donderdag, maart 06, 2014

De Aartsengeloi van de ELOHIM - Boodschap aan de Mensheid - 5 Maart 2014


De Aartsengeloi van de ELOHIM
Boodschap aan de Mensheid
5 Maart 2014 / Karen Doonan

Groeten geliefden wij zijn de Aartsengeloi van de ELOHIM en wij komen om te begeleiden en te ondersteunden terwijl ALLES nu in/naar positie beweegt en hun plaatsen innemen om het menselijke ras door de PORTALEN heen naar de Nieuwe Aarde dimensionale werkelijkheid te leiden. De PORTALEN zijn nu bezig op te starten, hiermee bedoelen wij dat diegenen die hier zijn om door voornoemde portalen heen te gaan nu de codering en de opwaarderingen ontvangen die noodzakelijk zijn voor hun menselijke energie handtekening, met het oog op dat zij nu volledig UIT mogen LIJNEN en mogen MAGNETISEREN met hun GEKOZEN Nieuwe Aarde werkelijkheid.
Het moet herinnerd worden geliefden dat op ZIEL niveau het plaatje KRISTAL helder is, de beweging van de energieën rondom jullie, door jullie en binnenin jullie is de begeleiding van JULLIE ZIEL die iedere beweging bekijkt en uitbreidt welke zich voordoet op een menselijk bewust wakend geestesniveau. Wij zijn in deze tijd bij jullie ALLEMAAL, wij maken onze aanwezigheid bekend op zowel onze menselijke als onze niet menselijke gestalten en velen werken nu actief met de symbolen die hun ZIEL aan hen gepresenteerd heeft om verder met de WAARHEID uit te lijnen.
De Aartsengeloi zijn de bewakers van de Planeet Aarde in het UNIVERSUM van 3 en dit wordt nu volledig OP de planeet Aarde geboren, velen van jullie hebben gevraagd en bepleit om een fysieke representatie te hebben van wat jullie op een ZIEL niveau in jullie wakende menselijke bewuste externe werkelijkheden WETEN, en wij begeleiden DUIDELIJK dat dit is wat zich nu aan het vormen is op en binnenin de Planeet Aarde want het is geen WAARHEID om aan te nemen dat het menselijke ras het enige ras is dat in staat is op het oppervlak van en binnenin de planeet Aarde te lopen.

De vereiste frequenties om dit toe te staan te manifesteren breiden zich nu uit en verankeren zich zowel binnenin als op de Planeet Aarde en wij begeleiden duidelijk dat dit zich zal uitharden en manifest zal zijn in de externe wakende menselijke werkelijkheid welke genoemd wordt de menselijke levenservaring. Velen van jullie zijn volledig uitgelijnd en bewegen nu in/naar hun plaats om verder te ondersteunen en ondersteund te worden en ook om met en aan de zijde van voornoemde Aartsengeloi te werken.
Wij sturen de volgende codering uit naar ALLEN op en binnenin de planeet Aarde en wij sturen veel liefde en vele zegeningen uit naar onze kinderen in hun menselijke gestalte op en binnenin de planeet Aarde.
111 22 444 888
33 77 88 99 00000
11111111 22 22 33 44
555 22 11 111 88 888 999
9999999999
222 44 55 99 11111111
0000000000000
Het werd altijd begeleid dat het menselijke ras niet langer alleen zou lopen want in WAARHEID hebben zij NOOIT alleen gelopen en nu wordt dit volledig op en binnenin de planeet Aarde geboren in deze tijd. Wij vragen aan jullie om in het LICHT van de WAARHEID te staan en om de wonderen toe te staan die ernaar streven om rondom jullie, door jullie en binnenin jullie geboren te worden naar de vorm en om gestalte aan te nemen. VERTROUWEN en GELOOF in ZELF en het proces dat zich nu snel rondom jullie, door jullie en binnenin jullie ontvouwd zal jullie WAARHEID op nieuwe niveaus van jullie Wezen op deze planeet laten zien.
BEN in vrede/vreedzaamheid geliefden want ALLES IS GEWOON en ALLEN ZIJN.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Doonan, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen