zondag, februari 09, 2014

Hilarion: Februari 9-16, 2014


 
Hilarion
"Beoefen het Uitsturen van een Straal van Liefde vanuit Jouw Hartchakra… "
Februari 9-16, 2014/ Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Velen van jullie voelen een onthechte staat van zijn terwijl jullie de omniversele energieën assimileren die in golven van altijd toenemende spiralen van regenbooglicht op jullie planeet aankwamen. Deze onthechting die jullie voelen maakt deel uit van het proces van een diepere introspectie terwijl jullie je verbinden met een niveau van jullie wezen die niet eerder voor jullie beschikbaar geweest is en gebruikmaakt van jullie multidimensionale vaardigheden. Jullie worden bij jezelf gewaar op vele niveaus tegelijkertijd te werken en dit creëert enige interessante mogelijkheden en waarschijnlijkheden welke jullie verkennen met geschikte observaties en verwerving van kennis. Het wordt gemakkelijk om een verhaal te creëren met slechts één gedachte dat begint met de zucht van een op zichzelf staand object en voordat je het weet, komt het gehele verhaal tevoorschijn, compleet met gevoelens en emoties.
Het wordt duidelijk dat elk scenario vele verschillende uitkomsten kan hebben wat afhankelijk is van de focus die je wenst te verkennen en daarom de noodzaak voor zelfdiscipline en verantwoordelijkheid met jullie herontdekte krachten van creatie. De noodzaak voor overzichtelijkheid in het weten van jullie innerlijke verlangens wordt de voornaamste prioriteit gedurende deze tijden als jullie je realiseren dat jullie de gedachten waar jullie aan denken kunnen produceren. Het betaamd elk individu om een meester van diens denkprocessen te worden en te weten wanneer te observeren wat er geformuleerd werd en derhalve los te laten omdat dat niet echt is wat je in jouw leven wilt ervaren - want als je een grotere trillingsfrequentie ontwikkeld, hoe meer de manifestatie van jouw gedachten in/naar jouw dagelijkse werkelijkheid snelt.

Beoefen het uitsturen van een straal van liefde vanuit jouw hartchakra naar iedereen die je ontmoet of op het punt staat te ontmoeten. Deze universele oefening zal beginnen jouw relaties met anderen voor te bereiden om op een hoger niveau van oprechte en vreedzame communicatie over en weer te werken. Het sturen van de liefdesstraal voorafgaand aan iedere ontmoeting zal een gebied van openhartige communicatie creëren dat gebaseerd is op eerlijkheid en vertrouwen. Deze ene eenvoudige handeling, wanneer beoefend en verfijnd, zal deuren openen die gedurende vele tijdperken gesloten waren en de kunst van betekenisvolle communicatie tussen alle individuen zal naar de voorgrond komen. Deze bekwaamheid is zeer vereist om ontwikkeld te worden onder het menselijke ras en terwijl het groeit en uitbreidt, zal de mensheid de noodzakelijke gereedschappen hebben voor de wisselwerking tussen alle wezens, inclusief diegenen die niet op de planeet zijn wanneer die tijd naderbij komt.
Het gaat door zeer belangrijk te zijn om jullie gedachten alleen met dat te voeden wat van de hoogste integriteit en intentie is zodat in dat proces, jullie de kwaliteit van jullie levenservaring verbeteren. Als jullie een hogere uitkomst voor jullie zelf en jullie geliefden in jullie dagelijkse levens verordenen, verheffen jullie ook de levens van diegenen in jullie gebied van beïnvloeding en als je dit ijverig uitoefent, neemt jullie leven een gouden gloed van wonderen, magie en zoete synchroniciteit aan. De voormalige heerschappij van het lagere ego wordt een geïntegreerde acceptatie van alle facetten van iemands wezen en heelheid binnenin is de ervaring op een regelmatige basis.
Het innerlijke werk gaat door terwijl je deze gebieden van jouw menselijke expressie en persoonlijkheid verfijnt en fijn afstemt die gereed zijn om te verhuizen in/naar de integratie met de hogere aspecten van jouw wezen. Terwijl dit plaatsvindt, herkrijg je meer van jouw eigen ingeboren goddelijkheid en grootsheid en deze kracht wordt door diegenen rondom jou heen gevoeld als warmhartigheid en majesteitelijkheid van ware edelheid. Het innerlijk raakt waarneembaar en gewaardeerd als het waarachtige zelf diens goddelijke aanwezigheid voelbaar maakt.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten