maandag, maart 17, 2014

Aisha en de CC's - Een Korte Energie Update - 17 Maart 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
17 Maart 2014

Zoals velen van jullie al opgemerkt hebben, kunnen de energetische fluctuaties die jullie nu op vele manieren ervaren hebben vergeleken worden met de trekkracht van een muisstroom, een trekkracht welke toe zal schijnen jou voort te slepen op een immer toenemende snelheid terwijl het tezelfdertijd zal dienen om je schijnbaar immer verder buiten op zee te brengen, in/naar onbekend terrein. En wat bedoelen wij daarmee? Eenvoudig dat jullie allemaal ondergedompeld worden in gloednieuwe niveaus van frequenties, zoals verschillende lagen binnenin een gehele structuur, en als zij met jouw persoonlijke magnetische veld wisselwerken, zal het beginnen invloed te hebben wat ongelijk is aan alles dat je ooit eerder ervaren hebt. Want nu ben je niet slechts onderworpen aan een nieuwe serie van herhaaldelijk voorkomende boodschappen die zullen dienen om jouw eigen systeem op te waarderen, nee, deze keer, is het meer verwant aan het recht voor een geheel orkest van energetische spelers te zitten. En als elke en iedere enkelvoudige component van dit gehele orkest jou zal beïnvloeden, zal de gecombineerde invloed van hen allemaal die de "nieuwe melodie tegelijk uitspelen" niet alleen op jou verreikende invloeden hebben, maar op het gehele planetaire gebied welke jou en ieder ander omringt op deze glinsterende, blauwe wereldbol die jullie bewonen.
Want zoals wij zeiden, deze keer, gaat het niet simpel en alleen over jullie, maar ook over de Aarde zelf. En dus, worden jullie in synchronisatie gebracht op een zeer nieuwe manier en via een proces dat in niets gelijk staat met wat jullie ooit eerder ervaren hebben. En dus, mogen de dagen en nachten zelfs meer verwarrend lijken te zijn, en jullie lichaam mag beginnen allerlei soorten van noodsignalen ten toon te spreiden. Want het zal bij tijden een moeilijke tijd hebben om door al dit ingewikkelde magnetisme heen te sturen die momenteel in en rondom jullie heen stromen, en aangezien alles in jullie lichaam letterlijk bedraad is om te lopen op de oude instelling van frequentiestroming, zal het misschien dralen en eerst een klein beetje tegensputteren voordat het begint te beseffen dat het in feite al volledig opnieuw bedraad werd om het voor te bereiden op deze kolossale omschakeling.

Want jullie zijn allemaal al nieuw in de betekenis van jullie opmaak zijnde volledig bewerkt om deze gloednieuwe lagen van energetische bekrachtiging op te nemen, en als zodanig, is er niets in dit proces dat van schade voor jullie zal zijn. Nochtans, is het geschikt om chaos en verwarring te creëren tijdens het feitelijke proces van het volledig veranderen van jullie stroming, en dus, werden jullie al geadviseerd om enige tijd te nemen om gewoon achterover te leunen en te zijn binnenin deze gloednieuwe energetische omgeving. Want het zal enige tijd nemen voordat jullie allemaal jullie nieuwe handelswijze gevonden hebben, en als zodanig, denk niet dat je in een incorrectheid zit als jij je zelfs meer in tegenstelling tot jezelf voelt, of eerder, in tegenstelling tot degene die je voor zolang gedefinieerd hebt als de 'echte jij'.
Want die versie is iets van het verleden, en dus, zullen jullie tijd nodig hebben om al het nieuwe te assimileren. En aangezien dit proces van het jullie volledig over te schakelen naar de gloednieuwe leefregel een zeer doorgaand iets is en zo zal zijn voor een behoorlijke tijd, zullen wij jullie er wederom aan herinneren dat dit inderdaad een periode zal zijn die gemarkeerd wordt door eerder intense perioden van chaos en schijnbare ontregeling, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde. Want denk eraan, wat er nu gebeurt, gebeurt met jullie gehele wereld en als zodanig, zijn er vele anderen daarbuiten die deze gloednieuwe instellingen van coördinaten die op hun plaats gezet worden bespeuren. Maar aangezien zij, in tegenstelling tot jullie, er geen idee van hebben over waar dit gehele proces precies over gaat, zijn zij geschikt om zelf in volledige chaos te gaan. Dus ja, dit zal een periode zijn die door sommigen bij tijden gemarkeerd mag worden overweldigende krachtige periodes van wanorde te zijn, maar nogmaals, wij willen dat jullie allemaal in gedachten houden dat dit geen signaal is van wat dan ook duisters en sinisters dat weer de kop op begint te steken. Dit zijn eenvoudig de effecten van de afwisselende stroming die uitgezet wordt en het nieuwe, stabiele dat aangezet wordt, en als zodanig, zal er een overvloed van oud drijfhout in diens kielzog in beroering gebracht worden. Nogmaals, dit is geen signaal voor ondergang en verwoesting, dit is eenvoudig een teken van de herstructurering die er gebeurd vanwege het verhoogde lichtquotiënt dat jullie volledige energetische omgeving beïnvloedt. En dus, zullen wij jullie allemaal er wederom aan herinneren dat alles goed is, en dat er alle reden toe is om je te verheugen aangezien jullie het je letterlijk wederom in jullie beenderen zullen voelen dat het Licht jullie allemaal naar boven en voorwaarts duwt richting het bereiken van volledige vrijheid voor jullie allemaal.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten