woensdag, februari 19, 2014

Karen Doonan - De Vloedgolf van de LIEFDE welke IS - 19 Februari 2014


Karen Doonan
De Vloedgolf van de LIEFDE welke IS
19 Februari 2014
 
Zo, hoe VOELEN jullie je op het moment? Intense energieën stromen nu op en binnenin de planeet Aarde, voor velen van jullie mogen de fysieke symptomen ook intens zijn, met extreme druk die gevoeld wordt op de KROON en dwars over het voorhoofd. Het kan zijn dat de slaap op dit moment jou ietwat vermijdt. Voor mij persoonlijk hebben de laatste 48 uren van mijn persoonlijke leven een voorwaartse beweging gezien die adembenemend is, maar de fysieke symptomen zijn een uitdaging. De intensieve verhoogde energieën staan voor meer gevoeligheid toe, dit mag erop toezien dat je op een meer open niveau met de wereld wisselwerkt, maar dit is ook iets dat je nu moet beginnen te balanceren. Opwaarderingen aan het gehoor, het zicht, de spraak en de interpretatie van de frequenties worden nu diep binnenin jullie menselijke voertuig verankerd.
Dit mag zich in jouw externe wakende werkelijkheid manifesteren als kleuren die veel meer helder lijken te zijn, het mag zijn dat je nu kleuren "ziet" die je nog niet eerder gezien hebt. Het moet herinnerd worden dat het spectrum van kleuren dat er beschikbaar is veel meer beschikbaar is dan degenen die geleerd werden binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid. Terwijl jij jouw energie handtekening uitbreidt en uit de indamming waarin je gedurende eonen geleefd hebt vandaan gaat, zal jij op natuurlijke wijze jouw gewaarwording uitbreiden. Het mag zijn dat je nu veel meer gevoelig bent voor de energieën die rondom het menselijke ras heen bestaan, maar die op dit moment niet fysiek rondom jou heen aanwezig zijn. Omgang met andere rassen/rijken mag nu veel, veel gemakkelijker zijn en meer stromend. Het kan n dat aan jou nu gedetailleerde visioenen getoond worden van dat wat zich aan het ontvouwen is, en de bekwaamheid om met anderen in de menselijke vorm te verbinden is nu bezig zich uit te breiden. Het moet herinnerd worden dat het universum bij ONTWERP is, er is niet zoiets als toeval, dus mensen die in deze tijd in/naar jouw externe wakende levenservaring bewegen, doen dat aldus BIJ ONTWERP.

De periode van "isolatie" is voor velen van jullie nu goed en waarlijk voorbij, de "isolatie" is een deel van het transformatie/overgangsproces, want JOUW ZIEL zal jou op uiteenlopende momenten in een veilige energetische ruimte plaatsen, deze ruimte, de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid, zal proberen jou te leren dat het "alleen" en "in de steek gelaten" is. Dit is geen WAARHEID en gedetailleerd informatie over het overgangsproces ik beschikbaar op de voornaamste Crystalline Sanctuary website (Engelstalig)
Deze vloedgolf is de frequentie van de LIEFDE welke IS, en terwijl de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid van binnenuit de menselijke voertuigen op de planeet Aarde ontbonden wordt, kan er dan toegang verkregen worden tot de hogere frequenties en kunnen deze meer en meer in de menselijke vorm verankerd worden. JOUW ZIEL laat jou dit proces moment na moment zien en deze invoer van hogere energie is om te helpen met de GEBEURTENIS. Wederom zou ik duidelijke willen begeleiden dat de GEBEURTENIS een hoogst persoonlijke en uniek scenario is. Het is de geboorte van dromen in/naar de fysieke wakende werkelijkheid welke de menselijke levenservaring is. Terwijl je de symptomen navigeert die naar boven komen binnenin het menselijke voertuig, veranker je deze energie. Dit mag toezien op een volgende rappe verandering in het dieet en hydratering en mag er ook op toezien dat je op een compleet ander niveau wisselwerkt met diegenen rondom jou heen.
Voor mij persoonlijk heeft dat het werkelijke menselijke deel van mij onderstreept dat bij tijden probeert om de energieën tegen te houden, dit is iets om je bewust van te zijn en ik zal over het ANKER spreken dat verborgen is binnenin de oude 3d Aarde werkelijkheid in de uitzending; BEYOND THE LOOKING GLASS welke vanavond (19/2) uitgezonden wordt op het piramide één netwerk. Het is ONONTBEERLIJK dat je ermee begint jouw anker van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid te ontbinden, of je zult doorgaan te proberen de nieuwe codes en frequenties te downloaden, nochtans zal het verwant zijn aan het ondersteunen van een dam. De energieën zullen geen uitlaatklep hebben, je zult teruggetrokken worden naar de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid en aangezien dit geen WAARHEID is zal je niet in staat zijn om jouw droom volledig op deze planeet te manifesteren. Dit mag toezien op zeer onplezierige fysieke symptomen en veel chaos dat er zich rondom jou heen, door jou heen en binnenin jou ontvouwt, terwijl je jojoot tussen de lagere en hogere dimensionale frequenties. Zoals ik eerder begeleid heb, is het niet mogelijk om een voet in "beide" werelden te handhaven, JOUW ZIEL heeft een keuze gemaakt en te allen tijd wordt dit met jou gecommuniceerd op een menselijke bewust wakend geestesniveau.
Aan JULLIE/JOU wordt nu gevraagd om volledig in/naar de Nieuwe Aarde te stappen en vanuit de LIEFDE welke IS in WAARHEID te creëren. Want ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/           

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen