zaterdag, maart 08, 2014

De Aartsengeloi van de ELOHIM - Boodschap aan ALLEN - 7 Maart 2014


De Aartsengeloi van de ELOHIM
Boodschap aan ALLEN
7 Maart 2014 / Karen Doonan

Groeten geliefde kinderen van het LICHT wij zijn de Aartsengeloi van de ELOHIM en wij komen om te ondersteunen en om onze energieën te verwoorden zodat ALLEN nu in/naar de Nieuwe Aarde in WAARHEID mogen verhuizen en volledig OVER mogen GAAN. Wij sturen onze energieën dwars over, door en binnenin de planeet Aarde uit, zowel in hun niet menselijke als menselijke gestalte want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.  
Wij vragen aan Allen om naar voren te treden om hun kinderen in de menselijke gestalte te ondersteunen terwijl zij nu hun plaatsen innemen in het menselijke ras om WAARHEID te LEVEN en om de WAARHEID VOLLEDIG te VERANKEREN op en binnenin de Planeet Aarde. Dit was altijd bedoeld te ZIJN want de LIEFDE welke IS straalt nu helder en uitbreidend dwars over en binnenin de Planeet Aarde, zoals ALLEN binnenin en rondom het UNIVERSUM van 3 zich voorbereiden op de aankomst van de KINDEREN VAN HET LICHT in de gestalte die zij in WAARHEID in het menselijke ras genomen hebben.
Wij plaatsen de symbolen van de GOUDEN ANKH van het EEUWIGE LEVEN binnenin de ZONNEVLECHT van onze kinderen, wij plaatsen de STAAF en de STAF van LICHT binnenin de HARTRUIMTE van onze kinderen en wij plaatsen de DUIF VAN VREDE boven en onder onze kinderen zodat zij deze symbolen en coderingen mogen ontvangen in de LIEFDE WELKE IS en de stroom toestaan om op NATUURLIJKE wijze hun beweging toe te staan en dwars over en binnenin de planeet Aarde te stromen.  

ALLES is niet zoals het toeschijnt te zijn voor het blote menselijke oog van het menselijke voertuig, want het menselijke voertuig is niet voorbereid om dat te zien wat zich nu ontvouwt, energie op een menselijk bewust wakend geestesniveau wordt eruit gefilterd omdat het niet gemanifesteerd wordt als een kleur, een nuance of een object. Terwijl de energieën nu hun werk in WAARHEID beginnen, bereidt het menselijke voertuig zich voor op een SNELLE en PLOTSELINGE uitbreiding op alle niveaus van de menselijke levenservaring. Voor diegenen van jullie die zich persoonlijk en volledig met ons verbinden op jullie menselijk bewust wakende geestesniveau vragen wij aan jullie om je voor te bereiden op snelle synchronisaties. Dit is een tijd van GROTE UITBREIDING op alle beschikbare niveaus van werkelijkheid die zich nu geopend hebben voor het menselijke ras op de planeet Aarde.

Wij plaatsen de coderingen : 
TURQUOISE   333 22 11 000 777 11 22 66 88 99 11111111
AQUA  22 22 22 99 777 111 00 00 00
SCHARLAKENROOD 333 333 333 333 333
DIAMANT 111 111 111 111 111
GOUD 999 999 999
PLATINUM 333 444 222 333 333 333 

Wij vragen aan jullie om in deze tijd ADEM TE HALEN en te ZIJN, dit is het moment waarin jullie incarneerden waarin deze informatie en deze uitbreiding op een menselijk bewust wakend geestesniveau te ontvangen. De geboorte van het GOUDEN TIJDPERK VAN DE MENSHEID is NU geliefden, de AARTSENGELACHTIGE energieën KEREN nu TERUG naar de planeet Aarde in hun uiteenlopende vormen om FYSIEK te helpen bij de geboorte van de nieuwe werkelijkheid die nu onder jullie voeten luister bijzet.
LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag - want LIEFDE IS GEWOON en LIEFDE is het waarachtige weefsel van het bestaan, de kinderen van het LICHT keren hun gezichten nu naar de ZON en begrijpen dat de DUISTERNIS nooit WAARHEID was, WANT LIEFDE IS GEWOON en JULLIE ZIJN.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Doonan, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen