zaterdag, maart 29, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 29.03.2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
29 Maart 2014

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, heeft dit gloednieuwe raster van energetische vezels die kriskras over jullie aardbol heengaan zeer zeker meer dan een paar krachtpunten overal en nergens aangestoken. Dit kan op vele manieren vergeleken worden met waar velen van jullie naar refereren als acupunctuurpunten, in energetische paden op kruispunten geplaatst die er niet alleen toe dienen om deze energieën te verankeren, maar ook om hen te versterken.
Laat ons het uitleggen. Waar wij nu over spreken, zijn in feite enige van de bouwwerken van dat gloednieuwe energetische systeem van paden waar velen van jullie instrumentaal geweest zijn bij het opzetten, en als zodanig, wat wij nu delen, zal voor sommigen van jullie als een verrassing komen, terwijl het voor anderen zal dienen om te bevestigen wat zij intuïtief aanvoelden dat het geval was. Want terwijl jullie je allemaal gedurende deze laatste paar dagen en weken van energetische opwaarderingen verbonden, dienden jullie ook als ankers in een groot aantal van deze rasterpunten, die gemanifesteerd werden door de wisselwerking tussen jullie fysieke lichamen en deze binnenkomende energieën, ervoor zorgend dat dit gehele netwerk van paden in het bestaan komen. En nu, is het actief en werkend, hoewel nu nog niet op diens volledige potentieel. Want zoals het altijd in dit soort gevallen is, moet een bepaalde periode voor aanpassingen in beschouwing genomen worden, aangezien dit inderdaad een gloednieuw energetisch milieu voor niet alleen jullie is, maar ook voor deze gehele planeet.

Nogmaals, herinner je wat wij eerder hierover meegedeeld hebben, want dit grote netwerk bedekt niet alleen jullie aardbol, het is ook diep ingebed binnenin de volledige structuur van deze planeet, helemaal omlaag naar de werkelijke kern. En dus, kan het vergeleken worden met een aanhoudend gebied van energie welke niet alleen jullie omringt, maar het is in feite binnenin ieder enkelvoudig deeltje van jullie wezen ingebed, jullie allemaal op een volledige en zeer nieuwe manier met elkaar verbonden makend. Want dit is een alles-omvattend gebied dat met alles dat jullie rondom jullie heen zien zal wisselwerken en met alles dat nog steeds ongezien is, en als zodanig, kan het met niets vergeleken worden dat ooit op diens plaats gezet is rondom dit deel van de Schepping wat gedefinieerd wordt als de Planeet Aarde. Want dit is eenvoudig in alle aspecten en in alle dimensies het Nieuwe, en het zal jullie allemaal omwikkelen als in een gloednieuwe schoot van energetisch weefsel dat ertoe zal dienen om de frequentie van alles waarmee het wisselwerkt te verhogen. En, zoals wij net zeiden, betekent dat letterlijk alles dat momenteel ergens in of op deze planeet is. En dus, wat dit zal omvatten is inderdaad een enorme grote verschuiving welke de volledige planeet naar een nieuw octaaf op zal tillen, en als dit in actie komt, zullen jullie allemaal ermee opgetild worden en beginnen te trillen op een immer verhogende trillingsmelodie. Dus met andere woorden, het funderingswerk dat jullie gedaan hebben heeft ons letterlijk in staat gesteld om niet alleen jullie opnieuw af te stemmen, maar jullie gehele planeet, en nu al, kunnen velen van jullie de eerste beroeringen van deze gloednieuwe melodie voelen die ermee begint door jullie wezen heen te vibreren. Het is een lied dat jullie allemaal zo goed van voorheen kennen, want het is het lied van de Liefde, en het zal beginnen om immer luider en immer duidelijker te weerklinken terwijl de tijd voorbij gaat.
Dus wij zeggen weer dank je wel voor jullie goedbedoelde inspanningen bij het uitdragen van dit schitterende steigerwerk, en voor het plaatsen van alles dat jullie zijn in dit enorme grote project van het realiseren van deze gehele energetische herbedrading. Zoals wij zeiden, is het jullie rol geweest en het zal doorgaan een grote rol te zijn, want jullie handelen allemaal als deze acupunctuurpunten waar wij eerder in deze brief naar refereerden. En dus, met iedere stap die jullie nemen op het oppervlak van deze planeet, zullen jullie dienen om de geleiding te verhogen tussen de verschillende coördinaten van dit enorme grote raster, en dus, zullen jullie letterlijk de wandelende genezers van deze wereld zijn. Dus wij bedanken jullie allemaal weer uit naam van de Gehele Schepping, en weet dat jullie reis niet langer meer uitgemeten zal worden in jaren maar in de hoeveelheid van het Lichtquotiënt waar jullie mee door zullen gaan om in/naar deze planeet te brengen terwijl jullie verdergaan voorwaarts te lopen in/naar jullie prachtige toekomst.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten