maandag, februari 10, 2014

Karen Doonan - Herinneren Hoe te Zwemmen en Kracht te Verzamelen - 6 Februari 2014


Karen Doonan
Herinneren Hoe te Zwemmen en Kracht te Verzamelen
6 Februari 2014

Velen van jullie mogen zich voelen alsof je aan het verdrinken bent in je eigen emoties in deze tijd. De energieën gedurende de laatste 24 lineaire uren hebben zich verder uitgebreid en mogen een diepe emotie zonder "overduidelijke' reden voor deze emoties tot actie aanzetten. Het menselijke ras als een geheel laat nu grote hoeveelheden aan rouw/verdriet los en diegenen van jullie die bewust met energie werken mogen deze frequentie gevoeld hebben, en voelen deze nog steeds terwijl het vrijgegeven wordt. Het mag alles naar jullie terugbrengen wat jullie in dit jullie huidige menselijke levenservaring ervaren hebben, en ik zou jullie sterk willen begeleiden om dit toe te staan te stromen. Kracht wordt gevonden als je de tranen laat stromen, en op een zeer persoonlijk niveau werd ik geraakt met wat genoemd zou kunnen worden een enorme grote golf van verdriet/rouw in de vroege uren van deze ochtend. Op dat moment bekeek ik een film, de aftiteling kwam naar voren en de introductie van "Imagine Dragons "New World" begon te spelen en de tranen kwamen in één enorme grote toevloed.
Wanneer emoties van binnenuit me zelf op deze diepte naar boven komen vraag ik me af waar het vandaan komt en "wiens" energie is loslaat, aan mij werd duidelijk het menselijke ras en de planeet Aarde getoond. De loslating duurde zo ongeveer 2 uren, gedurende deze tijd werd aan mij mijn GEHELE levenservaring op deze planeet tot dusverre getoond in relatie tot verdriet/rouw. Hiermee bedoel ik dat ik ieder scenario in mijn leven bezocht toen iemand stierf of gestorven was. Maar deze keer was het anders, ik was niet langer aan het observeren en kijken, deze keer kon ik de loslating voelen en ik hield de intentie vast om fysiek de geassocieerde frequenties met deze scenario's los te laten; een volledige overgave.
Neem nooit aan dat je alle laatste stukjes van een frequentie losgelaten hebt, zoals velen van jullie weten heb ik over rouw geblogd en met rouw gewerkt gedurende vele jaren en ik kan naar scenario's kijken en me comfortabel voelen om over hen te spreken en hen te verkennen, maar het residu dat om loslating van mij vroeg was de frequentie van het IN DE STEEK GELATEN TE ZIJN. Ieder sterfgeval van een geliefde in mijn leven heeft de vervorming van het IN DE STEEK GELATEN WORDEN met zich meegedragen, en dit is iets, dat ik tot aan de vroege uren van deze ochtendervaring van de loslating, niet erkend had. Omdat dit niet werd erkend had het nog steeds verborgen op een zeer diep niveau gelopen. Ik heb zeker gedurende de laatste paar maanden met deze frequentie op uiteenlopende niveaus gewerkt. Mijn wandelen in GELOOF en VERTROUWEN gedurende de laatste paar maanden heeft erop toegezien dat ik me bij tijden afsloot voor de persoon die mij het meest na staat.

Deze ochtend was het alsof een "bubbel" gebarsten was of dat er een dam doorgebroken was. Op een wereldniveau is dit een verandering van de frequentie bandbreedte, alleen door het loslaten van de lagere dimensionale frequenties kan een nieuw leven en een nieuwe manier van leven geboren worden. Ik ben me bewust geweest dat diegenen waar ik van houd en die overgegaan zijn zich aan mij in mijn droomtijd vertoonden, velen van hen zijn niet verschenen in vele lineaire jaren, maar zij waren daar en diegenen die samen waren in de externe wakende levenservaring verschenen samen. Ik heb bijvoorbeeld over mijn grootmoeder gedroomd, maar begon recentelijk te dromen van zowel haar als mijn grootvader en zij verschenen samen als een koppel. Voor velen van jullie mag dit jullie in verwarring gebracht hebben, er bestaat veel vervorming rondom het overgaan van geliefden binnenin de oude 3d Aarde werkelijkheid. Vele energieën komen terug om losgelaten te worden. Terwijl jij je stevig vasthoud aan de rouw die geassocieerd is met het verliezen van jouw geliefden, houd je hen op hun plaats; delen van hun ZIEL die met jou verbonden zijn zijn niet in staat om in frequentie te verhuizen, zij worden op hun plaats gehouden op jou wachtende om hen los te laten en hen toe te staan om naar het volgende frequentie niveau en het volgende niveau van hun ZIEL uitbreiding te verhuizen. Want ALLES breidt in WAARHEID uit en alle ZIELEN breiden uit en groeien, of zij nu momenteel in de vorm zijn of niet. 
In deze tijd wordt aan jou gevraagd om in de oceaan te zwemmen en je te herinneren dat je kunt ZWEMMEN, je bent altijd in staat geweest te zwemmen, de oude 3d Aarde werkelijkheid leerde je om het water te vrezen, de emoties te vrezen en het LEERDE je om je in te houden en je terug te houden. Tranen zijn een natuurlijk "product" van het menselijke voertuig, zij zijn een natuurlijk onderdeel van het bereik van emotionele reacties waartoe het menselijke voertuig in staat is. Binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid wordt er over het plengen van tranen gefronst, inderdaad, het wordt vaak verklaard dat om sterk te zijn je de tranen in moet houden en op je tanden moet bijten en door moet gaan. Dit zal in deze tijd tegen jou werken. Het IN DE STEEK GELATEN ZIJN is een gecreëerde vervormde frequentie dat ernaar streeft om je opgesloten te houden in een karmische dimensionale lus en deze frequentie is nu begonnen te ontbinden.
Zoals ik herhaaldelijk geblogd heb is de keuze om hier wel of niet mee te wisselwerken JOUW keuze. Ik heb het stadium in mijn leven bereikt waar ik zoveel genezing gedaan heb en door zoveel chaotische ervaringen heengegaan ben, zeer zeker gedurende het laatste lineaire jaar, dat wanneer de optie voor loslating gegeven wordt ik het aan zal nemen en zal omhelzen. Ik heb een droom die aan mij getoond werd en die ik diep binnenin mijn hart gedragen heb en die bijna gerealiseerd is en ik zal niet stoppen totdat het een fysieke, alledaagse werkelijkheid voor mij geworden is. Er komt een moment in het overgangsproces waar je een momentum bereikt en je door blijft gaan, je bent te ver gegaan om de oude 3d Aarde jou terug te laten trekken.
DE HEMEL KAN op de AARDE gecreëerd worden en dit is herhaaldelijk aan mij getoond. Op dit moment werken de energieën eraan om jou de KRACHT te laten zien die je bent. Het is geen WAARHEID om IN DE STEEK GELATEN ZIJN/VERLATENHEID te verankeren want WIJ ZIJN ALLEN ÉÉN, het rouwen is een proces, binnenin de oude 3d Aarde werkelijkheid was dit proces hoogst vervormd en onderbroken. De Nieuwe Aarde vraagt aan jou om nu het proces dat onderbroken werd af te ronden, om de LIEFDE welke IS toe te staan om jou te bevrijden van de vervorming, om vrede te maken met diegenen die jouw leven gedeeld hebben en die nu in de menselijke vorm overgaan zijn terug naar de energie. Zij hebben je nooit verlaten, zij zijn met jou door jouw rouw/verdriet heen gelopen, maar je mag niet in staat geweest zijn hen te horen want het verdriet werkt eraan om de hartruimte af te sluiten. Terwijl zij nu duidelijk naar voren stappen om zich met jou te verbinden, ofwel door dromen of via meditatie wordt aan jou gevraagd om jouw hart volledig te openen en de tranen en emoties toe te staan te stromen.
Sommigen van jullie mogen aan de rand van de oceaan van jullie emoties gestaan hebben, je afvragend hoe diep het water is, je afvragend of het water te diep is, dat je zou kunnen verdrinken. Herinner je dat je kunt zwemmen, steek een teen in het water, ren naar voren en begin te zwemmen of duik diep, de keuze is te allen tijde aan jou. Je mag bij jezelf gewaarworden dat de oceaan waarvan de oude 3d Aarde jou overtuigde dat het groot is slechts een plas is, je keek er zo dicht op dat je het perspectief van de feitelijke diepte en breedte ervan verloor. Of het nu een plas of een oceaan is, de kracht om te navigeren zit binnenin, JOUW ZIEL laat jou nu deze kracht zien. Want ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLEN ZIJN in WAARHEID. 
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen