donderdag, februari 27, 2014

Jullie zijn Sterk Genoeg om Energie Uitbarstingen Onmiddellijk te Verwerken - 26 Februari 2014 / Brenda Hoffman


Jullie zijn Sterk Genoeg om Energie Uitbarstingen Onmiddellijk te Verwerken
26 Februari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Soms hebben energieverschuivingen jou dramatisch beïnvloed, andere keren vroeg jij je af waar alle drukte nu toch over ging. Je accepteerde slechts de verschuiving en ging door met jouw zaken zonder echt begrip te hebben over het waarom die verschuiving belangrijk was voor jouw nieuwe wezen. En je verwerkte de verschuivingen zelden als dramatisch als je hen ontving.
Wat nu aan het gebeuren is, is een meer rechtstreekse correlatie tussen energieverschuivingen en het verwerken van deze verschuivingen. Er zitten geen pauzes of tijdsverschillen meer tussen.
Je leerde dat terwijl jij volwassen werd in jouw nieuwe wezen, de manifestaties zich sneller voordeden. En aldus omvat het jouw begrip van wie je was en wie je aan het worden bent.
Er is niet langer meer een behoefte om het tempo van de verschuivingen te vertragen om te verzekeren dat jullie fysieke wezen sterk genoeg is, want jullie fysieke wezen is nu bijna in staat om alles te verwerken.
Eerst, mag een dergelijke onmiddellijke verwerking lastig of moeilijk schijnen te zijn, want je fysieke wezen is zich aan zovele stukjes tegelijkertijd aan het aanpassen.

Velen van jullie namen aan dat je nieuwe segmenten in je wezen accepteerde om je emotionele wezen te verbeteren. Iets dergelijks is deels waar. Jouw fysieke wezen versterkte zichzelf ook ver voorbij aan wat jij je voor kunt stellen. Is het niet gemakkelijk om één kleine boomtak te breken? Een handeling die in toenemende mate moeilijker wordt als de takken in steeds grotere bossen bij elkaar gebundeld worden. Zo is het ook voor jullie.
Hoewel de eerste energie uitbarstingen van een paar jaren geleden moeilijk waren, worden dezelfde energie uitbarstingniveaus nu nauwelijks nog opgemerkt want jullie hebben emotioneel en fysiek voorbij dat stadium vorderingen gemaakt.
Nu dat jullie op zoveel manieren sterker zijn, kunnen jullie energie uitbarstingen tegelijkertijd accepteren en VERWERKEN - in plaats van twee verschillende perioden aan tijd. Iets dergelijks gebeurde met een paar van jullie vorige week en zullen met meerderen van jullie gaan gebeuren in de volgende paar dagen.
Deze eerste onverwachte aanval in het accepteren en verwerken van energie uitbarstingen mag moeilijk schijnen te zijn, bijna onmogelijk want je lichaam zal op vele manieren protesteren.
Misschien vraag jij je af waarom onmiddellijke verwerking belangrijk is voor jouw overgang. Iets dergelijks is aldus omdat de energie uitbarstingen nu korter en dieper zijn en zich vaker voordoen dat wat in het verleden waar was. Het is gelijkaardig aan hoe het leren lezen eens jouw volledige aandacht vereiste. Nu kijk je comfortabel naar de TV, spreek je door te telefoon en beantwoord je tegelijkertijd e-mails. Zou je geloofd hebben dat iets dergelijks mogelijk was toen je bezig was om het lezen te leren?
Zo is het nu voor jullie. In het begin zal jouw wezen protesteren, "Dit is te moeilijk. Ik ben overweldigd." En dan de volgende keer of dag - hetgeen het scenario zou kunnen zijn dat je aan het verkennen bent - verwerk je en accepteer je een beetje meer totdat het allemaal tegelijkertijd te doen comfortabel en verwacht wordt.  
Diegenen van jullie die zichzelf gewaarwerden in zowel emotioneel en fysiek ongemak van wat voor niveau dan ook de afgelopen paar dagen, waren wederom in de voorlinie van wat er aan het gebeuren is met alle geavanceerde Lichtwerkers.
Diegenen van jullie die nog niet onmiddellijke acceptatie/verwerking ervaren hebben, tob niet. Jullie zullen dit meer comfortabel doen dan diegenen die dit het eerst ervoeren - zoals jullie nu weten is het "normaal" of verwacht. Diegenen van jullie die het onlangs ervoeren waren er waarschijnlijk niet zeker van dat jullie het zouden doorstaan.
En aldus is het dat een paar van jullie zich steeds opnieuw vrijwillig aanbieden om in de voorlinie te zijn omdat jullie extreme avonturiers zijn en wensen om iedere mogelijke nuance in deze dramatische en nooit-eerder-geprobeerde wereldwijde overgang te ervaren.
Sommigen van jullie zijn bezig moe te worden van het steeds in de voorlinie te zijn. Dat is prima en oké. Deze overgang is een proces op vrijwillige basis. Misschien dat jij je bij de volgende verschuiving anders zult voelen, misschien ook niet. Het is niet van belang. Je bent geen Nieuwe Aarde slachtoffer of een verzorger. Als je kiest om niet in de voorlinie te zijn, iemand anders zal dat wel doen. Verken wat je wenst te verkennen, wanneer je wenst om het te doen. Niet meer en niet minder.
Weet alsjeblieft dat je zult voltooien zoveel als je wenst, wanneer je het wenst om te doen. Als je van de vrijwilligersgroep zou zijn van de afgelopen paar dagen, sta jezelf toe te rusten en bij te komen wetende dat je iets prachtigs voor iedereen uitgevoerd hebt. Maar je zult niet minder prachtig zijn als je beslist om niet de "aangewezen persoon' voor de volgende gebeurtenis te zijn of ooit nogmaals.
Door slechts de Aarde in deze tijd te betreden, werd je een Universele held/medaille winnaar van de grootste omvang. Je hoeft niets meer te doen dan jouw plaats in de Universele geschiedenis te metselen. Jij bent/jullie zijn inderdaad van de grootste groepering welke de Aarde ooit ervaren heeft.
Maar dan, de meesten van jullie zijn op de Aarde geweest toen de 'grote' historische gebeurtenissen gebeurden. En als je met de geschiedenis bekend bent, weet je dat elke gebeurtenis op de andere opbouwt. Net zoals dit waar is voor deze overgang.
Jullie zijn waarachtig wonderbaarlijke schepselen van de Universums. Allen dapper, liefdevol, genereus en vriendelijk. Houd van jullie zelf en houd jezelf in ere zoals wij van jullie houden en jullie eren.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten