zondag, februari 02, 2014

Karen Doonan - Opwaarderingen aan het Menselijke Energie Systeem - 1 Februari 2014


Karen Doonan
Opwaarderingen aan het Menselijke Energie Systeem
In de Volgende 48 Lineaire Uren
1 Februari 2014

Aangezien velen van jullie nu het lineaire jaar 2014 ervaren zoals het gedefinieerd wordt door de kalender welke over het algemeen gebruikt wordt door het menselijke ras op de planeet Aarde, is dit jaar tot nu toe energetisch ongelijk geweest aan welk ander jaar dan ook. Het mag sommigen van jullie bij verrassing genomen hebben hoe "compleet" de energieën zijn en doorgaan dat te zijn. Voor mij persoonlijk is gedurende de laatste 24 lineaire uren het slapen op z'n zachtst uitgedrukt onregelmatig geweest, en de invoering van de hogere dimensionale frequenties heeft er bij tijden naar gestreefd om mij in een soort van meditatieve staat te plaatsen, ergens tussen volledig slapen en het wakker zijn in. Het is onontbeerlijk dat wanneer dit zich ontvouwd dat jij je in het proces ONTSPANT, want het menselijke logische verstand mag proberen jou te leren dat je MOET slapen en dan zal het DEFINIËREN wat voor type van slaap je nodig bent.
Het menselijke voertuig gaat door het overgangsproces van een op koolstof gebaseerd voertuig naar eentje die op KRISTALIJNE gebaseerd is en als zodanig zullen de "behoeften"van jouw menselijke voertuig veranderen en verschuiven als de energieën veranderen en verschuiven en jij de hogere dimensionale frequenties begint te verankeren binnenin de cellulaire structuur van jouw menselijke voertuig. Het is geen WAARHEID om te verklaren dat het volledige menselijke ras in één keer "een verschuiving" zal ervaren, want allen zijn uniek en allen zijn in persoonlijke overgangen. Het IS WAARHEID te verklaren dat de planeet zelf aan het verschuiven is, en dit verschuiven zal nu SNEL TOENEMEN. Dit is om de geboorte van de nieuwe manieren van het leven en het Zijn in de menselijke gestalte op en binnenin de planeet Aarde te ondersteunen. Het is ook om ALLE rassen/rijken die wensen om een fysieke aanwezigheid op en binnenin de planeet Aarde te ondersteunen.
Terwijl er altijd rassen geweest zijn die fysiek op en binnenin de planeet Aarde leven, is de planeet zich nu voor ALLEN aan het voorbereiden, want er zijn aldus vele honderdduizenden aan verschillende rassen die het UNIVERSUM van 3 met de planeet Aarde delen. Inderdaad velen zijn geïncarneerd in de menselijke vorm om het menselijke ras te helpen, maar zij werden niet publiekelijk geïdentificeerd. Dit is om de vervorming verder te helpen voeden dat op z'n plaats is binnenin de oude 3d Aarde paradigma's in relatie tot contact en onze galactische aanwezigheid. Want als de oude 3d Aarde werkelijkheid jou ertoe kan krijgen uit te lijnen met een specifiek ras en deze definitie binnenin jouw menselijke voertuig kan handhaven, dan zal je binnenin de gecreëerde frequentie van de genoemde vervorming blijven. Het is geen WAARHEID te verklaren dat velen op deze planeet Pleiadisch zijn bijvoorbeeld, het mag zijn dat jij uitlijnt met Pleiadische kenmerken maar dat maakt van jou nog geen Pleiadiaan. Inderdaad, de Pleiadianen hebben vele frequenties gedeeld met IEDEREEN want ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON. Het is een lering van de oude 3d Aarde paradigma's om ZELF te definiëren via een ras, zonder volledig bij jouw ZIEL na te checken waar je vandaan komt en waarom je hier bent.

Velen filteren de WAARHEID eruit vandaan in relatie tot ALLEN ZIJN ÉÉN, er zijn uiteenlopende rassen/rijken levend op deze planeet in de menselijke gestalte, inderdaad het menselijke ras is niet een oorspronkelijk ras, zij zijn een GECREËERD ras, gecreëerd om voor de energie die JE in WAARHEID BENT deze planeet en alles dat zij te bieden heeft te ervaren. Velen zijn sterrenzaden, geïncarneerd vanuit uiteenlopende planetaire systemen om van binnenuit het menselijke ras te helpen. De Galactische Wet verklaard dat er geen externe interferentie toegestaan is, iets dat diegenen die met de menselijke gestalte omgingen en op en binnenin de planeet incarneerden negeerden. Vandaar de massale incarnatie van bepaalde rassen, rijken en andere energieën in het menselijke ras om van binnenuit te helpen. Velen vallen voor de waarachtige menselijke verschijningsvorm van diegenen rondom hen heen. De enige manier om te zeggen wie een energie in WAARHEID is, is om de energetische handtekening van de energie die in de menselijke gestalte geïncarneerd is te VOELEN. IEDER Wezen in het UNIVERSUM heeft een unieke energie handtekening en dit is wat jullie nu in de menselijke vorm proberen om te verankeren en om volledig mee uit te lijnen op een ZELF niveau. Alleen door het identificeren van jouw EIGEN energie handtekening kan je er nochtans mee beginnen om jouw incarnatie op deze planeet in een context te plaatsen die op ZIEL niveau werkt.
Velen proberen om zichzelf logisch aan te passen aan de GECREËERDE profielen van rassen die opzettelijk in de externe wakende werkelijkheid geplaatst zijn om op een menselijke bewust wakend geestesniveau verder in te dammen en te onderdrukken. Voor diegenen die nu verhuizen en verschuiven en in volledige uitlijning met de Nieuwe Aarde komen, zal de codering nu op uitbreidende en verdiepende niveaus doorgaan. Deze codering werkt eraan om uit te breiden en volume toe te voegen (om een zeer menselijke context te gebruiken) aan jouw UNIEKE en energie handtekening. Je kunt verklaren wie je bent en dan definiëren wie je bent met gebruikmaking van menselijke woorden maar je kunt niet jouw feitelijke energie handtekening omzeilen welke zal laten zien wie te allen tijde JIJ in WAARHEID BENT voor diegenen die in staat zijn om het te lezen.
De codering die nu dwars over de planeet heen ontvouwt, is om iedereen te helpen slechts dat te doen, door alleen maar de energie handtekening te VOELEN van diegenen waar jij jouw menselijke leven mee deelt en die geïncarneerd zijn in het menselijke ras, kan je op een energetisch niveau beginnen te werken. Voorafgaand hieraan werk je met de rookgordijnen van de oude 3d Aarde. Ik zou wederom willen verwijzen naar de analogie van het cadeautje dat in kerstpapier zit gewikkeld maar een ratelslang bevat. In deze tijd wordt aan jullie gevraagd om WAARHEID te VOELEN en te ontkoppelen van de glitter en de woorden die gebruikt worden door diegenen die ernaar streven om hun energie handtekening in deze tijd te maskeren. IEDEREEN WEET dat deze codering zich aan het ontvouwen is en velen proberen nu wanhopig om zich ZELF met de filters van de oude 3d Aarde te maskeren en dit is geen WAARHEID en wordt daarom niet ondersteund.  
Op een wereld die nu in een nieuw tijdperk geboren wordt, heb je niet langer meer de logische uitwerking of iemand wel of geen WAARHEID is, ga eenvoudig in/naar de HART ruimte en VOEL, de energetische handtekening van een energie kan niet veranderd worden, vandaar de reden dat de oude 3d Aarde zoveel tijd besteed heeft om jullie UIT de hartruimte en in het logische verstand te houden, want het menselijke logische verstand heeft geen referentiepunten voor de energieën die geïncarneerd zijn in het menselijke voertuig op en binnenin deze planeet. De HART ruimte heeft dat WEL.
In deze tijd wordt aan jou gevraagd om je te ontspannen en te ZIJN, en om volledig in/naar de HART ruimte te verhuizen, het is niet mogelijk om een nieuw leven te leven door stevig vast te blijven houden aan het leven dat je binnenin de oude 3d Aarde leefde, en jouw ZIEL streeft ernaar om jou dit te allen tijde te laten zien. Gedurende de volgende 48 lineaire uren wordt aan jullie gevraagd om ADEM TE HALEN en te ZIJN en om de verschuiving van jouw externe wakende werkelijkheid toe te staan hetgeen voor velen van jullie intens en chaotisch mag zijn voordat je wederom balans op een hoger energetisch niveau vindt.
ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen