woensdag, maart 19, 2014

Diegenen die Ontwaken Vrezen Hun Hart Sprankelingen - 18 Maart 2014 / Brenda Hoffman


Diegenen die Ontwaken Vrezen Hun Hart Sprankelingen
18 Maart 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Diegenen volledig verstrikt in de 3D en onbewust voor deze overgang zijn begonnen om over hun toekomst en hun hart na te denken. Tot recentelijk, hadden zij weinig interesse in trekken aan hun diepste gevoelens, aan het hart, want zij geloofden dat hart wisselwerkingen een signaal van zwakte waren - hun intellect heerste.
Diegenen van jullie die "werken" aan leven vanuit jullie hart - en werk is het juiste woord voor jullie overgang, want het intellect naar het hart is nu niet bereikbaar zonder enige focus om dat aldus te doen - vinden iets dergelijks moeilijk om te begrijpen. Want jullie geloven dat een familielid, baas, kind, politieke leider of de wederhelft geen hart heeft. Echter, diep binnenin, weten jullie dat allen een hart hebben. Sommigen, zoals jullie, openden die van hen terwijl anderen een beschermende barrière opwierpen.
Jullie hebben allemaal beschermende hart barrières gecreëerd in één of meerdere van jullie Aarde levens, want jullie zouden jullie angst lessen niet hebben kunnen voltooien zonder dat te doen. Misschien houd je ervan om te denken dat diegenen die "harteloos" schijnen te zijn nu trage leerlingen zijn of wensen om hun angstlessen te verlengen. Beide en geen van beide zijn de waarheid. Want jullie allemaal hebben gelijksoortige gevoelens ervaren of jullie zouden in deze tijd niet aan het overgaan zijn.
Het concept dat je ook harteloos geweest bent is iets waarover je zou mogen wensen om na te denken. Want dat verwijdert gedachten dat je beter dan anderen bent, dat jij jezelf of anderen geen schade zou kunnen berokkenen of dat je boven wreedheid staat. Iets dergelijks is niet waar. Want inderdaad, het vereist duizenden aan jaren en vele levensspannen voor de meesten van jullie om alle facetten van angst te verwerken. Slachtoffer, verzorger, misbruiker naar zuiver paniek. Allen mogen nochtans een deel van je zijn of zijn dat geweest.
 
Diegenen die diep verstrikt blijven in het angst continuüm zijn weinig anders dan jij.
Hoewel sommigen verkozen om op een ietwat andere sequentie dan jullie te leren, want vanaf de laatste grote energie uitbarsting, stemden alle Aarde entiteiten ermee in dat er weinig in angst over was om te leren en wensen om naar een nieuwe les te verhuizen.
Aldus is het dat iedereen in/naar nieuwe liefde lessen verhuizen.
Diegenen van jullie die dit materiaal lezen zijn waarschijnlijk in/naar eerstegraads stadiums van liefde verhuisd. Liefde zou nog niet het centrale punt van jullie leven kunnen zijn, maar jullie zijn je volledig bewust van deze nieuwe les en doen jullie best om in/naar een op liefde gebaseerd leven te verhuizen. Dit aldus te doen is een proces. Net zoals dat waar was van het in angst te leven.
Als je die gedachte een beetje verder neemt, besef dat diegenen die nog maar net beginnen om fonkelingen van hun nieuwe les te ontvangen, mogelijk niet begrijpen waar zij in/naar verhuizen. Begreep jij het belang van de letter A toen je voor het eerst geïnstrueerd werd om woorden te vinden die met de letter A begonnen? Nee, inderdaad. Je deed wat de leraar van je vroeg en begreep niet volledig dat hij of zij jou hielp jouw leven met nieuwe opties uit te breiden.
Aldus is het voor diegenen die nog maar net in/naar liefde verhuizen. Hun liefde indicatoren zullen niet zo duidelijk of breed zijn als die van jullie - slechts kleine glinsteringen van licht. En aldus is het dat diegenen die niet liefdevol met/ tegen jou geweest zijn, je de volgende paar weken zouden kunnen verrassen met een liefdevolle handeling of gedachte.
Zij zullen bevreesd zijn door een dergelijke 'zwakheid' want zij zijn volledig uitgelijnd - denken zij - met hun intellect. Als zij zich voelen alsof ze iemand willen knuffelen of een intuïtieve gedachte hebben dat het accuraat bewijst, zullen zij bevreesd zijn. Het resultaat van die vrees is een oplossing om zelfs meer vanuit het intellect te leven, want dat is alles dat zij denken dat zij kennen. Dus voor de volgende paar weken, mag je gewaarworden dat diegenen van het intellect zich vreemd gedragen - liefdevol het ene moment, gemeen of een dergelijke actie de volgende. Niet omdat zij nu meer hekel aan je hebben - maar omdat zij bevreesd zijn door hun innerlijke verschuiving.
De voor de hand liggende vraag is hoe zij het niet kunnen weten als zij instemden met de verschuiving? Zij deden dat aldus onderbewust net zoals dat dit het meeste van jullie 3D levens voor jullie waar was. Misschien had je een 'denkbeeldige" speelkameraad. Misschien had je intuïtieve boodschappen waarvan jouw ouders je vertelden dat zij niet accuraat waren - zelfs al waren zij dat wel. En zeer zeker negeerde je iedere bezoeker die niet van de Aarde was. Slechts een paar van jullie stonden deze sensaties en wisselwerkingen toe om een deel van jullie leven uit te maken tot recentelijk. Zo is het ook voor diegenen die nog maar net ontwaken.
Zij wensen niet om anders te zijn. En omdat zij hun intuïtieve gevoelens zoveel als mogelijk is uitzetten, zijn zij zich er nog niet bewust van dat jullie hartmensen de toekomst zijn. Voor nu, zitten zij klem in hun intellectuele wereld.
Deze overgang is meer globaal/algemeen dan waar wij of jullie op anticipeerden. Diegenen die erop staan om in vrees te leven zullen dat niet aldus voor eeuwig doen. En diegenen van jullie die jullie hart al opgeëist hebben en beginnen te verwerken wat het voor jullie betekend, springen van vreugde binnenin jullie wezen.
Diegenen die het meest gevuld lijken te zijn met haat en razernij zullen verzachten. En zij zullen dat bijna voor jullie ogen doen. In het begin zullen jullie hen niet vertrouwen, maar als zij hun verzachting op zovele manieren herhalen zullen jullie vreugdevol worden want dat betekend dat jullie die persoon, die plaats of dat ding niet langer meer hoeven te vermijden. Jullie hebben de vrijheid om te zijn en zullen in verbijstering toekijken als diegenen waarvan jullie denken dat zij de duisterste harten hebben een gelijkaardige vreugde vinden.
Misschien is het gemakkelijker om te begrijpen als we terugkeren naar een analogie die wij eerder gebruikt hebben. In de vroege 1960er jaren USA, consumeerden alleen excentrieke mensen yoghurt. Het was een product dat achter op de planken stond van een paar exotische en gezondheidsvoedsel winkels. Vandaag de dag is het zo een geaccepteerd en alledaags voedsel dat kinderen om yoghurt vragen.
Zo zal het ook zijn met diegenen die nog maar net ontwaken. Jullie en zij zullen het in het begin vreemd vinden, maar na een korte periode zal geen van beide van jullie zich herinneren wanneer het was dat je die persoon, die plaats of dat ding vreesde.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten