woensdag, februari 19, 2014

Jouw Draad Toevoegen aan het Universele Tapijtwerk - 18 Februari 2014 / Brenda Hoffman


Jouw Draad Toevoegen aan het Universele Tapijtwerk
18 Februari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
De volgende paar dagen zullen veelvoudige veranderingen in jullie 3D leven produceren. Velen hebben jarenlang iets gelijkaardigs gechanneld - "Dit is het. Dit is de grote verschuiving. De Ascentie zal om 10:00uur gebeuren en ga zo maar verder." Niets hiervan veranderde jullie leven veel. Jullie gingen door met werken, zorgden voor jullie kinderen en gingen de boodschappen doen.
Dit gaat niet over een catastrofaal einde zoals waar zou zijn als iedereen wenste om naar een ander plaats te ascenderen en dat ook deed; of de Aarde explodeerde of dat aliëns op de grote vlakten van de Verenigde Staten landen. Deze verschuiving is innerlijk, zoals het merendeel door deze overgang heen geweest is. Maar deze verschuiving is groter dan de meeste verschuivingen, zo niet allen.
De laatste paar dagen sloten jullie je persoonlijke wezen af - met opvallende geheugen intervallen van woorden, mensen en plaatsen - om slechts nu of binnen een paar dagen opnieuw op te starten.
Als je aan nieuwe software denkt, begrijp je niet altijd hoe de nieuwe functies uitgevoerd worden of hoe de mogelijkheden van jouw nieuwe software te gebruiken. Dus je klikt op knoppen waarvan je denkt dat dat het juiste patroon is of je huurt iemand in om jou over de nieuwe software te onderwijzen. Hoewel beide benaderingen toepasselijk zijn in deze overgang, zullen slechts een paar hun software volledig begrijpen, veel minder de jouwe.
Deze overgang is uniek geïndividualiseerd zodat elk wezen software heeft dat specifiek ontworpen werd om hen op hun pad voort te bewegen. Hoewel anderen stukjes van jouw software mogen begrijpen, zijn zij niet Jij.

Terwijl je verder voortgaat op jouw pad, zullen minder wezens van WAT VOOR dimensie DAN OOK antwoorden voor jou hebben.
Je bent als een astronaut die zich in de ruimte waagt. Hoewel het commandocentrum - op het ruimteschip of op de Aarde - in richting en behulpzame hints voorziet, de wezens van het commandocentrum vliegen niet net zoals jij in de ruimte. Je luistert naar hun suggesties en past hen toe … als zij geschikt zijn.
Je bent niet langer externe bronnen nodig om op jouw pad voort te gaan.
Je mag de informatie van anderen fascinerend vinden - om jou beter te helpen te begrijpen wat er gebeurd of om jouw gedachteprocessen op hun plaats te "klikken". Maar deze stukjes van informatie zijn niet jij. Jij bent een uniek wezen met een Universeel tapijtwerkdraad of klank, kleur en functie zoals geen ander.
Wat gebeurd er met het Universele tapijtwerk als je besluit om niet door te gaan. Anderen zullen het gat of de gaten opvullen die niet door jouw draad afgerond werden. Iets dergelijks is geen 'dag des oordeels' voorspelling, louter een verklaring van de waarheid. Jij bent uniek.
Jij, met alle wezens nu van de Aarde (inclusief planten, dieren en onbeweegbare objecten), die wensen om een tapijtwerk te creëren zullen dat aldus draad na draad doen. Ontbrekende draden zullen inderdaad de samenstelling veranderen, maar niet het algemene effect. Net zoals een Belgisch tapijtwerk een tapijtwerk is - wat de kleur of de scène ervan ook is.
Als je niet door kunt gaan - misschien ben je moe, angstig, verveeld of hebt andere interesses - tob niet, het tapijtwerk wordt gecreëerd.
Maar nadat het tapijtwerk voltooid is en jouw aandeel ingevuld werd met andere draden, weet dat jouw Nieuwe Aarde rol zal verschuiven van hetgeen waarop je anticipeerde voorafgaand aan het betreden van de Aarde en dit leven, naar iets dat meer gedirigeerd wordt door de klanken, kleuren en het ontwerp van diegenen die het nu creëren.
Dit is een uitermate belangrijke tijd in jullie Nieuwe Aarde overgang.
Als je comfortabel bent om jouw draad aan het tapijtwerk toe te voegen, hoef je slechts jouw rol te accepteren en nieuwe informatie zal vanuit diverse commandocentrums en jouw innerlijke wezen verstrekt worden. Als je op dit moment niet comfortabel bent, sta jezelf dan toe terzijde te treden zodat jouw deel van het tapijtwerk voltooid kan worden.
Dit lijkt een dringende waarschuwing te zijn, bijna een bedreiging. Aldus is het op een manier.
Diegenen van jullie die deze informatie lezen hebben nagedacht, gemediteerd, nagestreefd, geleerd, gelezen, geprojecteerd en gehoopt op dit gedeelte gedurende eonen. Jullie kunnen niet langer meer om meer tijd of meer informatie vragen. Het is nu aan het gebeuren.
Een Olympische atleet twijfelt niet of hij/zij diens vaardigheid gaat uitvoeren tijdens de Olympische Spelen. Het is een gegeven dat wanneer hun onderdeel van de behendigheidswedstrijd vereist is, zij hun best zullen doen. Zo is het nu voor jou/jullie.
Je bent gereed. Je hebt je voorbereid en je weet het. Je kunt binnenin jouw wezen voelen dat er iets aan het gebeuren is. Sta jezelf toe te accepteren en op dat gevoel te handelen.
Start jouw persoonlijke computer wezen opnieuw op en verkrijg toegang tot deze vaardigheden waar jouw innerlijke wezen jou naartoe leidt. Weet dat je de kennis en de expertise hebt om te presteren op een gouden medaille niveau. Sta jezelf toe te zijn.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten