woensdag, februari 12, 2014

Karen Doonan - AE Michael's Zwaard van Waarheid & Ieder "Ding" is een Frequentie - 10 Februari 2014


Karen Doonan
Aartsengel Michael's Zwaard van WAARHEID voor Loslating
10 Februari 2014

Het moet opgemerkt worden dat AE Michael een tweelingenergie is en dat om in WAARHEID met deze energie te werken je ZOWEL AE Michael als zijn tweeling Lady Faith aan moet roepen om met deze energie in een gebalanceerde ruimte te werken. Lady FAITH (Vertrouwen/Geloof) wandelt met ALLEN in deze tijd hoewel velen haar fluisteringen negeren. Ik heb geblogd over de manifestatie van herinneringen, dit is de manier waarop de lagere dimensionale frequenties binnenin jou naar boven mogen komen om zichzelf vast te blijven houden en om opnieuw te verankeren. Het kan op dit moment zijn dat aan jou delen van jouw menselijke leven getoond worden waar je alles al mee gedaan had maar deze echter nog niet vergeten was. Sommige van deze herinneringen mogen pijnlijk zijn en jou in veel verwarring achterlaten omdat het voor het logische menselijke verstand toe mag schijnen dat deze herinneringen op de één of andere manier "willekeurig" zijn. De oude 3d Aarde werkelijkheid zal proberen jou te onderwijzen om deze herinneringen terzijde te drukken, dat als zij "voorbij" zijn dat zij geen enkele relevantie meer vasthouden en dat om naar hen te kijken sowieso te pijnlijk is. Dit zal in deze tijd tegen jou werken want de herinneringen komen naar boven voor LOSLATING.
Velen van jullie mogen zich machteloos voelen, "Wat zou ik moeten doen met deze herinneringen?",  "Hoe laat ik deze herinneringen los?" enzovoorts. Al deze vragen mogen momenteel jouw menselijke logische verstand overstromen. De loslating is relatief eenvoudig, ALLES IS GEWOON, het menselijke logische verstand is op ZOEK naar ingewikkeld want het werd ingewikkeldheid GELEERD. Er zijn geen diepgaande en ingewikkelde rituelen te volgen bij de loslating van deze herinneringen. Daar is INTENTIE, want intentie is alles wanneer er gewerkt wordt met energie en wanneer er het LOSLATEN is.
Het volgende is een korte oefening die werkt om je te helpen de VERBINDING met deze lagere dimensionale frequenties DOOR TE SNIJDEN. Ik moet verklaren dat de oude 3d Aarde werkelijkheid te allen tijde mag proberen om jou op veelvoudige manieren opnieuw terug te verankeren en opnieuw terug te verbinden aan deze lagere dimensionale frequenties, dus moet jij je meer bewust worden van de duwtjes van jouw ZIEL. Wees meer bedachtzaam over de taal en de uitdrukkingen die je gebruikt, want vaak liggen de aanwijzingen in jouw woorden, JOUW ZIEL kan via jou spreken en zal jou een "thema" of een "uitdrukking" laten zien dat ernaar streeft om dat te ontsluiten hetgeen verborgen is en binnenin jouw menselijke voertuig lopende is. Het moet herinnerd worden dat JIJ ALLE antwoorden voor JOU hebt, want alleen JIJ bent JIJ en ervaart het leven hier op deze planeet als JIJ.


Iedere keer dat je een herinnering hebt die binnen komt stromen en die ernaar streeft zichzelf aan jou te laten zien, zou ik je willen begeleiden om naar deze herinnering te kijken. STA de herinnering TOE om een stem te hebben, aan jou wordt niet gevraagd om een wisselwerking aan te gaan met de herinnering nog je ermee uit te lijnen, aan jou wordt gevraagd om de herinnering te ACCEPTEREN en te ERKENNEN. Doe dan een beroep op AE Michael en Lady Faith, vraag aan AE Michael en Lady Faith om het zwaard van WAARHEID en LICHT door de herinnering heen te steken en in de verbinding die jij met de herinnering hebt. ALLES dat WAARHEID is zal blijven en versterken, alles dat geen waarheid is zal ontbinden. Deze oefening streeft ernaar om jou uit het logische verstand vandaan te halen, want het menselijke logische verstand zal proberen jou te overtuigen om de puzzel op te lossen, het is onontbeerlijk je te herinneren dat er GEEN PUZZEL is, er IS GEWOON.
Wanneer AE Michael en Lady Faith het zwaard van WAARHEID en LICHT in de herinnering steken mag je een enorme grote stroming van energie voelen, deze zijn de energieën waar je van losgesneden en ontkoppeld wordt. ZO EENVOUDIG is het. Je mag tranen naar boven hebben komen voor bevrijding of je mag plotseling naar het toilet moeten gaan. Beide zijn manieren die het menselijke voertuig uitzoekt om zichzelf te ontdoen van een lagere dimensionale frequentie. Ieder keer dat er een herinnering naar boven komt voor jou kan je deze oefening doen. Op deze manier hoef je niet logischerwijze uit te werken of de herinnering 'goed' of 'slecht' is, want in WAARHEID IS het GEWOON, het zijn de filters welke jou GELEERD werden om toe te passen in relatie tot het scenario dat jij je herinnerd dat ernaar streeft om de frequenties te verankeren en verborgen te houden door jou in de lus te houden van te proberen uit te werken wat wat is wanneer ALLES in WAARHEID GEWOON IS.
In deze tijd op de planeet Aarde komt er veel naar boven voor loslating. Je kunt steeds maar weer opnieuw met deze oefening moeten werken en het mag als ademhalen worden. Je hoeft niet op te houden met wat je aan het doen bent om deze oefening te doen, intentie is alles, deze oefening is eenvoudig en neemt enkele momenten, nochtans zijn de effecten diep en uitgebreid.
De Nieuwe Aarde energieën verhogen zich wederom ter voorbereiding op een gigantische uitbreiding dwars over en binnenin de planeet Aarde. Dit mag zich laten zien in jouw wakende externe werkelijkheid als een intense energie die jou bij tijden duizelig, en niet in staat te zijn te "slapen" achter mag laten (als in de definitie van slapen in de oude 3d Aarde werkelijkheid), en ook dat je intense druk voelt in diverse delen van jouw menselijke voertuig, borst pijnen, extremen aan emoties, golven van tranen, droogte van de huid, extreme dorst, extreme vermoeidheid. Deze zijn slechts een paar van de symptomen die je mag ervaren, en er is GEEN dienstbaarheid met het vasthouden aan deze symptomen, velen gebruiken deze symptomen als "bewijs" van het ascentieproces. Al deze symptomen streven ernaar om jou te laten zien dat je uit balans bent en vragen dat je stappen onderneemt om weer terug in balans te komen. Bijvoorbeeld de extreme dorstigheid en droogte van de huid verwijzen naar uitdroging en het menselijke logische verstand mag proberen jou te onderwijzen, "Oké, drink meer water", je mag dit doen en nog steeds deze symptomen ervaren, dus ik zou je willen begeleiden om het water te veranderen voor iets anders zoals vruchtensap of een ander "type" van water. Dit is proefondervindelijk/met vallen en opstaan totdat jij je volledig uitlijnt met het menselijke voertuig. Het moet herinnerd worden dat jij je UITLIJNT MET het menselijke voertuig, je bent NIET aan het proberen om het menselijke voertuig met jou uit te lijnen!  
De energieën gedurende de volgende 48 lineaire uren in de externe wakende menselijke levenservaring zijn ingesteld om snel en abrupt uit te breiden. In deze tijd wordt aan jou gevraagd om los te laten om de Nieuwe Aarde hogere dimensionale frequenties te verankeren ter voorbereiding op de uitbreiding van het volledige menselijke ras in diens algemeenheid. MET dit proces werken zal jou in staat zien om je te onthechten van de oude 3d Aarde werkelijkheid die nu op uiteenlopende niveaus aan het ontbinden is. Hoe snel het ontbindt op een PERSOONLIJK niveau in JOUW menselijke levenservaring hangt af van hoeveel je los kunt laten en in de stroom kunt zijn. Want de levenservaring op de Nieuwe Aarde is een PERSOONLIJKE en UNIEKE levenservaring, het is NIET afhankelijk van de wisselwerking of de reacties van diegenen rondom jou heen, dit is niet hoe dit in z'n werk gaat, dit is hoe de oude 3d Aarde werkelijkheid geconstrueerd werd om in te dammen en te onderdrukken.
Kx 

**************************

Karen Doonan
Ieder "Ding" is een Frequentie
10 Februari 2014

Binnenin de oude 3d Aarde werkelijkheid werd jou GELEERD om "vast te houden aan", of dit nu aan bezittingen of mensen is is niet belangrijk want ALLES is een frequentie en het zijn de FREQUENTIES die jij in jouw leven hebt die jouw uitbreiding op ieder moment ondersteunen of belemmeren. Voor velen van jullie mag dit in deze tijd een verdere illusie zijn waar je mee aan het worstelen bent. Want maken bezittingen vast en zeker deel uit van de menselijke levenservaring? Wel, ja en nee. Hoe vaak is het dat je door de garderobe of jouw bezittingen heen kijkt en je verbindt met deze frequenties om na te trekken of zij nog steeds met je resoneren? Voor velen zal het antwoord zijn, "nooit" of "bijna nooit" want de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid heeft jou dermate aan het rondrennen dat jij je eigen staart achterna zit, en in alle momenten probeert het jou te onderwijzen dat je "Niet voldoende tijd hebt". Dit is een diepe lering want jij creëert jouw werkelijkheid van moment naar moment, en terwijl je door het overgangsproces heen gaat zal je VANZELFSPREKEND beginnen uit te lijnen met de NATUURLIJKE tijd welke NIET dezelfde frequentie is als dat welke jou GELEERD werd om mee uit te lijnen van binnenuit de oude 3d Aarde gecreëerde werkelijkheid.  
De NATUURLIJKE uitbreiding van jouw energie handtekening zal erop toezien dat je de frequenties die niet langer meer resoneren beginnen te ontbinden en dit verschijnt in jouw externe wakende leven op vele verschillende manieren. Het mag erop toezien dat je niet langer in contact bent met diegenen die jij zou willen beschouwen als "vrienden" of "collega's". Het mag erop toezien dat jij begint om een "opruiming" te hebben, hiermee bedoel ik dat je op een ochtend wakker mag worden, in je woning rondkijkt en besluit om aan de lenteschoonmaak te beginnen. De overdekking, zo je wilt, is het "eruit gooien" van bezittingen, en wat je in WAARHEID aan het doen bent is dat jij je ontdoet van wat voor frequentie dan ook die niet langer meer resoneert. Zoals ik in eerdere Blogs begeleidt hebt, zullen frequenties die dichtbij elkaar in bandbreedte zijn RESONEREN, diegene die te ver FREQUENTIE gewijs van elkaar verwijderd zijn zullen afstoten.
Dus als je de plotselinge drang hebt om afstand te doen van kleding, boeken, muziek, meubelen enzovoorts, bekijk dit dan als de uitbreiding welke het in WAARHEID is. Velen van jullie mogen rondkijken en niet in staat zijn los te laten en dat is prima, ik suggereer voor geen enkel moment dat iedereen met de voorjaarsschoonmaak begint! Wanneer jij GEREED bent om los te laten dan zullen deze overdekkingen tevoorschijn beginnen te komen in jouw externe wakende leven, want te ALLEN tijde ondersteund het universum in WAARHEID jouw uitbreiding.
Verandering is een NATUURLIJK onderdeel van de menselijke levenservaring en verandering is wat jullie GELEERD werd om te vrezen binnenin de oude 3d Aarde paradigma's, want als je verandering omhelsd dan LAAT je frequenties LOS om andere frequenties te ervaren, de oude 3d Aarde werkelijkheid WEET dit en werkt eraan om dit NATUURLIJKE proces in alle momenten van alle momenten tegen te houden.
Wanneer het op verandering aankomt binnenin het menselijke voertuig, mag dit jou ook op uiteenlopende niveaus tot actie aanzetten, want als je door het overgangsproces heen gaat kan je nu beginnen op te merken hoe JIJ aan het veranderen bent. Het mag zijn dat je besloten hebt om de manier te veranderen waarop jij je haar stileert, het mag zijn dat je de KLEUR van je haar veranderd of je mag de kleding die je besluit te dragen veranderen. ALLES is frequentie, alles is bij ontwerp, wanneer jij je haar verft lijn jij je uit met een frequentie en voeg je dit aan jouw energie handtekening toe. Als je vanochtend opstond en een blauw T-shirt aantrok dan kan je bij jezelf denken, "Oké, ik dacht gewoon dat het een goed idee was", in WAARHEID lijn jij je uit met en voeg jij de FREQUENTIE van de kleur van jouw T-shirt toe aan jouw energie handtekening.
Het is niet zonder reden dat veel mensen blauw dragen wanneer zij bijeenkomsten hebben in de bedrijfswereld; dames jullie mogen die blauwe sjaal rondom jullie nek draperen denkende dat het echt heel goed past bij je blouse, mannen jullie mogen denken, "Oké, ik zal een blauw shirt dragen vandaag", maar de kleur BLAUW ondersteund de frequenties van de keelchakra. Je zult bij jezelf gewaarworden blauw te dragen wanneer je een behoefte hebt om iets te "verwoorden".
Op dit moment op en binnenin de planeet aarde reorganiseren en hervormen de FREQUENTIES zichzelf, ik zou jullie willen begeleiden om de stroom toe te staan, of het nu is om de manier waarop jij je kleedt te veranderen, of jouw routine, of dat je de muziek veranderd waarvan je bij jezelf gewaarwordt daar naar te luisteren. Hoe comfortabel je met deze veranderingen bent zal aantonen hoe vastgegroeid je in de routine zit van de oude 3d Aarde, jouw ZIEL begeleidt deze uitbreiding en probeert je "NIEUW" op uiteenlopende manieren te laten zien, het is JOUW keuze te allen tijd ofwel om de stroom toe te staan of je vast te houden aan dat wat VERTROUWD mag toeschijnen te zijn. Je bent niet hier om een leven van vertrouwdheid te leven, je bent hier voor uitbreiding en groei, anders zou je nooit in WAARHEID geïncarneerd zijn op deze planeet in deze tijd van grote uitbreiding van de energie handtekening van de PLANEET.
Moeder Aarde is nu in volledige uitbreiding en zij vraagt dat je in WAARHEID met HAAR mee wandelt in/naar deze uitbreiding.
Kx 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Doonan, all rights reserved.
http://truthcodes.wordpress.com/
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen