd. Jouw verbinding zal nu gebaseerd zijn op de nieuwe frequenties, de nieuwe visie en de nieuwe tijdlijn die je aan het activeren bent. Je zult ontdekken dat dingen veranderd zijn, hoewel; jouw relatie met een persoon meer liefdevol kan worden, jouw kunst of schrijfwerk mag nieuwe vormen, ideeën en stromingen aannemen; je mag bij jezelf gewaarworden dat je jouw woning opnieuw aan het inrichten bent en de frequenties daar in uitlijning aan het brengen bent met jouw nieuwe visie. Je mag jouw dieet veranderen en ervoor kiezen om nieuwe vormen van beweging te incorporeren die helpen de geest, het lichaam en de ziel uit te lijnen, zoals yoga of t'ai chi.
Tijdens een overgangsfase, zullen mensen, situaties en plaatsen die niet compatibel zijn met de nieuwe frequenties uit de resonantie vandaan vallen. Het is natuurlijk en begrijpelijk dat wanneer jij je eenmaal verbindt met een visie welke jou in/naar de toekomst zal dragen, dit ieder gebied van jouw leven zal beïnvloeden. Sommige mensen, situaties en interesses van jouw verleden zullen energetisch vernieuwd worden in jouw nieuwe leven terwijl anderen gedemagnetiseerd zullen worden en weg zullen vallen. Dit proces zal plotseling en abrupt zijn in sommige gevallen en geleidelijk in andere gevallen. Wanneer je bespeurt dat een persoon of een situatie jouw leven verlaat, omring hen dan met liefde en bedank hen voor de rol die zij in jouw leven gespeeld hebben. Houd in gedachte dat vrienden van het verleden ons nooit echt verlaten. We zijn altijd op een zielniveau met elkaar verbonden.
Wanneer je een verbinding met iemand vanuit een plaats van liefde en waardering loslaat, opent dit een ruimte voor een nieuw iemand om jouw leven binnen te komen. Leer om vreugdevol te bestaan op/in een overgangstijdlijn in een staat van verhoogd bewustzijn en verwachting en weldra zal je nieuwe mensen vinden, nieuwe situaties, nieuwe gebeurtenissen, en nieuwe momenten zullen jouw leven binnenstromen terwijl je naar een nieuwe tijdlijn getransporteerd wordt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen