zaterdag, maart 08, 2014

Aartsengel Michael - Deze Radeloosheid Forceert Velen om Vrede na te Streven - 07.03.2014


Aartsengel Michael
Deze Radeloosheid Forceert Velen om Vrede na te Streven
7 Maart 2014 / Linda Dillon

Steve Beckow: Wanneer Aartsengel Michael 6 minuten spendeert (zoals hij deed op 5 maart 2014) om een kwestie van wereldwijd belang te bespreken - zoals wereldvrede - weet ik dat hij de bedoeling heeft dat ik die boodschap post. Hij verteld ons hier dat niemand meer naar vrede hunkert dan diegenen die in het centrum van het conflict zitten, en stelt ons gerust dat de tijd voor vrede aanstaande is, en bedankt ons voor onze hulp daarmee. Hij verteld ons dat mensen gedreven zijn om vrede na te streven door wat er in de wereld gebeurd en dit is op geen enkele manier een slecht iets. En hij beëindigd door de Amerikaanse terughoudendheid te bespreken om Rusland en China toe te staan om de olie van de wereld te controleren.
***
Groeten, Ik Ben Michael. Welkom, welkom naar deze tijd van vereniging en hereniging, herstel en herontdekking, hernieuwde betrokkenheid en verbintenis. Dit is een tijd van vreugde, en ja, zelfs in het midden van de chaos welke het breken van de ijsschots is, is er een tijd voor vreugde. En het komt van binnenuit jullie en het komt van buitenaf jullie en het wervelt overal om jullie heen. Eis het op en claim het voor je zelf.
Breng het diep binnenin en dat het de vreugde binnenin mag huwen, dat het explodeert en groeit, en deel het dan met elk en ieder wezen die je ontmoet en zelfs met diegenen die je niet ontmoet.
Het groeien van de vrede binnenin het hart van het collectief, hetgeen niets anders betekent dan het hart van ieder persoon, is bezig tot bloei te komen. En dit is specifiek waar - zelfs meer waar, meer ogenschijnlijk, laat ons het op die manier zeggen - in deze gebieden die door oorlog verscheurd zijn.


Boven, beneden, er tussenin, op Gaia, binnenin deze galaxy, binnenin dit universum en door het gehele multiversum heen, is er niemand meer vermoeid en meer hunkerend naar vrede dan diegenen die direct in het conflict betrokken zijn.
Er is feitelijk slechts een piepklein - en ik bedoel piepklein - aantal aan wezens die feitelijk gedijen op de verdiensten van oorlog of persoonlijke conflict of het aanbinden van de strijd. En diegenen die gedijen zijn eenvoudig zo vervreemd van hun innerlijke wezen dat zij hebben vergeten dat zij werkelijk naar vrede hunkeren, of zij zijn vergeten of vertrouwen het niet of geloven niet dat vrede mogelijk is.  
Dit groeiende gevoel dat de randen van panische wanhoop voor geen enkel wezen een comfortabel gevoel is. Nochtans is het in zoverre positief omdat het velen forceert om eenvoudig vrede binnenin zichzelf te zoeken, binnenin hun gemeenschappen, binnenin hun families, binnenin hun naties omdat zij voelen dat zij geen keuze hebben, dat, als het op dit tempo en op deze manier doorgaat, zij om zullen komen.
Dus vrede en dit hunkeren naar vrede is feitelijk een overlevingsmechanisme geworden. Vanuit ieder perspectief, is dit goed nieuws.
En wij bedoelen het vanuit het stadium van wereldwijd conflict naar persoonlijk conflict naar kinder of echtelijk misbruik. Dus wij bedoelen het in de grootste betekenis en op de meest specifieke, individuele betekenis. Dit is waar ik gedurende eonen voor gewerkt heb, dus dat is waarom ik deze dag begon met dit persoonlijke gedeelte van goed nieuws.
Ik zou het niet hebben kunnen doen zonder jullie allemaal, zonder jullie allemaal die de vrede en mijn blauwe vlam vasthouden, in jullie harten, in jullie levens, in jullie wezenlijkheid, die mij vergezellen naar de donkerste plaatsen dus dit is mijn dank je wel. En ik zal het steeds maar weer opnieuw herhalen. Dank je wel.
Steve: Later in dezelfde lezing, maar op een andere plaats dan in het bovenstaande uittreksel, zei Aartsengel Michael:
Aartsengel Michael: Het Russische Oekraïne debacle … gaat ook werkelijk over olie en gas en dus is er een worsteling over wie, waar wij naar zouden willen refereren als, de olie dollars gaat controleren. Dus daar is deze losse uitlijning hetgeen ongewoon is tussen Rusland en China - en wij spreken over het machtsregime van China en niet de [Chinese] Ouderen - dus daar is een terughoudendheid [aan de zijde van de Amerikanen] om alle olie kopende macht aan die alliantie te geven - Rusland, China.
Steve: Spant Rusland samen met China om door de vingers te zien aangaande wat China in Zimbabwe aan het doen is? [China is bezig een militaire luchtmachtbasis te bouwen]
Aartsengel Michael: Ja, maar dat komt tot een einde omdat de menselijke wezens er behoorlijk hun buik vol van hebben.
Er is een belangrijke … we kunnen het geen interventie noemen … maar kunnen wij het aandacht noemen? … hetgeen jullie sterren broeders en zusters naar deze volledige situatie brengen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten