maandag, maart 31, 2014

De Ster Ouderen: De Landingssequentie is Nu Begonnen - 29 Maart 2014 / Aluna Joy Yaxkin


De Ster Ouderen
De Landingssequentie is Nu Begonnen
Het Komende "Nieuwe Aarde"Portaal
29 Maart 2014 / Aluna Joy Yaxkin
 
Aluna: Ik zag een grap online. Het gaat zo … "Deja Poo … Het gevoel dat je deze troep eerder gehoord hebt". Het is een echte uitdaging geweest voor visionairs om om te gaan met en te schrijven over wat er gebeurde gedurende de laatste 16 maanden zonder je te voelen als een overslaande plaat. Wij hebben het gevoel dat wij dezelfde dingen steeds maar weer opnieuw vertellen … idealen, concepten, symptomen herformulerend totdat zij helemaal geen betekenis meer schijnen te hebben. We waren op een raket-schip en knalden naar een nieuwe bestemming ons ondertussen voelend als een overslaande, ouderwetse, 45-toerenplaat. Zo is het wel genoeg! … En toen was daar deze ochtend een kleine scheur in de voering van de volgende werkelijkheid … En jullie hebben er geen idee van hoe moeilijk het voor mij was om dit te posten. Ik heb het gevoel of ik hier een risico voor jullie neem.

Van de Ster Ouderen.
Het is hier . . .
Jullie hebben in een universele 'crock-pot'(langzame koker) gezwommen sinds 22 December 2012. Jullie hebben geprobeerd om het, zonder veel succes, te vermijden of ermee te vermengen, je over te geven aan de verpletterende hitte van ongedefinieerde, ongekende transformatie ongeacht welke richting jullie ook opgingen. Het is echt verwarrend geweest aangezien jullie innerlijke kompas niet jullie echte noorden aangewezen heeft. Jullie hebben een moeilijke tijd gehad met het behouden van jullie centrum en het verlies van het overzicht van jezelf. Overvloed is uitdagend geweest. Het handhaven van jullie gezondheid was verwarrend. Relaties werden opnieuw geëvalueerd en verschoven vaak. Vele collectieve koerscorrecties hebben veel mensen middenin het creëren van iets achtergelaten, en dat dan ineens de energie wegviel, je voelde je overdonderd toen je achtergelaten werd en het onafgemaakte project vasthield.
. . . de landingssequentie is nu begonnen in een "Nieuwe Aarde" Portaal. Dit is de langzame brandende fase voor de landing. Het wordt van brandstof voorzien door de druk te versnellen wat veroorzaakt wordt door de toenemende zwaartekracht-aantrekking van de Nieuwe Wereld die jullie gecreëerd hebben. Jullie zijn eindelijk met jullie landingssequentie begonnen om neer te strijken in/op deze Nieuwe Wereld. Dit werd getriggerd door de sprong die jullie op 22 December 2012 maakten.
Er is nu teveel zwaartekrachtdruk voor jullie lichaamsgeheugen om af te weren wat eraan komt. Het oude geheugen van jullie lichaam staat op het punt om het op te geven en eindelijk met de nieuwe frequenties te versmelten om het volledige voertuig waar jullie in zitten op te waarderen. Het oude magnetische gebied dat jullie werkelijkheid op z'n plaats hield is aan het vervagen en laat jullie los … en wordt vervangen met een nieuw gebied van aantrekking. De meesten van jullie gaan hiervan houden. Deze zwaartekracht-aantrekking kan een groot aantal van controversies veroorzaken en sommige mensen zullen proberen om Obi-Wan te zijn (uit de Star Wars films), zodat zij de Ster des Doods trekstraal kunnen uitschakelen. Maar deze drang om het proces te stoppen is de angst van hun lichaam en de oude wereld illusie/geheugen dat spreekt. Jullie voelen de magnetische aantrekking van jullie Nieuwe Wereld. Jullie geheugen is bezig eindelijk los te laten.


Wat eens een mentale/emotionele spirituele reis was is bezig nu een onophoudelijke, aldus intense, fysieke transformatie te worden. Jullie spirituele pad wordt nu iets dat jullie fysiek 24/7 zullen leven. Sommige mensen zullen ervoor kiezen hun lichamen neer te leggen en ons aan de andere zijde te ontmoeten. Maar diegenen die op koers blijven, zij zullen een volledige nieuwe opstart (reboot)/opwaardering ervaren van een op menselijk, Aards gebaseerd lichaam in/naar een geïntegreerd kosmisch lichaam.
Omdat jullie kiezen dit te doen, zullen nieuwe en meer intense lichaamssymptomen de aanwijzingen zijn dat jullie dichterbij een landing komen. De mensheid is in een roodhete, langzame roosterende, her-entree verbranding, en het staat op het punt om fase één binnen te gaan in het verduisteringsvenster, welke een "Nieuwe Aarde Portaal" is die plaats zal vinden in April van 2014. Dit is het eerste stadium van een zeer ingewikkelde en gecompliceerde her-entree en landingssequentie. Wij weten dat jullie HIER EN NU gereed zijn om te springen … Maar dit moet langzaam en gestaag gaan, aldus koerscorrecties gemaakt kunnen worden die jullie in staat zullen stellen op precies de juiste frequentie te landen.
Jullie prachtige Aarde voelt deze fysieke transformatie ook. Een tamelijk rustig deel van de "ring van vuur" wordt nu geactiveerd (Verscheidene 28 Maart 5.0+ aardbevingen in California en een X-klasse Zonnevlam op 29 Maart zijn voorbeelden van aanwijzingen voor deze transformatie). Lichtwerkers hebben grote aardbevingen afgehouden aan jullie westkust gedurende verscheidene jaren. Maar de zwaartekracht-aantrekking van de Nieuwe Wereld wordt te sterk voor wie dan ook om te controleren. Vreemd extreem weer is een deel van jullie Aarde voorbereiding om in de nieuwe frequenties te landen. Veel mensen zullen in staat zijn om met hun fysieke oren de stijgende frequenties te horen - geluidsstromingen van de Aarde (de Aarde is een lage toon - de zon is een hooggestemde toon). Wanneer jij je focust op de geluidsstromingen, zal het je helpen om in synchronisatie te blijven met de Aarde, de zon en het landingsproces dat de mensheid en de Aarde omvat.
Wat dit voor jullie voor nu betekent gedurende de volgende paar maanden, en todat jullie Aarde landt … Jullie zullen onder ogen moeten zien om volledig in de huidige moment werkelijkheid te leven. Jullie zullen het onmogelijk vinden om je vast te houden aan de illusies van het verleden en te manifesteren in een lineaire tijd formaat/opmaak. Jullie zullen alles fijn afstemmen met een duizelende hoeveelheid aan kleine koerscorrecties die jullie het hoofd zal doen laten overlopen.
Terwijl de energie vooruitgaat en de Nieuwe Aarde zwaartekracht sterker wordt, zouden gevoelige mensen meer beïnvloed kunnen worden. Deze gevoelige mensen zouden zich afgeranseld kunnen voelen vooral voor en na aardbevingen en/of natuurlijke rampen, en 24 uren na een X-klasse zonnevlam en/of alles dat een grote hoeveelheid van de populatie van de Aarde in één keer beïnvloedt. Ondersteun jullie visionairs en gevoelige mensen wanneer dat nodig is. Hun taak is om jullie een blik te geven over wat er vervolgens komt, en om jullie te helpen je erop voor te bereiden … en zij betalen een hele grote prijs voor deze taak (er is gewoonlijke één gevoelig persoon in iedere familie).
Het merendeel van de mensheid zal niet in staat zijn te verbergen wie zij zijn en wat zij voelen (positief of negatief). Hoewel de meeste mensen zich het vasthouden van een positieve intentie eigen gemaakt hebben, zullen jullie vinden dat het gemakkelijker is om precies daar te ZIJN waar je bent en jezelf niet te be/veroordelen zelfs als jij je negatief voelt. Er zal minder weerstand zijn bij het met de stroming mee te gaan, specifiek wanneer je eenmaal begrijpt dat negatieve gevoelens voorbij zullen gaan. Denk eraan … wat je weerstaat zal standhouden. Wat je weerstaat zal een innerlijk monster worden dat jou uit zal putten. En dit zal van moment op moment veranderen. Net zoals een klein kind dat valt en huilt, en een moment later, lachen zij en spelen ze weer. De mensheid zal deze slingerende gevoelens in golven verwerken. Op deze manier is er altijd ergens ondersteuning voor jou aangezien sommige mensen tamelijk laag aan mogen voelen, terwijl anderen hoog zullen zeilen. Je kunt het gekozen pad van wie dan ook op dit punt be/veroordelen, en wij weten dat jullie ook in die van jullie ondersteund willen worden. Iedereen zal deze slingerende landing op andere manieren en op andere snelheden ervaren. Herinner je spirituele gereedschapskist die je verzameld hebt, dit zal jouw landing ondersteunen. Je zult deze gereedschappen nodig zijn, en je zult ook nieuwe gereedschappen verwerven voor de geavanceerde energieën die eraan komen. Acceptatie zal het woord van keuze zijn deze volgende maanden. De deuropening terug naar de oude manieren zal voor jullie gesloten zijn. De Aarde en jullie lichamen zullen transformeren.
Dit is allemaal een onderdeel van de landingssequenties. Het is intens … Jullie geheugen zal het niet leuk vinden. Jullie spirit zal ervan houden. De landing van de Nieuwe Aarde van de mensheid komt eraan en IEDEREEN zal uit de cocon vandaan barsten waar jullie in geweest zijn … En jullie zullen weldra de zoete atmosfeer van een zuivere en schone wereld ademen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Aluna Joy Yaxkin © www.AlunaJoy.com 1995-2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten