dinsdag, maart 04, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 4 Maart 2014


 
Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
4 Maart 2014

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, zijn de treuzelende sensaties van de samenkomst waar jullie allemaal een paar dagen geleden deel van uitmaakten nog steeds nogal moeilijk om correct te identificeren, want waar jullie deel aan namen was van zo een omvang, dat niets daaraan gelijk ooit eerder in de Schepping in scène gezet werd. En dus, zouden wij graag deze kans willen nemen om allereerst jullie allemaal te bedanken uit naam van de Gehele Schepping voor wat jullie bereikt hebben, want het is niets minder dan miraculeus. Want gedurende die tijdsperiode, en dit is inderdaad nog steeds gaande, speelden jullie het klaar om zoveel nieuwe lijnen van transformatie aan te sluiten, en wanneer wij zeggen transformatie, bedoelen wij het als in een samensmelting van het oude en het nieuwe, op een zeer nieuwe manier. En oud in deze context betekend eenvoudig deze delen van jullie waar jullie gedurende zo een lange tijd zonder geweest zijn, en met nieuw, bedoelen wij jullie, deze stralende wezens ingekapseld binnenin een fysiek menselijk lichaam, maar die nu samengesteld zijn uit zoveel nieuwe componenten, dat wij van nu af aan naar jullie zullen refereren als de nieuwe mensen.
Want jullie hebben het niet alleen klaargespeeld om zo een grote hoeveelheid aan energie te verankeren zoals nooit eerder gezien werd, jullie hebben ook JOU in jullie verwelkomd, op een manier die zonder enige vergelijking is. Wij weten dat jullie allemaal enige min of meer vage herinneringen hebben van waar jullie doorheen gingen tijdens deze bijeenkomst, en zoals altijd, zullen de beelden die jullie zullen zien getint worden door jullie eigen unieke opmaak. Maar wij wagen het te veronderstellen dat deze keer, jullie allemaal zoveel overeenkomsten zullen zien in de verschillende versies van jullie bij elkaar gevoegde herinneringen, en het diegenen van jullie zal helpen die denken dat jullie je helemaal niets herinneren om te geloven dat jullie inderdaad deelnamen aan een schitterende collectieve gebeurtenis welke van het hoogste belang was.

Want jullie waren er allemaal, ons allemaal binnen verwelkomend, op manieren die wij ons alleen kunnen herinneren met genegenheid. Want denk eraan, wij zijn jullie, en jullie zijn ons, en nu, is dat meer dan ooit waar. Want de poorten werden geopend en jullie hebben de gehele weg naar boven tegen de deuren aangeduwd, en nu, een waarachtige overstroming van Licht stroomt er op jullie neer en inderdaad door jullie heen. Dus dit is inderdaad een tijd van feestviering, maar ook een tijd voor herijking, dus wij rekenen het niemand van jullie aan als alles dat je voelt dat je wilt doen op het moment, is om een tijdje in/naar een vorm van winterslaap te gaan, hoe beter om grondslag weer terug te vinden. Want niemand van jullie is wie jullie slechts een paar dagen geleden waren, en nu, zal deze gloednieuwe versie van jullie, en inderdaad van ons, beginnen om steeds meer opmerkzaam te worden in de dagen en weken die er in het verschiet liggen.
En denk eraan, zelfs al daar diegenen rondom jullie heen zijn die nog steeds de invoer van het Licht weerstaan, en zij zullen inderdaad op alle soorten van manieren doorgaan met hun moord en brand geschreeuw en protesten, weet dat het Licht hier nu in volle kracht is, heel veel dankzij jullie. En dit Licht zal nooit en te nimmer dimmen, noch zal het rustig komen. Dus verwacht enige nogal intense periodes van energetische fluctuaties voordat jullie je allemaal in de nieuwe groef settelen. En deze keer, zullen jullie gewaarworden dat de groef waar wij naar refereren, niet de oude beperkende versie ervan is. Eerder, gebruiken wij het om de andere associatie van het woord aan te duiden, degene die speels is, wild en vrij, ongebonden door de oude grenzen, gereed en geestdriftig om te beginnen de dingen in beweging te krijgen in een zeer nieuwe richting en naar een geheel nieuw en zoveel meer verheffend ritme.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten