vrijdag, februari 14, 2014

Steve Beckow - Vele Gelukkige Terugkeren van de Dag! - 14 Februari 2014


Steve Beckow
Vele Gelukkige Terugkeren van de Dag!
14 Februari 2014

Wanneer de eerste golf van de tsunami van Liefde komt, stel ik me voor dat er gradaties zullen zijn van ervaring, verwisseling en combinaties.
Veel Lichtwerkers zullen weten wat hen raakt. Andere leden van het collectief mogen dat ook of mogen dat niet.
Sommige onder de algemene populatie zullen tenminste herkennen dat zij Liefde voelen. Sommige andere mogen niet weten wat het is dat zij voelen.
Sommige zullen tegenwerken en misschien zelfs ontreddering voelen.
Dus we kunnen allemaal op andere plaatsen zijn.
Maar, wat er ook gebeurd, ik denk dat het een dag is om ons te ontspannen van onze dienstverlening en de tijd te wijden aan onszelf en onze ervaring. Of op z'n best aan onze ervaring en die van onze heilige partners en cirkels - deze mensen die ons perspectief en onze aspiraties delen.
Wij zijn Lichtwerkers. Wij zijn hier om te dienen. Maar dit is een dag wanneer de dienstverlening zou kunnen betekenen om het volledig in ons op te nemen, het te nuttigen, en om zoveel als wij maar kunnen van een portie van de Liefde welke de Moeder ons serveert te verteren.

Als wie dan ook een deeltje van aandacht over heeft om aan anderen te geven, is het advies dat ik van Aartsengel Michael gehoord heb om eenvoudig jezelf in de Liefde die je voelt te verankeren, breed te glimlachen, en aan anderen te vragen, als zij het mogelijk kunnen, om zich ook te openen en van de ervaring van de dag te genieten.
Dit is een prelude en een voorbereiding op de Ascentie. Op het moment van Ascentie, zal de staat van gelukzaligheid waar wij in zullen leven permanent zijn. Ik ben ertoe geleid te geloven dat de liefde die wij voelen wanneer de eerste golf inslaat ons voor zeker zal verheffen en ook permanent zal zijn, maar zal niet te vergelijken zijn met de volledigheid van de Ascentie ervaring.
En Ascentie, is mij verteld, is niet zo heel ver meer weg. Maanden misschien en zelfs niet vele van deze.
Blijkbaar, zal niet alles dat onze kant op komt volbracht zijn op het tijdstip dat Ascentie arriveert. Zoals AEM mij onlangs in mijn lezing vertelde, zal ons werk erna doorgaan. De opbouw van Nova Aarde gaat door. De verspreiding van welvaart, de trend van onze nieuwe politieke en economische instituten - alles zal doorgaan.
Maar voor nu, is de orde van de dag om van de ervaring te genieten die onze kant opkomt. Liefde is de lijm. Liefde is het oplosmiddel. Liefde is de massa, de energie en de leegte.  
Ja, wij hebben in de dichtheid geleefd voor wat eeuwig schijnt te zijn. Maar hoe meer uitgebreid wij worden, hoe meer wij ertoe komen te beseffen dat liefde alles is dat er is.
Wij hebben zoveel van onze vasanas en kern kwesties voltooid als we maar konden. Liefde zal het meeste van wat overbleef recht trekken. Als dat niet genoeg is, zullen wij ons overblijvende karma vergeven hebben. En hoe meer de verfijnde atmosfeer van de hogere dimensies de herinnering van het leven in deze dichte omgeving weg zal spoelen.
Geen wonder dat het Gezelschap van de Hemel zegt dat het leven alsmaar gemakkelijker wordt als wij voorwaarts gaan.
Dus als het vandaag komt, heb dan een zeer aangename dip in de oceaan van Liefde. Of je dit nu ziet als Valentijns Dag of de Dag van de Liefde, wij wensen jullie vele gelukkige terugkeren van de dag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten