woensdag, februari 05, 2014

Jij Bent een Nieuw Soort Ster - 4 Februari 2014 / Brenda Hoffman


 
Jij Bent een Nieuw Soort Ster
4 Februari 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie zijn bekend met de dualiteit welke controle creëert. Als jij een leider bent, is iemand of zijn velen niet zo goed als jij. Hoewel die gedachte misschien niet zo nadelig is, de handelingen die hierbij betrokken zijn om het te handhaven zijn dat wel.
Toen je geïnformeerd werd dat jullie goden en godinnen zijn, voelde je toen niet een vonk van, "Ik wist dat ik beter dan anderen was," door jou wezen heen drijven? Iets dergelijks is voor een reden. Gedurende eonen, verborgen de meeste van jullie Lichtwerkers jullie Licht zodat je ertussen kon passen, één kon worden met diegenen die nog geen bijkomende segmenten van hun wezen in hun aardse lichaam geïncorporeerd hadden.  
Voldoende van jullie hebben nu voor jezelf je ware wezen opgeëist om te begrijpen dat je één van de miljoenen bent. Voor sommigen, is iets dergelijks een grote teleurstelling, voor anderen een gevoel van kameraadschap - zelfs vreugde. Geen van beide is een accurate omschrijving van wie je bent. Je bent niet minder nog meer, slechts anders. Dat is jullie nieuwe twinkeling. Niet beter dan - maar anders dan wie dan ook.
In het verleden, wilde je deel uitmaken van de meest succesvolle groep. En als je de juiste karakteristieken ten toon spreidde - zeer vaak verbonden aan naar buiten-gerichte macht en geld - werd je als een leider beschouwd. Je mag je nochtans niet als een leider gevoeld hebben, want als jij je afgestemd had op jouw volledigheid, dan zou je geweten hebben dat jouw macht, jouw leiderschap net zolang zou duren als dat je in staat zou zijn de mensen in jouw groep voor de gek te houden. Diep binnenin, wist je dat iemand die meer machtig was uiteindelijk tevoorschijn zou komen - en dat jouw groep dan uiteen zou gaan en jou alleen en verontrust achter zouden laten terwijl jij je afvraagt wat er met jouw glorie gebeurd is.

Oude Tijdperk macht was vergankelijk en volledig afhankelijk van de gedachten, gevoelens - zeer vaak angst - van diegenen die jou volgden.
Maar diegenen aan de top van de Oude Tijdperk Machtspiramide leken zo stralend, zo juist voor diegenen van jullie die naar hen keken. Toegegeven, zij dachten of handelden noodzakelijkerwijs niet zoals jij gedaan zou hebben zonder hen, maar zij beschermden je op zoveel manieren - totdat zij dat niet meer deden en jij een nieuw iemand vond.
Oude Tijdperk macht was voor een aantal redenen zeer nadrukkelijk vergankelijk omdat diegenen aan de macht hun innerlijke-wezen moesten ontkennen om aan de macht te blijven. Van buitenaf naar binnen kijkend, leek het alsof diegenen aan de macht extreem zeker van zichzelf waren. Zij stelden hun macht op zovele manieren ten toon zoals het hun recht was - want jullie gaven hen de macht en wilden van hen dat ze dat deden.
Wat goeds zou het jou gebracht hebben om in een machtsgroep te zijn van iemand waar niemand van afwist of om gaf?
Herinner jezelf aan het aantal Oude Tijdperk sterren die kwamen en gingen zonder veel gedachte aan jou kant - rocksterren, filmsterren, politieke leiders, wetenschappers, schrijvers, geliefden, enzovoorts. Hoewel sommigen langer dan anderen in jouw sterrenhoek bleven, verloren zij hun vermogen om jou onder de indruk te blijven brengen terwijl je opgroeide en verschoof.  
Aldus is het met naar buiten-gerichte macht. Moeilijk te handhaven voor de ster en de volgers.
Jullie naar buiten-gerichte sterren speelden hun rollen perfect - zolang zij fysiek daartoe in staat waren. Want het is extreem moeilijk om honderden, misschien miljoenen te hebben die hun aandacht willen. Wat zij dragen, eten, waar zij naartoe reizen, hoe zij leven, en wat zij denken is allemaal gemeenschappelijk bezit. Er is nergens waar zij zich kunnen verbergen - anderen stemmen zich op hen af zelfs in hun slaap en na hun dood. Verwachtend, hopend, van hen verlangend om hun leven beter te maken. Een ingewikkelde en moeilijke rol om te spelen.
Dus geef binnenin jouw wezen dank aan diegenen die het durfden om Oude Tijdperk leiders van wat voor niveau dan ook te zijn - inclusief jij, voor hoelang dan ook. En keer dan terug naar de huidige dag.
Want jij BENT nu een leider van een uitermate ander type. Jij bent de leider van jouw segmenten want jij was de dapperste van de dapperen om de Aarde in deze tijd binnen te gaan. Meer belangrijk, zijn jij en jouw segmenten leiders van jouw pad. Iets dergelijks lijkt misschien op een onbeduidend leiderschap. In het Oude Tijdperk, zou je het volledige wegennet geregeerd hebben. Het verschil is dat je niet langer meer het volledige wegennet wilt.
Terwijl je meer afgestemd raakt aan de nieuwe jij, zal je gewaarworden dat anderen jou op kleine manieren lastigvallen die noodzakelijkerwijs eerder niet wezenlijk waren. Deze kleine irritaties zijn van dien aard voor een reden. Je hebt geen behoefte om anderen in een leiderschapsrol om jou heen te verzamelen. Hun bezorgdheden, angsten en vreugdes hebben weinig te maken met jouw opgetogenheid van het verkennen van jouw nieuwe vaardigheden. Je hebt hard gewerkt aan het loslaten van jouw zorgdragende en slachtoffer rollen. Je bent waarlijk een nieuw wezen.
Je geniet van wat anderen creëren. Je viert feest met hen als zij voorwaarts gaan. Maar je verwacht of wilt zelfs niet meer dat zij jou volgen. Je hebt veel te veel te bereiken met jouw nieuwe vaardigheden om langzamer te gaan om met hen te werken of hen te helpen.
Iets dergelijks klinkt onredelijk voor dit Nieuwe Tijdperk van Liefde. In tegendeel, het betekend slechts dat je van jezelf houdt en dat je opgetogen bent over jezelf en jezelf volledig vertrouwd. Natuurlijk vertrouw je anderen - maar met hun levens niet het jouwe.
Een slachtoffer verwacht van iemand om voor hem/haar te zorgen. Een verzorger verwacht om wijzer en beter dan anderen te zijn. Je hebt beide taken steeds maar weer opnieuw uitgevoerd in kleinere en grotere locaties. Het is tijd om jezelf in al jouw glorie volledig te verkennen.
Jij bent de leider van één - en daarom, de leider van allen. Aan anderen ten toon spreidend wat er mogelijk is wanneer jij jezelf vertrouwd en van jezelf houdt. Je bent niet beter dan anderen. Noch ben je minder dan anderen. Dit is het Tijdperk om te pronken met jouw spullen op iedere manier dat je wenst - maar niet te verwachten dat anderen het opmerken of erom geven want zij pronken op hun manier met hun spullen.
Dat is je weg naar de glorie. Dat is jouw vreugde. Genoeg in jezelf gelovend om jouw leven te ontdekken en te leven of dat nu met anderen harmonieert of niet.
Sommigen zijn bezorgd dat anderen hen schade zullen berokkenen of iets zullen doen om "hen te laten struikelen" - wat een deel van het leven uitmaakt in het Oude Tijdperk. Dit Nieuwe Tijdperk begrijpt deze concepten niet. Want je raakt verliefd op jezelf - geen filmster, atleet, politicus, financiële tovenaar, nieuwe Aarde goeroe, geliefde of wat voor andere entiteit dan ook die jou van jezelf verwijdert.
Hoe kunnen romantische relaties overleven met dat schijnbare narcistische inzicht? Hebben gedurende decennia jullie zelfhulp boeken niet doorgegeven dat voordat je van iemand kunt houden, je eerst van jezelf moet houden?
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten