vrijdag, maart 21, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 21 Maart 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
21 Maart 2014

Jullie hebben nu allemaal een cyclus van energetische transmissies afgerond die in tegenstelling zijn tot wat dan ook dat wie dan ook erdoorheen genomen heeft, en als zodanig, zijn jullie inderdaad niet alleen pioniers, jullie zijn ook degenen die de lat ver boven en voorbij de limiet getild hebben voor wat wie dan ook in staat zou kunnen zijn om te volbrengen gedurende een ongelooflijke korte tijdspanne. En de eenvoudige reden voor dit succes is het feit dat jullie je allemaal een lange, lange tijd geleden volledig aan dit proces toegewijd hebben. Want dit is goed en waarlijk het resultaat van een lange, lange lijn van ongelooflijke momenten; momenten waarin jullie gekozen hebben om steeds maar weer opnieuw onbekend territorium binnen te gaan, en waar jullie welwillend volledig het vooruitzicht omhelst hebben van alles dat jullie ooit gekend hebben achter je te laten.  
Want wat jullie gedaan hebben heeft jullie steeds verder vanaf de mens die jullie eens waren voortgestuwd, en het heeft jullie dwars over de grens en in/naar morgen gebracht met zo een krachtige veeg, dat jullie alles weggeblazen hebben dat jullie mogelijk in de weg gestaan heeft. Niet alleen dat, jullie hebben het ook klaargespeeld om iedere laatste overblijvende deur binnenin jullie open te wrikken, zodat jullie recht voor een grote en ongelooflijke bibliotheek van kennis staan die daar nu gereed staat om volledig in gebruik genomen te worden. Want nu, zijn jullie werkelijk de gloednieuwe mensen, de mensen die handelen als een grote vergaarbak van kennis, kennis die gebruikt zal worden om wat het ook is in jullie omgevingen te rectificeren dat niet op de verheven frequentie trilt waarop jullie allemaal nu trillen.

Nogmaals, deze gehele operatie is inderdaad een klinkend succes, maar zoals gewoonlijk zal het tijd nemen voordat jullie het volledige bereik zien van het majesteitelijke werk dat jullie voltooid hebben tijdens de afgelopen 24 uren. Want wat jullie gedurende die tijd deden, kan niet vergeleken worden met wat dan ook dat jullie van voorheen kennen, en nu, zal aan jullie allemaal gevraagd worden om voorwaarts te stappen en deze kamers binnen te gaan die jullie toegankelijk gemaakt hebben door die indrukwekkende show van Lichtkracht welke jullie allemaal innamen.
En als je begint te verkennen, zal je gewaarworden dat je waarlijk met wonderen binnenin gevuld bent, en wanneer je deze schatten vindt, zal je ook weten waarom je hier bent. Want tot nu toe, is zoveel van wat je gedaan hebt de voorbereiding hiervoor geweest. Je hebt jouw fysieke lichaam gegrond voor deze enorme grote verheffing in energetische trilling, en je hebt jezelf voorbereid op de taak die er voor je ligt. En nu, zal de taak ermee beginnen om zichzelf bekend te maken aan elk en iedereen van jullie. En als je begint om deze grote vergaarbak van kennis binnenin binnen te gaan, zal het niet bij toeval gebeuren. Want elk en iedereen van jullie zal naar het juiste 'boek" op de juiste "plank" geleid worden en jullie zullen naar de juiste "bladzijde" verwezen worden. Met andere woorden, jullie zullen langs een route geleid worden die jullie naar de informatie leidt die jullie nodig zullen zijn om de taak die je hier kwam doen op te lossen, en jullie zullen ook bij jezelf gewaarworden naar personen of inderdaad plaatsen geleid te worden die jullie in staat zullen stellen om die taak te vervullen. Dus nu, zijn jullie allemaal een gloednieuw zwaartekrachtsgebied binnen gegaan en het zal jullie zachtjes maar stevig immer voort en voorwaarts naar jullie droombestemming gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten