dinsdag, februari 18, 2014

Karen Doonan - Het "Onzichtbare" Anker van de Oude 3d Aarde Ontbinden - 17.02.2014


Karen Doonan
Het "Onzichtbare" Anker van de Oude 3d Aarde Ontbinden
17 Februari 2014

Ik heb onlangs geblogd over "ankers" en hoe deze werken om jouw energie in/aan een specifieke "plaats" of "dimensie" waarin je bestaat te verankeren. Zoals het fysieke anker van een boot, zal het verankeren van jouw energie beweging zien in jouw externe wakende leven, maar alleen zover als de lengte van het touw dat aan het anker vastzit. Je zult in essentie nooit ver afdrijven van waar jij je "boot" "verankerd" hebt, welke jouw menselijke voertuig is. In deze tijd op de planeet Aarde verhogen en breiden de energieën zich uit zodat jij volledig ALLE ankers ontbindt die jou energetisch verbonden hebben gehouden aan een dimensionale tijdlijn.
Er is één "onzichtbaar" anker dat sterker dan welk ander anker dan ook is in dit jouw menselijke levenservaring, en op dit moment mag de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid proberen jou er verder voor te verblinden. Want je werd IN de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid GEBOREN en als zodanig is er een "anker" punt welke jou GELEERD werd in DEZE dimensionale tijdlijn te plaatsen welke ernaar streeft om jou binnenin de bandbreedte van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid te houden. Het universum en JOUW ZIEL zullen jou uiteenlopende symbolen en tekens sturen om dat te helpen onderstrepen wat precies op de rand van jouw visie/visioen is. Voor mij was dit het symbool van "STERVEN', dit is steeds maar weer opnieuw naar voren gekomen voor mij in de afgelopen paar lineaire dagen en specifiek in relatie tot ROUW. Het moet herinnerd worden dat je niets van de oude 3d Aarde in/naar de Nieuwe Aarde kunt overbrengen en dat deze overgang gelijkaardig is aan het proces van STERVEN, in zoverre dat je door uiteenlopende stadiums van rouw heen zult gaan, MAAR je behoudt jouw menselijke voertuig.

Dit is natuurlijk zeer verwarrend voor het menselijke logische verstand wat zal proberen te ONDERWIJZEN dat je niet om ZELF rouwen kunt omdat je nog steeds in leven bent. LOGISCHERWIJS maakt dit zin, maar je bent in OVERGANG, de overgang van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid die voorheen altijd een fysieke dood omvatte. Je werd geboren, je leefde in de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid en dan stierf je, terugkerend naar de ZIEL en dan werd je wederom geboren. DEZE KEER en in deze TIJDLIJN sterf je EN wordt je opnieuw geboren in een nieuwe werkelijkheid, een nieuwe dimensionale ruimte maar BEHOUD jij jouw menselijke voertuig, het is een energetische overgang terwijl je nog steeds bewust bent van in leven te zijn op deze planeet.
Op dit moment mogen er mensen om jou heen zijn die het spoor bijster zijn van hoe met jou om te gaan, zij mogen feitelijk verklaren dat zij jou niet meer herkennen of dat je zozeer veranderd bent dat zij je niet langer meer herkennen. Want jouw menselijke voertuig zal dezelfde gestalte nemen als de gestalte waarin je geboren werd om op de planeet Aarde geboren te worden, maar ENERGETISCH ben je aan het verschuiven, verhuizen en aan het uitbreiden. Nogmaals, dit is hoogst verwarrend voor het menselijke logische verstand en jouw eigen menselijke logische verstand mag in deze tijd proberen jou te onderwijzen om eruit vandaan te filteren waar jij in dit proces bent. Want om volledig in/naar de Nieuwe Aarde te verhuizen moet jij je sterven/dood in de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid accepteren. Je moet accepteren dat het leven waar je OORSPRONKELIJK voor kwam om te leven binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid nu VOORBIJ is, het is ontbonden en jij bent NIET LANGER MEER dezelfde persoon.
Totdat je deze beweging en deze energetische loslating kunt verlichten, zal je nog steeds diep verankerd zijn binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid, want het anker zal ernaar streven om jou TERUG IN/NAAR de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid te trekken. Je mag bij jezelf gewaarworden zelfsaboterend te zijn in jouw wakende leven en ook het spoor bijster zijn als tot het waarom je dit doet. Dit gedrag toont aan dat de "oude" versie van jou, de oude 3d Aarde versie die op deze planeet geboren werd, nog steeds probeert te bestaan binnenin het menselijke voertuig waarin je nu energetisch aan het transformeren bent. Je mag gewaarworden dat je tussen dimensionale werkelijkheden verhuisd en dat je soms in staat bent om de hogere dimensionale werkelijkheden vast te houden en op andere momenten wordt je getriggerd en val je terug op oude 3d Aarde gedragingen.
In deze tijd wordt aan jullie gevraagd om uit te reiken naar de Nieuwe Aarde en JULLIE ZIEL, en dat je vraagt om dat wat jou verankerd in de oude 3d Aarde te laten zien, dat wat jou verankerd in het "oude" karmische leven dat je nu aan het ontbinden bent om volledig in/naar de Nieuwe Aarde te verhuizen, want je kunt lagen en lagen aan lagere dimensionale frequenties ontbinden, maar je moet ook het anker ontbinden zodat de fysieke verhuizing zich voor kan doen in/naar de fysieke manifestatie van de Nieuwe Aarde werkelijkheid welke JIJ op dit moment manifesteert met de begeleiding van jouw ZIEL.
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen