vrijdag, februari 28, 2014

Djwhal Khul - Het Opruimen van Oude Herinneringen - 27 Februari 2014 / Terri Newlon


 
Djwhal Khul
"Het Opruimen van Oude Herinneringen"
27 Februari 2014 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Eén van de dingen waar ik over blijf praten de laatste tijd is om negatieve gedachten of kwade gedachten of alles dat daarop lijkt niet gewoon maar rond te laten draaien of zich te laten herhalen. En vanwege de Hemelse configuraties, een heleboel zonnevlammen en enige andere grote dingen die eraan zitten te komen, inclusief de Uranus en Pluto vierkant hetgeen zich echt, in termen van de geschiedenis zichzelf herhaalt. Zo ongeveer als de grote depressie die probeert om steeds maar weer opnieuw aan het oppervlak te komen, en we hebben een volgende van deze vierkanten aankomend in de 2014 Tweede Kwartaal Voorspelling. Ik zal op deze details ingaan omdat dat echt is wanneer dat min of meer met een paar anderen dingen land die het uitdagend en interessant maken.
Dus jouw geloofsysteem op een doorgaande basis opruimen is belangrijk. Je niet overgeven aan negatief denken. Zodra als je daar naartoe gegaan bent, zeg je gewoon, "Stop. Ik weiger om te spelen. Dat is niet hoe ik wens te denken. Dat is niet hoe ik wens te leven. Het is niet hoe ik wil zijn of wie ik echt ben."
Dus dan gewoon min of meer vervang je het opzettelijk met een positieve gedachten, nog beter, een gedachte met een emotie met een handeling. Dus alle drie die dingen gezamenlijk. Gelukkige gedachten, een gevoel van misschien opgetogenheid of vreugde en dat met een handeling zoals het verzorgen van de hond of het verzorgen van een kamerplant, of misschien jezelf verzorgen, je haar kammen, wat dan ook. Dus het gaat zijn; gedachte, emotie, handeling. Deze drie dingen zullen je zo ongeveer uit een tolvlucht vandaan halen die gedurende deze tijdsperiode waarschijnlijk zijn.

Welnu, ik wil een klein beetje pendulum (slinger) werk doen, hetgeen we normaal gesproken niet visueel doen. We doen dat op de "World Servers Broadcast" op een paar andere manieren, maar over het algemeen wat ik hier heb is een pendulum en ik ga een zeer specifieke reiniging doen om oude herinneringen op te ruimen.
En ik wil verduidelijken dat omdat wat er gebeurd is dat…., - hoe is het dat ik het wil zeggen, -  de cellulaire structuur lijkt veel op een computerchip en het slaat emoties op die uitgewist kunnen worden door verschillende genezingstechnieken. Dan slaat het ook een foto op, een plaatje, de beelden zijn feitelijk sterker dan de negatieve emotie.
Dus dit, wat ik hier en nu doe met het pendulum is om oude herinneringen op te ruimen. Dus het cellulaire bewustzijn kan gedeprogrammeerd worden, geherprogrammeerd, en je kunt feitelijk zelfs dit zelf opnieuw een doel geven, en ik nodig jullie uit om één van Bruce Lipton's boeken te lezen over "The Biology Of Beliefs and What Not."
Dus bijvoorbeeld, je kunt tegen jouw lichaam praten en het vertellen om die kankercel te pakken en het te veranderen in een gezonde hersencel of een deel van mijn gezonde hartspier of misschien ondersteunende lichaamsmassa of zelfs betere beenderen, sterkere tanden. De cellen zijn onderling uitwisselbaar wanneer je echt terugkeert naar het niveau van bewustzijn. Dus dit duurt een poosje. Ik laat jullie zien wat het pendulum daar aan het doen is. We wachten erop om tot een stilstand te komen en wat wij dan gedaan hebben is het nemen van een snapshot of het opgeslagen beeld in het cellulaire geheugenniveau en hebben hen gewoon opgeruimd. Daar gaan ze. (adem uit).
Adem dat nu min of meer uit en we gaan terug naar neutraal. Dat is waar wij nu zijn met het pendulum. Goed.
Dus je kunt daar steeds opnieuw naar gaan kijken of je luistert via de telefoon of naar de audio, je hoeft het pendulum niet eens te zien bewegen, het energiewerk is gecodeerd in het ernaar luisteren of zelfs lezen van het transcript, dus je zult het steeds opnieuw krijgen.
Laten we nu echt een liefdevol beeld erin terugplaatsen. Ik wil het vervangen. Het Universum verfoeit een leegte dus wanneer er ook maar een leegte is, vult het universum het op met de volgende beschikbare energie. Dus willen we een beeld van jou waarop je glimlacht en straalt met blijdschap, of gewoon zo gevuld met Goddelijke Liefde dat je tevreden bent. Kies iets uit dat voor jou echt plezierig is. Het zou kunnen zijn dat je zo financieel comfortabel bent dat er geen zorgen zijn over de toekomst, je bent gewoon comfortabel en gelukkig en veilig. Beelden. Blijf gewoon doorgaan met een snapshot. Je kunt snapshots van de Aarde maken, zoals een gelukkige planeet, mensen die vreedzaam met elkaar omgaan, iedereen kan het goed met elkaar vinden. Iedereen wordt op de juiste manier gevoed/gekoesterd. Dat soort van dingen.
Prima, dit was langer dan een normaal Spiritueel Artikel, desondanks voel ik dat de tijden garant staan voor een paar geheugensteuntjes en een klein beetje meer energetische ondersteuning.
Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.
Djwhal Khul 

Channeled by Rev. Terri Newlon

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen