zaterdag, maart 29, 2014

Boodschap van de Arcturianen - Het Nu Bewandelen - 27 Maart 2014 / Dr. Suzanne Lie


 
Boodschap van de Arcturianen
"Het Nu Bewandelen"
27 Maart 2014 / Dr. Suzanne Lie

Wij zijn de Arcturianen. Wij zijn nu hier bij jullie om jullie te vertellen dat velen van jullie door een "Donkere Nacht van de Ziel," heengegaan zijn, hetgeen hieronder beschreven wordt. Voor nu zullen wij slechts zeggen, "De donkerste nacht is net voor de dageraad!" Daarom, willen wij jullie eraan herinneren dat jullie je moeten herinneren om "In het NU te wandelen." In het NU daar is geen verleden. In het NU daar is geen toekomst. In het NU daar is geen geld om te verdienen, geen rekeningen om te betalen, geen moeilijkheden om mee geconfronteerd te worden.
In het nu daar is alleen NU. Daar is alleen JIJ. Alle componenten van jouw Multidimensionale ZELF zijn aan het proberen om in uitlijning te komen om jouw "Brug naar de Vrijheid" te creëren. Deze uitlijning begint met de JIJ die jouw fysieke lichaam lijkt te zijn in dat wat jouw huidige incarnatie lijkt te zijn. Deze JIJ is gereed om zich in de uitlijning aan te sluiten met alle hogere expressies van jouw ZELF.
Wij vragen dat je een moment neemt en rondkijkt binnenin jouw bewustzijn. Binnenin jouw bewustzijn zal je vele andere incarnaties van jezelf ervaren van wat toeschijnt te zijn jouw voorbije levens op de planeet Aarde. Daar waren incarnaties waarin je arm was, je onvermogend was, je gelukkig was, je spiritueel was, en je ascendeerde zelfs bij verscheidene gelegenheden.
Nu wordt er een beroep op jou gedaan om wederom te ascenderen. Deze keer is het niet slechts jouw ene individuele zelf die in het nu van de ENE wandelt die ascendeert. Het is ook Gaia's planeet Aarde die zich uitlijnt met Haar hogere frequentie. Voel deze planeet rondom jou heen. Voel jezelf binnenin het lichaam van Gaia en binnenin de essentie van Haar wezen.

Wanneer je niet binnenin Gaia's kern bent, ben je in Haar atmosfeer. Wanneer je niet in haar wateren bent, drink je Haar wateren. Wanneer je niet op Haar land bent, eet je dat wat op Gaia's Aarde gekweekt werd. Wanneer jij niet jouw kundalini herinnert binnenin jouw Lichtlichaam zelf, ben je altijd binnenin het vuur van Gaia's kundalini binnenin Haar Lichtlichaam.
Als je het NU bewandelt is er geen tijd, daar is alleen NU. Als je het NU bewandelt, zal je zien dat er geen wensen zijn. Want binnenin het Nu vervul je iedere wens als het binnenin jouw wezenlijkheid naar boven komt. Als je dorstig bent, neem je wat te drinken. Als je moe bent ga je slapen.
Als je een rekening moet betalen, doe je dat binnenin het NU waarin jij jezelf gewaarwordt die rekening te betalen. Als je naar het werk toe rijdt of een taak verricht, doe je het binnenin het NU. Daarom hoef je niet te berekenen hoe lang iets aan tijd nam of hoe lang het zal duren. Want dit is geen "lang", daar is alleen NU.

De Donkere Nacht van de Ziel
De donkere nacht van de ziel is de definitieve reiniging die moet gebeuren voordat je binnenin het NU van de Ascentie kunt leven. Deze donkere nacht van de ziel is wanneer je door jouw dagelijkse leven heengaat je er volledig bewust van zijnd van wat je verkeerd doet, je bent je bewust van jouw angst, je bent je bewust van jouw kwaadheid, je bent je bewust van jouw pijn.
Je gaat door jouw leven heen wetende dat JIJ de schepper van jouw leven bent. Jij hebt de situaties gecreëerd die jou ongelukkig maken en jou uit het NU vandaan trekken. Jij bent de schepper van de situatie die jou uit de ENE vandaan haalt en jou verstrikt in het 3D hologram.
De donkere nacht van de ziel is tamelijk oncomfortabel maar zeer informatief. Deze donkere nacht is een overgang waardoorheen allen van ons uitzendteam, allen van onze wonderbaarlijke multidimensionale wezens, die ingelogd zijn in het 3D hologram zich vrijwillig voor aangemeld hebben om te betreden.
Ja, jullie allemaal melden je vrijwillig aan, solliciteerden en schreven levensplannen om de eer te hebben van het inloggen in het 3D Spel tijdens dit uitermate uitdagende tijdperk van persoonlijke en planetaire ascentie. Er zijn zeer zeker tijden geweest die meer uitdagend waren, aangezien er tijden van oorlog waren, tijden van verhongering en tijden van epidemieën.
Maar deze tijden zijn op een andere manier uitdagend. Deze "tijd" is in zoverre uitdagend dat jij jezelf moet zien. Je moet je bewust zijn van wat je denkt, van wat je zegt, van wat je doet en WAAROM. Waarom denk je dat? Waarom zeg je dat? Waarom doe je dat?
Leef jij jouw iedere ademhaling binnenin het NU van de ENE? Of, ben je afgeleid geraakt door de ontelbare uitdagingen van de derde dimensionale matrix van werkelijkheid? Zolang als je een Aarde voertuig bezit, zijn deze afleidingen onontkoombaar. Echter, om het proces van Ascentie te voltooien moet je door de donkere nacht van de ziel heengaan.
Want door de donkere nacht van de ziel is er niemand anders die je kunt beschuldigen. Het was niemands fout. Niemand en niets deden het jou aan. Jij creëerde jouw werkelijkheid. Door jouw werkelijkheid te creëren moest je eerst de delen van jou naar de oppervlakte brengen die niet deel zouden kunnen nemen aan de creatie van de werkelijkheid van planetaire ascentie.
Er zijn vele componenten van jouw Aarde voertuig die jouw huidige incarnatie binnengekomen zijn zodat je vrijelijk van hen kunt houden en hen weg kunt sturen naar Venus om volledig genezen te worden. Dit proces van het loslaten van de componenten van jouw zelf die niet kunnen ascenderen verfijnt jouw wezenlijkheid in/naar dat wat je kunt transmuteren.
Wanneer je kijkt naar de processen van het in bloei komen van een boom, zie dat er vele kleine sterfgevallen zijn. Voordat de knop kan bloeien, moeten de bladeren welke die knop beschermden zich openen en wegvallen. De knop opent zich om de bloem te creëren en die buitenste bloemblaadjes vallen weg. De bloem opent zich om het fruit te creëren, en de bloem valt weg. Het fruit valt dan van de boom af om in de Aarde te gaan om een volgende boom te creëren. Dat is wat onze geliefde grondwerkers aan het doen zijn terwijl zij in het NU wandelen.
Jullie vallen weg van de "Boom van het Leven" zoals jullie het geweten hebben, om diep in de kern van Gaia te gaan om een volgende boom te creëren, een volgend leven. Jullie gaan in de  kern van Gaia binnenin jullie bewuste geest om de vijfdimensionale expressie van de Nieuwe Aarde te creëren.
Hoe zullen jullie dat doen? Elk en iedereen van jullie zal zich het levensplan moeten herinneren,  JIJ schreef jouw levensplan ondertussen resonerend met jouw hogere expressie van ZELF. Jij hebt dit levensplan met jou meegebracht. Het is opgeslagen in jouw Hoger Hart en kan gelezen worden met jouw geopende Derde Oog. Als je onze hulp nodig bent om de lichttaal te vertalen waarin dit plan geschreven is, doe dan alsjeblieft een beroep op ons, de Arcturianen.
Als je het NU bewandelt ben je ÉÉN met de hogere expressies van jouw Multidimensionale ZELF. Op deze manier, wordt je oneindig begeleid. Wees gezegend, jullie mogen een beroep op ons doen.
De Arcturianen

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://suzanneliephd.blogspot.nl/2014/03/3-27-14-walkingthe-now-we-are-arcturians.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten