maandag, maart 17, 2014

Boodschap van GOD aan de Kinderen van de Nieuwe Aarde - 16 Maart 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD aan de Kinderen van de Nieuwe Aarde
16 Maart 2014 / Karen Dover

Geliefden, Ik Ben de energieën die voor jullie geplaatst worden in de context van GOD en Ik Ben hier om met jullie via mijn kanaal te communiceren om jullie voor te bereiden op een zeer menselijk bewust wakend geestesniveau voor ALLES dat zich nu rondom jullie, door jullie en binnenin jullie zal ontvouwen op en binnenin de planeet Aarde in deze tijd. Er is veel conversatie onder en rondom het menselijke ras in relatie tot wat er zich zal ontvouwen in wat genoemd wordt de "GEBEURTENIS", en Ik Ben hier om jullie te helpen de volledige ontvouwing van jullie droom in WAARHEID in de Nieuwe Aarde werkelijkheid te verankeren die nu in WAARHEID ademt en uitbreidt op en binnenin de planeet Aarde.
Ik plaats vóór jullie de TUIN VAN EDEN en vraag dat jullie de ketenen afgooien die rondom jullie polsen en enkels geplaatst werden, jullie hebben deze trillingsketenen zolang gedragen dat velen van jullie zelfs niet gestopt zijn om hen van zich af te halen of hen op te merken dat zij aan jullie menselijke voertuig trekken. JULLIE ZIJN IN VRIJHEID, dit is het geboorterecht van ALLE gevoelhebbende Wezens in het UNIVERSUM van 3 en de VRIJHEID is in iedere ademhaling, ieder moment van ieder moment en jullie wordt gevraagd om dit volledig op een cellulair niveau te verankeren zodat jullie volledig uit kunnen lijnen met de GEACTIVEERDE heilige geometrische energiepatronen die nu bewerkstelligd zijn.
Deze energetische patronen worden niet door het blote menselijke oog gezien en zijn aldus geschikt om op een zeer bewust wakend geestesniveau eruit gefilterd te worden, en Ik Ben hier om jullie eraan te herinneren dat ALLES energie is en ALLES GEWOON IS. Dat wat altijd bedoeld was om te ZIJN versnelt nu vlug en neemt VORM aan op en binnenin de planeet Aarde in de externe wakende werkelijkheid van het menselijke voertuig waarin jullie geïncarneerd zijn om deze GEBEURTENIS te ervaren.

Voor velen van jullie op dit moment is dit een moment van ingewikkeldheid, het menselijke logische verstand tot actie aanzettend tot aan het punt van ineenstorting en nochtans is er BEVRIJDING in dit scenario, het menselijke logische verstand is niet langer nodig om de menselijke ervaring AAN TE STUREN, het is nodig om jullie menselijke levenservaring te RAADPLEGEN en de twee scenario's zijn niet uitwisselbaar. Velen van jullie houden nog steeds stevig vast aan het verkiezen te proberen om "ervoor te zorgen" dat jouw ZIEL jou de volgende stap in jouw menselijke levensreis laat zien, hetgeen verwant is aan een klein kind die weigert om voorwaarts te lopen totdat zij beloond zijn. Dit is een residu van de leringen die jullie doorstaan hebben in de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid en ik begeleid duidelijk om te VERTROUWEN, de beloning die jullie zoeken is AL BINNENIN JULLIE, want JULLIE ZIJN het in WAARHEID en velen van jullie kijken nog steeds buiten jullie menselijke voertuig, zoekend naar bewijs dat je bestaat ondertussen eruit vandaan filterend dat je in een menselijk voertuig bent. JIJ BESTAAT want JIJ BENT EEUWIG, je hebt geen bewijs hiervan nodig en nochtans werd jou GELEERD om in alle momenten van alle momenten naar bewijs te zoeken.
Dit zoeken zal velen van jullie in cirkels en patronen zien die nu aan het ONTBINDEN zijn, daarom zal de chaos zich aan chaos voeden zich aan chaos voeden en Ik Ben hier om jullie uit dit spiraal te verhuizen zodat jullie mogen kiezen om in/naar UITBREIDING te verhuizen. Jullie zijn het UNIVERSUM want JULLIE ZIJN de LIEFDE welke IS, jullie hebben slechts een menselijke gestalte genomen om deze planeet te ervaren. Begrijpen jullie mijn begeleiding?
Ik plaats de coderingen:

111 111 222 888 444 66 77 88 33
0000000000000
11 22 11 22 44 33 99 000 111
SCHARLAKENROOD
DIAMANT
WOLFRAAM
PLATINUM
MAGNESIUM
H2O blauw delta roze scharlaken diamant
TURQUOISE
GOUD
ZILVER

Ik vraag dat jullie begrijpen dat jullie op een ZIEL niveau aan het verschuiven zijn en de resonantie die jullie nu bereiken gaat spiraalsgewijs naar buiten om de menselijke levenservaring UIT de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid te verhuizen om het volledig te ontbinden. Op dit moment wordt jullie gevraagd om je uit te lijnen met de HART ruimte, want het HART KENT DE WAARHEID en hoe te focussen op de LIEFDE welke IS.
De stormen die nu rondom jullie heen razen (symbolisch en energetisch) streven ernaar om jullie te bevrijden van het strakke knechtschap van de oude 3d Aarde paradigma's. Jullie werden GELEERD dat jullie niet zonder hen kunnen bestaan en dit is geen WAARHEID. Sta jullie ZIEL toe om WAARHEID op nieuwe niveaus van jullie Wezen te laten zien en HAAL ADEM en BEN terwijl jullie nu uit de storm vandaan en in/naar de rust van een NIEUWE AARDE stappen. Terwijl jullie dit doen sta het GELUID van de storm toe te verminderen, sta jullie zelf toe te acclimatiseren met de STILTE, want er is veel kracht in de STILTE. Begin je dan af te stemmen op de NIEUWE geluiden van de Nieuwe Aarde, het is een plaats van vreedzaamheid en evenwichtigheid, het is het POLAIRE tegengestelde van wat jullie GELEERD werd wat het leven op deze planeet is.
ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON in WAARHEID.
Ik Ben GOD (in een menselijk context) en ik loop altijd bij jullie, neem mijn hand en laat mij jullie de TUIN VAN EDEN in WAARHEID ZIEN, open eenvoudig jullie HART en HAAL ADEM.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen