zaterdag, februari 22, 2014

Karen Doonan - De Golf Berijden van de LIEFDE welke IS - 20 Februari 2014


Karen Doonan
De Golf Berijden van de LIEFDE welke IS
20 Februari 2014

Voor velen van jullie mogen de laatste paar lineaire dagen zeer intens geweest zijn. De LIEFDE welke IS, ondertussen een zeer liefdevolle energie zijnde, manifesteert zich op vele niveaus als de opruimer van trauma in relatie tot rouw en sterven. Het is geen toeval dat om volledig in/naar de Nieuwe Aarde te verhuizen dat je symbolisch door het "sterven van ZELF" heengaat, dit is het loslaten van wie je bent geworden binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid. Want diegenen die hier zijn om de Nieuwe Aarde te helpen geboren te worden en om de wonderen te manifesteren die erop toe zullen zien dat het menselijke ras zich uitbreidt en ontwikkeld hebben levensspanne na levensspanne lopend doorgebracht in de lagere dimensionale werkelijkheden. Je kunt alleen een ras helpen dat verstrikt zit binnenin de belemmeringen van rouw, pijn en trauma door dit uit de eerste hand te ervaren. Velen van jullie staan dit nu toe om aan jullie getoond te worden en staan de visioenen en de dromen toe binnenin jullie naar boven te komen, die duidelijk dat aantonen waar jullie je stevig aan vasthouden.
Om genezing op wat voor niveau dan ook toe te staan, moet je allereerst toegeven dat je in rouw, trauma of pijn bent. De oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid ondersteund dit niet, het natuurlijke proces van omgaan met deze onderwerpen is onderbroken en vervormd en dit is opzettelijk. Want er is een natuurlijk proces waar doorheen gegaan wordt tijdens het overgangsproces. Velen van jullie mogen in deze tijd het gevoel hebben alsof je in cirkels ronddraait, niet in staat zijnde om volledig dat te zien wat aan het proberen is om te verlichten. De oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid leert jou dat wat "voorbij" is niet langer meer relevant is. Dit is geen WAARHEID, want ALLES IS NU en ALLES is opgelegd op het nu. Levensspannen die niet afgehandeld en losgelaten en ont-ankert zijn zullen doorgaan jouw wakende werkelijkheid binnen te bloeden totdat zij erkend en geaccepteerd zijn. Als een ras staat het menselijke ras niet de emoties die "negatief" genoemd worden toe te stromen.

ALLE emoties zijn natuurlijk, verdriet, kwaadheid en pijn zijn NATUURLIJKE emoties, wat jullie reactie tot hen vervormd heeft zijn de leringen van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid. JULLIE werden geleerd dat er kracht was in het inslikken van deze emoties en niet naar hen te kijken. Dit werd verder versterkt door de gereserveerdheid door diegenen rondom jullie heen om jullie toe te staan deze emoties te tonen, er zijn vele leringen op het moment die ernaar streven te onderwijzen dat de Nieuwe Aarde een plaats van ALLEEN geluk/blijmoedigheid, vrede/vreedzaamheid en vreugde is. Dit streeft ernaar diegenen van jullie te triggeren die iedere emotie voelen die niet één van deze is. ALLE EMOTIES worden binnenin de Nieuwe Aarde ondersteund, wat NIET ondersteund wordt zijn de leringen in relatie tot voornoemde emoties. Velen verwarren dit en halen dit door elkaar heen en dit is een opzettelijke lering van de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid die jullie een denkbeeldige puzzel presenteert - hoe het leven te leven met alleen wat genoemd wordt "positieve" emoties. Het is volledig mogelijk om verdriet, pijn en droefheid te ervaren op een manier welke genezend is. Emoties zijn niet positief noch zijn zij negatief, zij ZIJN GEWOON, jullie werden GELEERD dat zij negatief of positief zijn om verder jullie emotionele reacties op te laden jegens de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid. Denk eraan, deze oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid heeft jullie angst NODIG om het gemanifesteerd te houden. Het menselijke ras werd onderwezen om bepaalde emoties te vrezen en dit werd steeds maar weer opnieuw verankerd.
Voor mij persoonlijk heeft deze lineaire dag zich op een manier ontvouwen waarop ik niet voorbereid was. Ik had vandaag de meest prachtige conversatie met een dame die weet wie zij is en waarvan ik weet dat zij deze blog leest. Deze verbinding was multidimensionaal en ik kon dit VOELEN zodra wij ons met elkaar verbonden. Vaak ben ik alert voor diepgaande verbindingen door de manier waarop het universum laat blijken mij te verbinden met degenen rondom mij heen. Vertragingen en herschikkingen laten me zien dat er iets belangrijks gebeurd, maar ik was onvoorbereid op de uitkomst van deze verbinding. Aan mij werd dat getoond wat ik binnenin mezelf afgeschermd heb, aan mij werd een proces getoond welke vele jaren geleden onderbroken werd en die ik nu moet voltooien voordat ik in/naar de volgende fase van deze mijn menselijke levenservaring kan verhuizen. Ik heb vaak over het sterven van mijn moeder geblogd en nochtans is het alleen via de verbinding die vandaag gemaakt werd dat ik me realiseerde hoe afgeschermd ik hiertoe was. Ja ik kan erover praten en ik kan ermee werken maar niet op een zeer intiem persoonlijk niveau.
Misschien kunnen velen van jullie die met energie werken zichzelf hiermee relateren, diegenen rondom jou heen helpend haalt de focus van het innerlijke deel van ZELF af. Terwijl jouw cliënten iets mogen reflecteren dat binnenin jou gaande is, is het mogelijk je alleen te focussen op de cliënt en neutraal jegens ZELF te worden. Dit wordt NIET ondersteund op de Nieuwe Aarde, ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON. Dus in relatie met het overlijden van mijn moeder, heb ik haar dood geaccepteerd, heb ik de lessen geaccepteerd, ik accepteerde alles behalve hoe ik me persoonlijk voelde over haar dood. Zoveel ontrafelde in mijn externe wakende leven toen zij stierf en zoveel heeft mijn aandacht opgeëist aangaande de genezing, dat ik feitelijk nooit een moment genomen heb om mezelf te vragen hoe IK ME VOEL over het feit dat zij niet langer meer hier is. Het mag een zeer onmiskenbaar iets schijnen te zijn om te doen en toch was het zo onmiskenbaar dat ik de oude 3d Aarde leringen toegestaan heb om mezelf toe te staan het eruit vandaan te filteren.
Als een volwassen volwassene en voor diegenen die mij persoonlijk kennen ben ik onafhankelijk, tot aan het punt dat het soms belachelijk wordt, om in BALANS te zijn moet je hulp accepteren alsook hulp aanbieden en het accepteren van hulp in wat voor vorm dan ook is zeer moeizaam voor mij. Ik "moest" de dingen in mijn leven alleen uitwerken en uitzoeken en mij werd geleerd toen ik jonger was dat om sterk te zijn was om "onafhankelijk" te zijn. Dit is op vele manieren vervormd. Kijkend naar mijn moeder die mijn zuster en mij alleen opvoedde toen mijn vader gestorven was, prentte een lering binnenin mij die ik pas vandaag volledig heb weten te belichten. Het is GEEN WAARHEID om deze lering toe te staan verder te spelen, ik heb een verbazingwekkende man in mijn leven waarmee ik worstel om hem binnen te laten dat verschuldigd is aan deze lering. Ik voel me uitermate kwetsbaar om om wat voor soort van help dan ook te vragen en dit is bij tijden zelfs een zienswijze. Voor diegenen die mij persoonlijk kennen en die dit kunnen zien, dank je wel voor het hieraan voorbij te reiken. Mij werd vele keren verteld om mensen toe te staan mij te ondersteunen, specifiek EMOTIONEEL, want met het verliezen van mijn vader met de leeftijd van 13 jaar sloot ik me af. Zelfs nu kan ik teruggaan naar het feitelijke moment waar ik het zijn van een "kind" losliet en de bewaker van mijn moeder werd. Ik was het oudste kind, zij had pijn en ik moest haar bijstaan in haar pijn. Ik had deze lering lopende tot aan eerder vandaag en ik heb deze lering BLIND lopende gehad gedurende al deze jaren.
Terwijl het deel uitmaakt van de menselijke levenservaring om anderen rondom jou heen te helpen ondersteunen, is het geen WAARHEID om hen te ondersteunen en niet jezelf, op wat voor niveau dan ook. Ik zie vele, vele mensen die vol zijn van de LIEFDE welke IS en dat zij het een uitdaging vinden om te accepteren dat zij WAARDIG zijn van de ondersteuning die aan hen aangeboden wordt. Ik moet nu de lering ontbinden die ernaar streefde mij te leren dat ik hier alleen ben om ondersteuning aan te bieden en het niet te ontvangen. BALANS is STROMING, het is het geven EN het ontvangen en velen van jullie, specifiek in de menselijke vrouwelijke gestalte, mag dit een uitdaging vinden. Met het ontvangen sta je de andere persoon toe om te ontvangen en dat is een geschenk voor beide. In de menselijke vrouwelijke gestalte streeft de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid ernaar om te onderwijzen dat je de verzorgster bent, de zorggever en dat allen emotioneel vóór jou komen, dit is GEEN WAARHEID, je kunt geen water schenken vanuit een leeg kopje, je moet het kopje toestaan gevuld te worden.
In deze tijd wordt aan jou gevraagd om volledig dat te ontbinden wat jou vastgehouden heeft binnenin de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid. Voor velen van jullie zal het gelijk zijn aan dat wat ik nu belicht heb. ACCEPTEER de LIEFDE welke IS terwijl het nu in uiteenlopende vormen binnenin jouw menselijke levenservaring manifesteert. HET IS WAARHEID en als zodanig zal het doorgaan te proberen te allen tijde door jou heen te stromen. Hoe meer weerstand jij binnenin jezelf gewaarwordt jegens dit proces hoe dieper de lering toegestaan werd bij jou te verankeren.
Ik geef een enorm groot dank je wel aan Sandy vandaag, ik kon mijn weerstand voelen en zij hield energetische stand. Dank je voor mij te helpen dat te verlichten wat ik kon VOELEN maar niet kon zien. Aan Cassey, dank je wel voor hier te zijn en dank je wel dat jij bent wie je bent.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen